Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Kunigunda-senoviškas germanų vardas.Jei nežinome reikšmės-nereikia ir vaiko taip vadinti.Mainridas,Anorina ir kitokie dariniai-provincijos ir Kauno išmislai,kad jų kaime tik toks vienas būtų.Dabar mano vaikų klasėse yra po 3 Kamiles(lietuviškas atitikmuo-Ramunė)krūva Karinu,Gretų,Kailų(išvis nesuvokiamas-kaip šuns-vardas),Lukais gali stogą dengti...Mes-Europa....
Atsakyti
Kazkada skaiciau spaudoj,kad norejo zmones savo dukra uzregistruot Fekalija vardu,bet isaiskinus ka reiskia-apsigalvojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d-oncek @ 2008 08 26, 22:40)
Kazkada skaiciau spaudoj,kad norejo zmones savo dukra uzregistruot Fekalija vardu,bet isaiskinus ka reiskia-apsigalvojo lotuliukas.gif

eik tu sau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
čia gi ta pati, su sese kaspisija ir broliu placentu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2008 04 03, 12:14)
Mainridas. Yra toks žmogus, suaugęs diedas, žeme vaikšto lotuliukas.gif

QUOTE(Dios @ 2008 04 03, 13:14)
iš SM vienos personos vaikelis tokiu vardu. Tik man atrodo, kad ne Mainridas, o Mainrydas  ax.gif

o iš realiai girdėtų, tai Ingridas ir Jovitas  biggrin.gif

kazkas negerai su siuo vardu? g.gif kuom gi nusipelne i negraziausiuju sarasa patekti? unsure.gif
Atsakyti
Dar vienas iš žiauresnių - Aldonis doh.gif
Atsakyti
perskaicius visa tema,supratau kad mainrydas uzkliuvo todel kad jsi @tvarinys@ is vardo ir pavardes...

bet jei jus zinotumet kad iki vaikui uzdedant si varda as nei neisivaizdavau toki rasytoja esant / metrikacijoj pradejo man pasakas sekt,ir taisyt mano "gramatiskai neteisingai" suformuota varda/ - jus gal atlaidziau i sia situacija paziuretumet. prie visu kaspisiju,kleupeziju,supisteriju,ifigeniju -jus jau man atleiskit- mano sunaus vardas skamba padoriausiai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2008 08 28, 14:25)
perskaicius visa tema,supratau kad mainrydas uzkliuvo todel kad jsi @tvarinys@ is vardo ir pavardes...

bet jei jus zinotumet kad iki vaikui uzdedant si varda as nei neisivaizdavau toki rasytoja esant / metrikacijoj pradejo man pasakas sekt,ir taisyt mano "gramatiskai neteisingai" suformuota varda/  - jus gal atlaidziau i sia situacija paziuretumet.  prie visu kaspisiju,kleupeziju,supisteriju,ifigeniju -jus jau man atleiskit- mano sunaus vardas skamba padoriausiai  tongue.gif

tuomet antraji reikejo Maironiu pavadint cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2008 08 28, 15:25)

bet jei jus zinotumet kad iki vaikui uzdedant si varda as nei neisivaizdavau toki rasytoja esant / metrikacijoj pradejo man pasakas sekt,ir taisyt mano "gramatiskai neteisingai" suformuota varda/  - jus gal atlaidziau i sia situacija paziuretumet.  prie visu kaspisiju,kleupeziju,supisteriju,ifigeniju -jus jau man atleiskit- mano sunaus vardas skamba padoriausiai  tongue.gif

tik jūs jį laikot vardu, nes iš tiesų tai yra pavardė. kaip pavardė - viskas o.k., bet kaip vardas - tikrai nesąmonė schmoll.gif kaip jonaitis, taraškevičius, katku ir etc...
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2008 08 28, 15:32)
tuomet antraji reikejo Maironiu pavadint  cool.gif

mano vaiku vardai nebuvo rinkti "pagal tema". pirmojo vardo istorijos net nepasakosiu. tik ne jums besirdems tongue.gif o antraji dejom labiausiai patikusi pagal skambesi ir reiskme . su pirmuoju itkria nebuvo siekta kad " musu kaime" vienintelis toks butu. o del kitu lietuvos mainridu - man svilpt kodel jie savo vaikus taip vadino. ar patiko kai nugirdo,ar sukure is vardo ir pavardes . mano vaikas nebuvo vadibnamas pagal "sukurta" varda. kaip sakiau- iki mano sunaus vardo as to rasytojo net nezinojau. dabar dar isjuokit kaip tamsuole,kad knygu neskaitau.
Papildyta:
QUOTE(l'eau @ 2008 08 28, 15:43)
tik jūs jį laikot vardu, nes iš tiesų tai yra pavardė. kaip pavardė - viskas o.k., bet kaip vardas - tikrai nesąmonė schmoll.gif kaip jonaitis, taraškevičius, katku ir etc...

del pavardes dar labai ilga diskusija galima iskelt. klasioka turejau - andrius saulius. saulius - pavarde. bendradarbe turiu - kornelija mazilyte, drauges vaikas - karolis maishelis. ir kas?

upemis ezerais vaikus vadina lietuviai. daigtais net. indenai isvis ten kuriozu prisimaste. o mano sunaus vardo istorija visiskai ne tokia. nejungta logiskai nedeliota kol isgautas vardas bus.
Atsakyti
QUOTE(Ragaina @ 2008 08 28, 15:48)
mano vaiku vardai nebuvo rinkti "pagal tema".  pirmojo vardo istorijos net nepasakosiu. tik ne jums besirdems  tongue.gif  o antraji dejom labiausiai patikusi pagal skambesi ir reiskme . su pirmuoju itkria nebuvo siekta kad " musu kaime" vienintelis toks butu.  o del kitu lietuvos mainridu - man svilpt kodel jie savo vaikus taip vadino. ar patiko kai nugirdo,ar sukure is vardo ir pavardes .  mano vaikas nebuvo vadibnamas pagal "sukurta" varda. kaip sakiau- iki mano sunaus vardo as to rasytojo net nezinojau. dabar dar isjuokit kaip tamsuole,kad knygu neskaitau.
del pavardes dar labai ilga diskusija galima iskelt.  klasioka turejau - andrius saulius.  saulius - pavarde.  bendradarbe turiu - kornelija mazilyte, drauges vaikas - karolis maishelis. ir kas?
upemis ezerais vaikus vadina lietuviai. daigtais net.  indenai isvis ten kuriozu prisimaste. o mano sunaus vardo istorija visiskai ne tokia. nejungta logiskai nedeliota kol isgautas vardas bus.

mainrydas netampa vardu tik todėl, kad kažkas juo vaiką pavadina. tai pavardė.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2008 08 28, 15:51)
mainrydas netampa vardu tik todėl, kad kažkas juo vaiką pavadina. tai pavardė.

upe tqmpa vardu smile.gif vardas tampa pavarde? pavardes tampoa vardais. hibridai tampa vardais,tokie kaip edmuno ir erikos dukra- edminrika.

bet tai nera slyksciausias vardas. kaspisijas ,rastitutus,supisterijas sioj temoj suprantu.. bet padoriai skambancius tik jums nepriimtinus tai palikit ramybej. apie juos pakaktu padiskutuoti keistuju vardu temoj. kad ir nepatinka- tegu ir visa tiesa. bet ne prie durniausiai skambanciu.ar iskreipta prasme turinciu.
Atsakyti