man keisciausias kada nors girdetas vardas buvo ir yra - Praksida

QUOTE(Jeta @ 2008 09 23, 17:25)
Šiandien užmečiau akį į kalendorių - vardadienis - Tekle. Man skamba, kaip višta pereklė 

Mano močiutei teko laimė ar nelaimė šitą vardą turėt

Nuo vaikystės man pats negražiausias vardas- Zosė

man tai pats negraziausias vardas, nors ir labai iprastas, yra Asta
Milda,Marta,Taudvile,Dovile,Aldona,Ona,Ursule, ir t.t.t.
Sankeidas,

QUOTE(virgulia @ 2008 10 24, 08:54)
o man pats klaikiausias Sijonė.Įsivaizduojat savo vaiką tokiu vardu?O jei paskui dar gimtų berniukas,turėčiau pavadinti Kelnium?
o tokis vardas tikrai yra,pati girdėjau

gal Kernius o ne Kelnius?

Iš vyriškų taip mužikiškai man skamba Bronius. Dar Česlovas (apie Česką net nekalbu
Moteriški - Stasė ir Pranė, bet šie jau "senos" mados, kažin, ar kas taip bevadina mergaites. Dar visokie "serialiniai" ne prie širdies, kaip Samanta. Kažkada pažinojau Alytę. Baisus vardas vienareikšmiškai, kaip betrumpinsi, sąskambis negeras
Pamenu, iš skaityto straipsnio apie keistus vaikų vardus įsiminė Spynutė ir Šanelė (= Сhanelė)
Viena užaugus bus didelė Spyna, kita - didelė Chana

Moteriški - Stasė ir Pranė, bet šie jau "senos" mados, kažin, ar kas taip bevadina mergaites. Dar visokie "serialiniai" ne prie širdies, kaip Samanta. Kažkada pažinojau Alytę. Baisus vardas vienareikšmiškai, kaip betrumpinsi, sąskambis negeras

Pamenu, iš skaityto straipsnio apie keistus vaikų vardus įsiminė Spynutė ir Šanelė (= Сhanelė)

Man iš įprastų nepatinka Sigita ir Sigitas, (ar Siga ir Sigis), Laima.
Man negražūs ilgi: Tautvydas, Gražvydas, Mantvydas (ir kitokie -vydai), Žygimantas, Arimantas,o Amariliai, Aldegidai, Darijai, Žydrūnai,,Pragiedruliai iš vis nesusipratimas kažkoks.
O iš moteriškų visokios Vaidievutės, Domantės, Darijos, Girmantės
( čia iš vis, ir iš vis, ir iš vis)

Vakar kaip tik smaginomės su darbo kalendoriais: Ifigenija ir Trynė - kol kas be konkurencijos