Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

siandien nupirkau 4 kedes, gal 60m senumo ir azuoliny stala,sumokejau tik 75eur,ir pradesiu pati,,sendintis,,o jeigu nepavyks,nebeda,nedaug jie kainavo.Vakar buvau vienoje parduotuveleje,kuri prekiauja provanso stiliaus interj.detalemis,baldais,stalas su kedem,kokio noreciau ,,tik ,, 1800svaru doh.gif ,tad siandieninis pirkinys MB pradziugino lotuliukas.gif ,nenuskriaudziau pinigines smile.gif ,rodytis pazadu veliau.O jusu Daina spintute wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kas esate uzmate kur parduodami unitazai su aukstai pakabinamu bakeliu (kaip anksciau buvo iprasta) tik aisku sendinto stiliaus su naujomis technologijomis 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Kaune,savanoriu prospekte,dviejose vietose maciau,kaina apie 2000lt.

http://www.fornisca....g-size_Bed.html
mano svajoniu lova wub.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2009 09 09, 18:37)
Vilima, rasai, kad parsisiuntet sviestuvus g.gif is kur siuntet ir ar tinka jie LT  g.gif

TAip, visus sviestuvus parsiunciau is USA, tai reikia ziureti, kad pas juos nebutu lemputes kitokio diametro nei pas mus, tei eina vieni sviestuvai su elementariom lemputem, o kai kurie su imantriom, kai sito nezinojau, parsisiunciau didziule brangia lempa, jai Lietuvoje niekur neradau lempuciu, parsiunciau tada lemputes is JAV, bet amerikieciu lemputes su kitokia itampa ir vos tik ijungus iskart perdega.... Zodziu elektrikas man ja isrinko, pakeite visus patronus i standartinius lietuviskus, ir viskas gerai.... Zodziu tai vienintele lempa, kuria uzsakinedama nesuziurejau del patronu....

Stai mano grazuole....
Beje turiu atlikusius du sieninius sviestuvus pardavimui....
user posted image

o siuos noreciau parduoti, nes man jie atliko....
Zodziu jie stikliniai, toks stiklas pasendintas, o kur ta kojele, ji metaline, tinka paprastos lemputes, man kainavo 600 Lt. - 2 sviestuvai, daug maz tiek ir noreciau gauti....
user posted image
user posted image

Atsakyti
Gal kuriai mamytei bus pakeliui ir sudomins Provanso turgelis

http://kauno.diena.l...aign=newsletter

Gal bus kazkas gero ar bent idomu pasizvalgyti smile.gif
Atsakyti
Labutis o si kede kokio stiliaus ar artima provansui jei butu sviesi ?
user posted image
man dar kas patiko kad gali bat ka ant jos nupiesti aliejiniais dazais . Apie geliu ornamentus galvoju ax.gif Laukiu kol kaina paskaiciuos ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 23 rugsėjo 2009 - 18:47
1.Tai yra krėslas, o ne kėdė.
2.Kuo tas geros būklės senovinis krėslas nusikalto, kad jį reikia gadinti, t.y. dažyti, marginti gėlėmis ir t.t. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina76: 23 rugsėjo 2009 - 18:58
QUOTE(pempe1 @ 2009 09 23, 19:45)
Labutis o si kede kokio stiliaus ar artima provansui jei butu sviesi ?

man dar kas patiko kad gali bat ka ant jos nupiesti aliejiniais dazais . Apie geliu ornamentus galvoju  ax.gif  Laukiu kol kaina paskaiciuos ...

negadinkit. jo vertė yra tame, koks jis yra. nudažę baltai negausite provanso. šiuo atveju ir nereikia wink.gif krėslas gražus labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 23 rugsėjo 2009 - 19:18
cia musu Lietuviu staliu gaminys Skandinavu uzsakymu gamintas specialei sendintas. Jei rasiu is arciau idesiu. Dar minejo kad modelis paimtas is istoriniu knygu. bigsmile.gif Situacija tokia kad suzinojau is draugu kurie pasigyre uzsisake lova ir parode tinklapi . Ten ir radau patiko . Tai issiunciau uzklausima.
Atsakyti
Na mergytes pasiskaitinejaqu, daug pamaciau, ideju gavau. bu arteja diiiiidelis galvos skausmas namo irengimas (bet malonus, nes jau dabar kaifuoju, ziurineju galvoju), ir aisku jis bus provanco stiliaus.

Turejom butuka kuri pardavem, tai jis irgi buvo natokio ne visai provanco, bet tokio minksto stiliaus smile.gif
gal kam idomu pasiziurinekit smile.gif
o jau kai reiks pagalbos, butinai parodysiu ka radau, ka nusprendziua ir pan.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

salonui iki provanco toli, dabar visai kitos mintys ir idejos.
jei kam bus idomu galesiu pademonstruot kokios mintys smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

na o cia virtuves ir salono zona, bet ka tik isikurus tai labai tuscia smile.gif
user posted image

Niu va. gal kam pravers kokia ideja. NEt gaila bus palikt sita butuka, bu viska pati savo rankytem ir proteliu sukuriau smile.gif na bet laukia manes dar didesnis issukis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zyliukas: 28 rugsėjo 2009 - 12:09
nuostabus tavo namuciai, tiesiog dvelkia ramybe, siluma ir paprastumu.

labai patiko miegamojo komplektas, dabar kaip tik sau ziurineju kazko naujo, gal ltinterior.lt pirkote?
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2009 09 28, 13:08)
Na mergytes pasiskaitinejaqu, daug pamaciau, ideju gavau. bu arteja diiiiidelis galvos skausmas namo irengimas (bet malonus, nes jau dabar kaifuoju, ziurineju galvoju), ir aisku jis bus provanco stiliaus.

Turejom butuka kuri pardavem, tai jis irgi buvo natokio ne visai provanco, bet tokio minksto stiliaus smile.gif
gal kam idomu pasiziurinekit smile.gif
o jau kai reiks pagalbos, butinai parodysiu ka radau, ka nusprendziua ir pan.

Niu va. gal kam pravers kokia ideja. NEt gaila bus palikt sita butuka, bu viska pati savo rankytem ir proteliu sukuriau smile.gif na bet laukia manes dar didesnis issukis smile.gif

Pamenu jūsų namučius, rodėt prieš keletą metų, labai jauku ir miela. Namai, nuteikiantys poilsiui smile.gif
Atsakyti