Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

i ta sarasa dar galiu irasyti varda Sangedas doh.gif
Atsakyti
Virga, Bronislava, Rodrigas, Aleksėjus...
Atsakyti
kažkada dar besilaukdama internete vardų žodyną varčiau..Apstulbau nuo Anakleto ir Teobaldo swoon.gif ...Kažin,ar gali būt baisiau....
Atsakyti
sm radau benigna blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 14:55)
sm radau benigna blink.gif  doh.gif

man kaip tik gražu nail.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 05 09, 15:55)
sm radau benigna blink.gif  doh.gif

QUOTE(muminukas @ 2008 05 09, 20:38)
man kaip tik gražu nail.gif

nu ir nesamone kazkokia..... doh.gif
Atsakyti
Kažkada senai kalendoriuje užkliuvo toki vardai: Ipolitas ir Inocentas. Kažkokia valiutų kaita lotuliukas.gif Niekuomet neduočiau savo mažiui tokio vardo ax.gif
Atsakyti
zurnale radau Arvystas,Juvenalis,Dargailis,Binifacas doh.gif .
kazkokia parodija,o ne vardai.na,bent jau mano nuomone g.gif
Atsakyti
Va man kas neitin gražu mastau.gif

"2001-ųjų liepą Erikai gimė 3700 gramų svorio sūnus Deimonas, 2005-ųjų rugpjūtį – 2600 gramų Giani ir 2900 g Safyra, šių metų kovo 27 dieną – 2200 gramus sveriantys dukra Tifany, sūnus Percy ir 2300 gramų sūnus Royce’as.

„Vardai – neatsitiktiniai, – paaiškina Erika. – Susiję su grožiu, prabanga, brangakmeniais. Deimantas, safyras, žinoma juvelyrinių dirbinių kompanija, Persijos princas, karališkasis Royce’as ir žuvusio dizainerio Versace garbei – Gianni.“"

Iš čia http://www.delfi.lt/...php?id=16972246
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 05 10, 19:10)
Va man kas neitin gražu mastau.gif

"2001-ųjų liepą Erikai gimė 3700 gramų svorio sūnus Deimonas, 2005-ųjų rugpjūtį – 2600 gramų Giani ir 2900 g Safyra, šių metų kovo 27 dieną – 2200 gramus sveriantys dukra Tifany, sūnus Percy ir 2300 gramų sūnus Royce’as.

„Vardai – neatsitiktiniai, – paaiškina Erika. – Susiję su grožiu, prabanga, brangakmeniais. Deimantas, safyras, žinoma juvelyrinių dirbinių kompanija, Persijos princas, karališkasis Royce’as ir žuvusio dizainerio Versace garbei – Gianni.“"

Iš čia http://www.delfi.lt/...php?id=16972246

O čia tai siaubas swoon.gif Ir vardai, ir pati mamka... Užsinorėjo dvynukų- šast į vaisingumo kliniką. Jau geriau tuos pinigus būtų atidavus tiems, kuriems jų tikrai reikia, kurie vaikučio susilaukt negali. Šlykštu schmoll.gif
Atsakyti
Kunigunda man visai nepatinka.
O kur dar serialu vardai: Santa Barbara, Dzese, Chose ir t.t. Baisu... doh.gif
Atsakyti
Vaikysteje teko susipazinti su Gulajime, faina mergaiciuke, bet vardas visai be rysio doh.gif
Atsakyti