Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

QUOTE(bucka @ 2008 04 30, 12:07)
beje mano kaimyne pagimde mergaite, tai sugalvojo padaryti is savo ir vyro vardu bendra jungini. niekaip negalejau atkalbeti. matai jai bus originalu ir viskas! uzsispyre, tai dabar mergyte turi varda Deivile (Deivis+Zivile) atvirai pasakius man tai negrazu  schmoll.gif

Panašiai buvo su mano grupioke. Jos trys seserys: viena Dangė, kita Rūta, o trečią pavadino Dangiarūta... doh.gif

QUOTE(Chippie @ 2008 05 01, 15:25)
Nesamone, netikiu sia istorija apie Kleoperzija, vadinama Perzute.

Gali netikėti, bet toji šeima yra mano kaimynai. Jie nelietuviai, o lenkai, gimę ir augę Lenkijoje, nelabai senai gyvenantys Lietuvoje, todėl, matyt, nelabai nutuokiantys, ką šis vardas lietuviškai reiškia doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2008 05 01, 15:15)
Ar buvo kada atvedę? Ir labai jau ne į temą sulyginai Petrą su fekalija- nomalų vyrišką vardą su žodžiu, kuris nieko bendro su vardais neturi.
Tai ko norėt iš draugų, jei va net ir mokytojai vardas su anekdotu asocijuojasi  doh.gif Labai pedagogiška  cool.gif

Negi pedagogai savo nuomones negali tureti?! g.gif Negi manot, kad tarpusavy jie nesikalba apie savo mokinius? blink.gif Kalbasi... ir dar kaip! Taigi nereikia noret, kad mokytojas butu koks gerasis samarietis.... Mum gi uztenka kompetencijos patylet ir vaikus sudrausmint, kai reikia smile.gif
Atsakyti
Man moteriškas vienas baisiausių vardų Teklė. O iš vyriškų - Zenius ir Žibuoklis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
beje žinau kad mano giminėj buvo o gal dar yra dvi sesės dvynės (man rodos mano promočiutės pusseserės g.gif ) tai vienos vardas Meilė,o kitos Pupa biggrin.gif man asmeniškai laaaaaaabai mieli vardai wub.gif nors ir durnoki.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2008 05 02, 22:05)
Man moteriškas vienas baisiausių vardų Teklė. O iš vyriškų - Zenius ir Žibuoklis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
beje žinau kad mano giminėj buvo o gal dar yra dvi sesės dvynės (man rodos mano promočiutės pusseserės  g.gif )  tai vienos vardas Meilė,o kitos Pupa  biggrin.gif  man asmeniškai laaaaaaabai mieli vardai  wub.gif  nors ir durnoki..  rolleyes.gif

Teklė tai tikrai baisu, su višta asocijuojasi unsure.gif

Pupa biggrin.gif Mane taip koks vaikinas pavadintų, gautų piktą žvilgsnį, o čia vardas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaJ. @ 2008 04 30, 11:00)
Man tiesiog gaila to vaiko, kai is jo klases draugai saiposi. Tokie ir draugai....  blink.gif

Kokie draugai, jei jie dar tik antrokai unsure.gif

QUOTE(niamniuskyte @ 2008 05 01, 12:34)
...
Man bjauriausias moteriskas vardas Bozena doh.gif Iskart prasosi vertimo is rusu kalbos biggrin.gif

Božena yra lenkiškas vardas mirksiukas.gif Turiu tetą tokiu vardu biggrin.gif

QUOTE(TimbaLimba @ 2008 05 02, 21:05)
...
beje žinau kad mano giminėj buvo o gal dar yra dvi sesės dvynės (man rodos mano promočiutės pusseserės  g.gif )  tai vienos vardas Meilė,o kitos Pupa  biggrin.gif  man asmeniškai laaaaaaabai mieli vardai  wub.gif  nors ir durnoki..  rolleyes.gif

Teklė, man dar kaip Teklė biggrin.gif , bet Pupa g.gif Nu nnižinau, nižinau... Kvailokas rimtai cool.gif
Atsakyti
man dar Artūras, Edgaras baisūs schmoll.gif
Atsakyti
Drąsutis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 05 03, 07:56)
man dar Artūras, Edgaras baisūs  schmoll.gif

man irgi negražūs drinks_cheers.gif
Dar Ričardas, Ovidijus, Lauras nepatinka cool.gif

Iš moteriškų nepatinka Jolanta, Jurga, Orinta, Genovaitė, Aldona cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2008 05 03, 11:20)
Iš moteriškų nepatinka Jolanta, Genovaitė, Aldona  cool.gif

Man irgi šitie tragiški,

o šiaip toks vaizdas, kad tema pilna mano mėgstamiausių vardų berniukams biggrin.gif Jau tokius normalius vardus rašote tongue.gif
Atsakyti
Gendrutis doh.gif
Atsakyti
Man tai Euzubijus, kažkoks košmaras doh.gif dar žinau vyruką, kurio vardas -Narcizas lotuliukas.gif tai irgi keista į jį kreiptis:)
Atsakyti
o as vardu knygoj radau vyriska varda STRAUBLYS fool.gif mega_shok.gif doh.gif
Atsakyti