Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

QUOTE(*JULIJA* @ 2008 12 08, 20:49)
kad nezinau, kaip galima tyciotis is savo vaiku ir vadinti juos Armandais,Sruciais,  Pijais, Nojais, Klaidais, Upemis, Azuolais, Uosiais, Manueliais, Jobaudais, Lijanomis, Nikolemis, Izauromis, Raigardais ir panasiais.

Jetus, juk tai grazus lietuviski vardai (Upe, Azuolas..) nelabai suprantu koks cia pasityciojimas is vaiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 12 18, 04:25)
Jetus, juk tai grazus lietuviski vardai (Upe, Azuolas..) nelabai suprantu koks cia pasityciojimas is vaiko? g.gif

Na Ąžuolas arba Liepa man visai gražūs vardai, bet Upė tai jau nea. schmoll.gif Upė man iš tos serijos kaip ir Ežeras, Pelkė, Bala, Tvenkinys, na ir taip toliau. Ne kiekvienas žodis vardui tinka vis dėlto.

Man ko gero vienas iš baisesnių yra dabar labai išpopuliarėjęs Titas. blush2.gif Niekada nepatiko na ir asocijuojasi su papu. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 18 gruodžio 2008 - 16:00
QUOTE(Elemire @ 2008 12 18, 16:52)
Na Ąžuolas arba Liepa man visai gražūs vardai, bet Upė tai jau nea.  schmoll.gif  Upė man iš tos serijos kaip ir Ežeras, Pelkė, Bala, Tvenkinys, na ir taip toliau. Ne kiekvienas žodis vardui tinka vis dėlto.

Man ko gero vienas iš baisesnių yra dabar labai išpopuliarėjęs Titas.  blush2.gif Niekada nepatiko na ir asocijuojasi su papudoh.gif

palaukit palaukit lotuliukas.gif paaiskinkit man sita dalyka smile.gif Titas papas labai panasu ? biggrin.gif o su kuo asocijuojasi jums mano vardas? biggrin.gif jei ne paslaptis blush2.gif tikiuosi,kad ne su papu
aisku kiekvienas mato ir girdi kazka zodyse,bet cia as nustebau blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irina-i: 18 gruodžio 2008 - 17:16
QUOTE(Irina-i @ 2008 12 18, 17:12)
Titas papas labai panasu ?

anglų kalba tas pats. vaikui tokiu vardu užsieny būtų ne kas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Irina-i @ 2008 12 18, 18:12)
palaukit  palaukit lotuliukas.gif  paaiskinkit man sita dalyka  smile.gif  Titas papas labai panasu ?  biggrin.gif  o su kuo asocijuojasi jums mano vardas?  biggrin.gif  jei ne paslaptis  blush2.gif tikiuosi,kad ne su papu
aisku kiekvienas mato ir girdi kazka zodyse,bet cia as nustebau  blink.gif  biggrin.gif

O kaip angliškai p-a-p-a-s? Bag ne t-i-t?
Atsakyti
t-i-t. pabandykit pilną žodį parašyt - deda *cenzūra* biggrin.gif
Atsakyti
Pazistu zmogu vardu Hermenegildas, kas juokingiausia, jo pavarde tik 5 raidziu ir visad pavarde lengviau ji pakviesti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dmu @ 2008 12 18, 17:25)
O kaip angliškai p-a-p-a-s? Bag ne t-i-t?

Angliškai ir bet kurioj kitoj šaly kur internetas žinomas, papas yra vadinamas t-i-t. Kaip sakant užtenka įvesti t-i-t į Google paiešką ir bus aišku kame reikalas. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elemire: 18 gruodžio 2008 - 19:21
QUOTE(rihANNA @ 2008 12 18, 17:33)
Pazistu zmogu vardu Hermenegildas, kas juokingiausia, jo pavarde tik 5 raidziu ir visad pavarde lengviau ji pakviesti. biggrin.gif

Nu geras, čia. Tikriausiai tas žmogus kažkokio vokiško ar skndinaviško kraujo turi. aš nematau čia nieko baisaus. Man nepatinka vardai serialiniai. Tam krašte jie normaliai skamba, bet pas mus - schmoll.gif , kažkaip keistai. nepatinka man kai tėvai patys padaro vardą (sduria iš savo vardų ar pan), dar nepatinka mijos, tėjos, bilai, tedžiai, vakariai, vasarės ir pan. Juokingai atrodo, kai "žvaigždės"(tiek mūsų, tiek užsienio) iš kailio neriasi , kad savo vaikui duoti kokį išskirtinį vardą.
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 04 04, 01:01)
drinks_cheers.gif  ir man ir dar Neilos, Nikos, Perlos, ir vis kiti is serialu doh.gif  doh.gif  O Žiedė dar visai nieko palyginus rolleyes.gif

Mano šunios vardas irgi Nika. O šeip toks labai keistas vardas-Gelminė. Man kaip kažkokie maurai asocijuojasi.
Atsakyti
manoji šunė irgi Nika biggrin.gif kartais draugų kažkodėl vadinama Nikita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rihANNA @ 2008 12 18, 17:33)

na jau cia vardas tai laabai retas man atrodo, pirma karta toki girdziu... biggrin.gif
Atsakyti