Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

QUOTE(muminukas @ 2008 10 13, 22:04)
o kuo tai susiję su papais ir vulgarizmais?  blink.gif

Kuo vulgarumas susijęs su papais?
Atsakyti
QUOTE(jazva @ 2008 10 14, 18:31)
Kuo vulgarumas susijęs su papais?

o tai bent skaitei, dėl ko buvo kalbama apie vulgarumą ir vulgarizmus?
iš karto įdedu, kad nebesikabinėtum:
vlg. – vulgarizmas, literatūrinei kalbai neteiktinas storžieviškas žodis, jo reikšmė, posakis, pvz.:

kreivarūris, -ė smob. (1) vlg. kas kreiva rūra, kreivu pasturgaliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 15 spalio 2008 - 06:16
QUOTE(muminukas @ 2008 10 15, 08:14)
o tai bent skaitei, dėl ko buvo kalbama apie vulgarumą ir vulgarizmus?
iš karto įdedu, kad nebesikabinėtum:
vlg. – vulgarizmas, literatūrinei kalbai neteiktinas storžieviškas žodis, jo reikšmė, posakis, pvz.:

kreivarūris, -ė smob. (1) vlg. kas kreiva rūra, kreivu pasturgaliu

aš ir sakau,kad tai yra paprasta šnekamoji kalba,o ne keiksmažodžiai ar šiaip kokios šlykštybės.Tamstelei kad tik ginčytis....
O jei į temą,tai buvo pas mus toks giminaitis Telesforas biggrin.gif .Ne baisus,o ,tiesiog,labai juokingas vardas,ypač vaikystėje biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano promociute buvo Teofilija, o jos mama - Petronele. Labai jau senoviniai vardai, bet siu laiku kontekste tai keistokokai skamba rolleyes.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(jazva @ 2008 10 15, 09:06)
aš ir sakau,kad tai yra paprasta šnekamoji kalba,o ne keiksmažodžiai ar šiaip kokios šlykštybės. 

vadinasi, mūsų paprastos kalbos supratimas smarkiai skiriasi.

----------------
pažįstami pavadino vaiką Evaldu. neįsivaizduoju, kaip gali toks vardas patikti, nuo vaikystės labai negražus.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 10 15, 20:01)
vadinasi, mūsų paprastos kalbos supratimas smarkiai skiriasi.

----------------
pažįstami pavadino vaiką Evaldu. neįsivaizduoju, kaip gali toks vardas patikti, nuo vaikystės labai negražus.

Be abejo,muminukas ir kalba,ir rašo,o,greičiausiai, ir mąsto tik literatūrine lietuvių kalba...Mes už kalbos švarumą!!!
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 10 15, 19:01)

Evaldas man laaabai grazus vardas, nes vyras turi drauga su tokiu vardu tongue.gif

Juser sudarytas is Justina ir Sergej nekoks man doh.gif
Atsakyti
o man pats klaikiausias Sijonė.Įsivaizduojat savo vaiką tokiu vardu?O jei paskui dar gimtų berniukas,turėčiau pavadinti Kelnium? doh.gif o tokis vardas tikrai yra,pati girdėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgulia: 24 spalio 2008 - 07:55
Iš berniukų vardų, tai man nei šis nei tas: Natas, Otas;
O iš mergaičių keistokai skamba: Meilutė, Gerutė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karadanlu @ 2008 10 15, 11:34)
Mano promociute buvo Teofilija, o jos mama - Petronele. Labai jau senoviniai vardai, bet siu laiku kontekste tai keistokokai skamba  rolleyes.gif  laugh.gif

Pazįstu viena Petronele, mes ja Petiūte vadinam lotuliukas.gif o i ja kreipemes Petrute cool.gif
Atsakyti
Orbitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mau @ 2008 10 30, 20:56)

kramtoškė blink.gif
Atsakyti