Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

man keisciausias kada nors girdetas vardas buvo ir yra - Praksida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jeta @ 2008 09 23, 17:25)
Šiandien užmečiau akį į kalendorių - vardadienis - Tekle. Man skamba, kaip višta pereklė  blink.gif

Mano močiutei teko laimė ar nelaimė šitą vardą turėt g.gif Tai Sūnui (tėčio broliui) dar keistesnį uždėjo - Valdevinas blink.gif doh.gif
Atsakyti
Nuo vaikystės man pats negražiausias vardas- Zosė doh.gif
Atsakyti
man tai pats negraziausias vardas, nors ir labai iprastas, yra Asta
Atsakyti
man is tokiu iprastu labai negrazus jau mintas evaldas, edgaras, edvinas ir visokie panasus, naglis (skamba baisiai man sitas vardas), is mergaitisku sandra, vanesa, jolanta, renata...mergaitisku geriau nevardinsiu nes ilgai uztruktu biggrin.gif
Atsakyti
Milda,Marta,Taudvile,Dovile,Aldona,Ona,Ursule, ir t.t.t. biggrin.gif Sankeidas,
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2008 10 24, 08:54)
o man pats klaikiausias Sijonė.Įsivaizduojat savo vaiką tokiu vardu?O  jei paskui dar gimtų berniukas,turėčiau pavadinti Kelnium? doh.gif  o tokis vardas tikrai yra,pati girdėjau

gal Kernius o ne Kelnius? g.gif
Atsakyti
Iš vyriškų taip mužikiškai man skamba Bronius. Dar Česlovas (apie Česką net nekalbu doh.gif
Moteriški - Stasė ir Pranė, bet šie jau "senos" mados, kažin, ar kas taip bevadina mergaites. Dar visokie "serialiniai" ne prie širdies, kaip Samanta. Kažkada pažinojau Alytę. Baisus vardas vienareikšmiškai, kaip betrumpinsi, sąskambis negeras smile.gif

Pamenu, iš skaityto straipsnio apie keistus vaikų vardus įsiminė Spynutė ir Šanelė (= Сhanelė) biggrin.gif Viena užaugus bus didelė Spyna, kita - didelė Chana lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jota: 10 lapkričio 2008 - 20:24
Man iš įprastų vardų negražus yra Aušra
Atsakyti
Man iš įprastų nepatinka Sigita ir Sigitas, (ar Siga ir Sigis), Laima.
Atsakyti
Man negražūs ilgi: Tautvydas, Gražvydas, Mantvydas (ir kitokie -vydai), Žygimantas, Arimantas,o Amariliai, Aldegidai, Darijai, Žydrūnai,,Pragiedruliai iš vis nesusipratimas kažkoks. doh.gif O iš moteriškų visokios Vaidievutės, Domantės, Darijos, Girmantės doh.gif ( čia iš vis, ir iš vis, ir iš vis) doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar kaip tik smaginomės su darbo kalendoriais: Ifigenija ir Trynė - kol kas be konkurencijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti