Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Ožiarage, pasakiau savo asmeninę nuomonę, įspūdį, kuri susidarė apie šiuo atveju Ragainą. na, tiksliau apie žmogų, pavadinusį vaiką tam tikru vardu. nei aš jos pažįstu, nei ką. gal tas žmogus chemijos mokslų daktaras, nuo vaikystės skaitęs vien chemijos žinynus. ir apskritai - ne jūsų visų reikalas, kaip aš skirstau žmones, ar apskritai juos skirstau. čia buvo mano nuomonė ir aš jos nepakeisiu.
ir jaučiu, kad tuoj ateis Cikadelė ir duos visoms po įspėjimą mirksiukas.gif
Atsakyti
muminukui vardo negrazumas nekliuvo.jai kliuvo tik asmens pavadinusio savo vaika keistu vardu issilavinimas .

kas pasake tik kad vardas negrazus asmeniskai-man nei kiek nuo to nei silciau nei salciau nepaliko.

bet prie ko cia issilavinimas ir vaiku vardai- g.gif

tai tiek mirksiukas.gif palieku jus siose diskusijose biggrin.gif
Atsakyti
o mano klasioke budama 15m. Klaida pagimde taip ir pavadino doh.gif
(Pamirskit tas knygas, pradekim i tema) friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gerberda: 03 rugsėjo 2008 - 17:46
Na, gal ne negražiausias, bet "beryšiausias" girdėtas vardas pažįstamos auklės: Scholastika (gal 70 metų moteriškės, kurios tėvai tikriausiai buvo pamišę nuo filosofijos)...
Fizinio lav. mokytojas vidurinėje m-loje buvo Narcizas g.gif

Manau, tėvai kartais nė neįsivaizduoja, kaip, duodami tam tikrą vardą, gali vaikui sutraumuoti gyvenimą.

Atsakyti
O ką - ta Scholastika buvo dvasiškai sutraumuota? Narcizas - palūžęs?
Atsakyti
QUOTE(godzilaz @ 2008 08 28, 22:04)
Net ir užsienin tas vaikas jei išvažiuotų,kad ir ton pačion Anglijon,Airijon ar Ispanijon,manau ilgai liktų nesuprastas........

Dėl panašios priežąsties, vieni pažįstami, prieš išvažiuodami į JAV gyventi, persigalvojo berniukui duoti vardą Putinas.

Atsakyti
mūsų fizinio mokytoja džiuljeta buvo. irgi tok *akhem..* vardas. julyte vadinom biggrin.gif
o iš baisesnių man - džiolana
Atsakyti
QUOTE(Širvėna @ 2008 09 03, 19:53)
O ką - ta Scholastika buvo dvasiškai sutraumuota? Narcizas - palūžęs?

Dėl Scholastikos abejočiau, - vardas prasmingas, galima buvo pavadinti mergytę ir Etika, ir Algebra, kaip jau čia buvo minėta... Dėl skonio nesiginčijama wink.gif
Bet duodami narcizo vardą, tėvai galbūt galvojo apie tą gražų gėlės žiedą ir tiesiog nežinojo kitos jo reikšmės smile.gif
Panašiai kaip kažkokiame nedideliame miestelyje metrikacijos biuro darbuotojos vos atkalbėjo tėvelius duoti mergytei Defloracijos vardą smile.gif

Atsakyti

! 
Prašyčiau nenukrypt nuo temos! Asmeniškumus aiškinkitės per až. Ne į temą žinutės panaikintos.
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2008 08 29, 14:49)
O del uzsienieciu nuomones..... Is vis juokinga. Ar mes cia turim stengtis, kad jiems grazu ir patogu butu mus vadinti? bigsmile.gif Labai jie ziuri, kad koks nors Chu Su Bhuym mums liezuvi lauzo? Gana kaimiskai mastyti ir visiems itikti stengtis.

Gal ir neturetume jaudintis del uzsienieciu, kurie atvyksta i Lietuva, ar jusu kelioniu metu, kad jie taip ir neisimena/neistaria vardo irnesakyk.gif Bet jei tevai nuolatos gyvena uzsienyje ir renka varda vaikui, reiktu pamastyti, kad vardas negadintu vaikui gyvenimo ten, nors gimtaja kalba skamba normaliai ar turi normalia reiksme. Realus pavyzdydys - Amerikoj gyvenanciu tevu mergaites vardas yra Beatrycia, vaikai mokykloj ir kt. ja vadina Bitch (kale) doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudnosiene @ 2008 09 04, 14:38)
Gal ir neturetume jaudintis del uzsienieciu, kurie atvyksta i Lietuva, ar jusu  kelioniu metu, kad jie taip ir neisimena/neistaria vardo irnesakyk.gif Bet jei tevai nuolatos gyvena uzsienyje ir renka varda vaikui, reiktu pamastyti, kad vardas negadintu vaikui gyvenimo ten, nors gimtaja kalba skamba normaliai ar turi normalia reiksme. Realus pavyzdydys - Amerikoj gyvenanciu tevu mergaites vardas yra Beatrycia, vaikai mokykloj ir kt. ja vadina Bitch (kale) doh.gif  verysad.gif

Šiuolaikiniame migruojančiame pasaulyje sunku numatyti, kokiame krašte gyvens ir kokia kalba ateityje kalbės mūsų vaikai. Tad ar nevertėtų nustoti sukti galvą ne tik dėl kaimynės Antosės, kuriai mano vaiko vardas nepatinka, bet ir dėl kokio norvego ar zuluso, kuris to vardo nesugeba iš pirmo karto ištarti (kaip, beje, ir aš anei zulusų genties, anei kokių japonų ar kinų vardus moku tarti/rašyti).
Tiesiog gyvenu savo gyvenimą ir renku savo kūdikiui gražiausią vardą.
Atsakyti
Man tai daug yra negražių vardų, bet jei reik vieną paminėt, gal Mainridas g.gif Esu girdėjus per televizorių, vos nenugriuvau, kaip tomas main ridas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(godzilaz @ 2008 09 02, 17:19)
Grįžo dukra iš stovyklos.Ten susidraugavo su mergaite vardu Mantryda... doh.gif
čia tai žiauriai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti