Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas

Paskaiciau foruma,tai sitas vardas ne naujiena pasirodo doh.gif tai vadinasi ne vienas Lietuvoj
Atsakyti
QUOTE(Panelė_Monika* @ 2008 11 27, 18:19)
Turėjau klasiokus - Aretas, Stasė, Svajūnas, Gertrūda, Ina, Aleksandras, Jelizabeta. Keistoki vardai  rolleyes.gif

Visiskai iprasti lietuviski vardai. Na gal tik Aretas ir Jelizabeta maziau girdeti... Mano mociute buvo Gertrūda, sakyciau labai grazus vardas.
Atsakyti
Ir Gertruda (Gerda), ir Ina, ir Aleksandras - visi grazus vardai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bittersweet @ 2008 11 08, 10:36)
man is tokiu iprastu labai negrazus jau mintas evaldas, edgaras, edvinas ir visokie panasus, naglis (skamba baisiai man sitas vardas), is mergaitisku sandra, vanesa, jolanta, renata...mergaitisku geriau nevardinsiu nes ilgai uztruktu biggrin.gif

Manyčiau, kad normalūs vardai g.gif Įtariu, kad pažįstat žmones tokiais vardais ir kelia kokias nors asociacijas g.gif
O man "geras" vardas- Napoleonas thumbup.gif
Atsakyti
Pernai delfyje skaiciau straipsni, kad Vilniuje viena pora atejo i metrikacijos skyriu ir norejo uzregistruoti dukra vardu Askarida, tipo jiems labai patiko lotuliukas.gif , bet metrikacijos skyriaus darbuotojas atsisake ir pasake, kad toki varda gali registruoti kur nori, tik ne cia. Aciu Dievui, nors vienas protingas zmogus atsirado tongue.gif. DAr is tos serijos galetu berna Gelmintu pavadinti thumbup.gif
Atsakyti
Vieni realus zmones turi sunus: ju vardai Jogaudas ir Karigaila. Zinau, kad turi ir trecia vaika - su irgi labai nenormaliu vardu - deja, neprisimenu (asmeniskai ju nepazistu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atlantida: 08 gruodžio 2008 - 19:13
Man tie vardai nėra labai nenormalūs g.gif Jau geriau Jogaudas nei Kevinas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2008 12 08, 19:16)
Man tie vardai nėra labai nenormalūs  g.gif Jau geriau Jogaudas nei Kevinas  cool.gif

Oi, man tai ne blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2008 12 08, 19:17)
Oi, man tai ne  blink.gif

Skonio reikalas 4u.gif

Sakyčiau, jeigu būtų mergaitė-Karigailė, vardas iš ties gražus smile.gif
Atsakyti
Man tai is viso berniukiski vardai, kurie baigiasi "a" raide, labai keisti. Na, nebent - Jogaila - iprastesnis.
Atsakyti
man labai patinka si temele, perskaiciau visa kaip anekdotu stulpeli thumbup.gif
Zmones tokiu sedevru sugalvoja, kad man pvz gaila tu vaiku, kurie gyvens su tais vardais. Mano subjektyvi nuomone, kad ne vardu turi zmogus issiskirti. Lietuviai turi begalybe graziu IPRASTU vardu, tokiu kaip Saulius, Arunas, Aurimas, Gintaras, DArius, Laimis, Gedas, Tomas, Gabija, Ugne, Jurate, Jolanta ir t.t.(jau nekalbant apie daugybe tarptautiniu), kad nezinau, kaip galima tyciotis is savo vaiku ir vadinti juos Armandais,Sruciais, Pijais, Nojais, Klaidais, Upemis, Azuolais, Uosiais, Manueliais, Jobaudais, Lijanomis, Nikolemis, Izauromis, Raigardais ir panasiais.
Ir, manau, nereikia bijoti daznai pasitaikancio vardo, nes tas daznumas rodo, kad jis [vardas] yra mylimas tautos, o retas vardas skamba dazniausiai idiotiskai. Visgi retenybe irgi turi buti saikinga....
Na tikrai koks Jonas ar Povilas mieliau skamba nei koks Pijus ar Azuolas
Atsakyti
Mamos klasiokė buvo Praksija ar Praksida,vadindavo Prakse,man tikrai negražus vardas.
Atsakyti