Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

QUOTE(Elba @ 2008 08 13, 13:45)
Tevu kaimynysteje gyvena moteris Frida, o jos dukrele - Lika  blink.gif  Nu nesusilaikiau cia nepaminejus  ax.gif Tinka man jie... bet ne zmogui, o augintiniui  ax.gif

Frida Kahlo buvo labai garsi meksikiečių dailininkė ax.gif Tik sutinku, kad lietuvaitei tai gan keistokas vardas.
Atsakyti
O man labai net gražus vardas Frida. Nors žinau vieną braškių rūšį pavadinimu "frida" (kumščio dydžio braškės)...
Atsakyti
Vanda, Zuzana ir Zita
Atsakyti
Man pats negražiausias - Regina doh.gif Nors reikšmė ir graži, bet na tiesiog šlykščiai jiis man skamba ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Bonifacijus biggrin.gif
Atsakyti
Amelija
Atsakyti
man atrodo,kad visi vardai savaip gražūs mastau.gif tik reikia tinkamai parinkti g.gif
Atsakyti
nu man Katažina,Ermelinda, Etunijus huh.gif pirmąjį vardą tik girdėjus, kitus du turiu pažįstamų rate lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 08 12, 21:56)
Įdomu, kuo katalonų kalba yra susijusi su Prancūzija? mastau.gif Nes šiaip tai katalonų kalba yra kalbama Katalonijoj, vienoje iš Ispanijos dalių. Taip, yra regionų Prancūzijoj, kuriuose vartojamas prancūzų kalbos dialektas panašus į katalonų kalbą. Ir pvz, iš Tulūzos kilęs prancūzas be didesnių problemų supranta, kas kataloniškai yra kalbama. Tačiau, kad visiems prancūzams būtų suprantama katalonų kalba, didžiai abejoju schmoll.gif Kaip ir abejoju žodžio, kuris rašomas "šarūnass" buvimu katalonų kalboje laugh.gif

Na mano pažįstami prancūzai buvo iš Ispanijos pasienio, berods, ir aš rašydama vardą Šarūnas, norėjau pabrėžti, kaip jie ištaria, pabrėždami galą žodžio. blink.gif
Atsakyti
Eitvydas, Eviltas blink.gif
Atsakyti
visai neetiska tema tokiame forume...
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2008 08 20, 11:54)
visai neetiska tema tokiame forume...

Žinai.... PRITARIU !!!!
Atsakyti