Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Auksuole @ 2006 12 30, 19:37)
Reiktų pavaikščioti po parduotuves (baldų) nes daugumoje gamina standartą, esu kažkur mačiusi, bet dabar neprisimenu. Ir kažkur Europos PC esu mačiusi interjero parduotuvė su tokiais sendintais daikčiukais smile.gif

Tai tu daikciuku yra beveik visose normaliuose salonuose, tik juos reikia uzsisakineti is katalogu. pazistama uzsisakinejo, tai puse meteliu lauke kol is italijos atveze. nors dabar visur taip, as savo irgi baldu puse metu laukiau..
Atsakyti
Mačiau vieną laidą, kaip iš paprastų baldų padaro sendintus. Nudažo, nulakuoja (ar gruntuoja ), tada šviesenę spalvą dar ant viršaus ir švitriniu popieriumi smile.gif manau čia namie kokią komodą laisvalaikiu taip gali pasidaryti, bet ne visus baldus smile.gif
Atsakyti
Pasižiūrėkit Cia
Atsakyti
laba diena,

reikia pagalbos... ax.gif gal kuri nors zinote kur Klaipedoje ar Kaune yra antikvariniu baldu, nauju, senu, nesvarbu.. senus rekonstruociau ir tiktu.. konkreciau domina viena kede romantisko stiliaus tamsi, raudonmedzio kokio, gobelena savo nuoziura noreciau deti.. ir suoliukas viensedis arba dvisedis, taip pat tamsus, nors tiktu ir baltas tik velgi gobelena noreciau savo kad ir pagalveles tokios pat iseitu biggrin.gif

dekui jums
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2007 03 22, 07:51)
laba diena,

reikia pagalbos... ax.gif  gal kuri nors zinote kur Klaipedoje  ar Kaune yra antikvariniu  baldu,  nauju,  senu,  nesvarbu.. senus rekonstruociau  ir tiktu.. konkreciau  domina viena kede romantisko  stiliaus tamsi,  raudonmedzio  kokio,  gobelena savo  nuoziura noreciau  deti.. ir suoliukas viensedis arba dvisedis, taip pat tamsus,  nors tiktu ir baltas tik velgi  gobelena noreciau  savo kad ir pagalveles tokios pat iseitu  biggrin.gif

dekui jums
4u.gif

nueik i puslapi: www.reprodukcijos.lt

Ju parduotuves yra kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kastutė @ 2007 03 22, 08:51)
laba diena,

reikia pagalbos... ax.gif  gal kuri nors zinote kur Klaipedoje  ar Kaune yra antikvariniu  baldu,  nauju,  senu,  nesvarbu.. senus rekonstruociau  ir tiktu.. konkreciau  domina viena kede romantisko  stiliaus tamsi,  raudonmedzio  kokio,  gobelena savo  nuoziura noreciau  deti.. ir suoliukas viensedis arba dvisedis, taip pat tamsus,  nors tiktu ir baltas tik velgi  gobelena noreciau  savo kad ir pagalveles tokios pat iseitu  biggrin.gif

dekui jums
4u.gif

Kaune maciau devetu baldu parduotuvese, beveik visose yra. Tik dazniausiai komplektai, tai nezinia ar parduotu viena kede.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitar @ 2007 03 19, 18:44)
Pasižiūrėkit Cia

Laaabai grazu,brangoka,bet grazu bigsmile.gif Tik ,kad negalima uzsiskyt pavieniu baldu schmoll.gif Gaminti apsiima tik visam namui blink.gif O as jau dziaugiaus,kad galu gale virtuvei baldus radau verysad.gif
Nebezinau kur dar beieskot schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
o gal kas daretes namu interjera a la provanso stiliumi?
mane labai zavi klasika su provansu, bet taip mazai informacijos randu internete...
gal teko padirbet su dizaineriu, kuris padejo igyvendinti tokio stiliaus idejas?
Atsakyti
aš svajoju savo palėpę padaryt tokiu stiliumi wub.gif tik ten bus mano darbo kambarys... na o darbas toks kad ir siuvimas ir paišymas.. na žodžiu... rankdarbiai wub.gif tasi ir galvoju, ar bus praktiškas g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 16, 19:09)
aš svajoju savo palėpę padaryt tokiu stiliumi  wub.gif  tik ten bus mano darbo kambarys... na o darbas toks kad ir siuvimas ir paišymas.. na žodžiu... rankdarbiai  wub.gif  tasi ir galvoju, ar bus praktiškas  g.gif

praktiškas, rankdarbių atžvilgiu, gali būt tik prieškarinis interjeras kad laikraščiais sienas klijuodavo-labai gerai adatas ten smeigt biggrin.gif

o jei rimtai,tai nelabai isivaizduoju kas ten gali būt nepraktiško.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2007 04 17, 14:57)
o jei rimtai,tai nelabai isivaizduoju kas ten gali būt nepraktiško.

viskas šviesu g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2007 04 17, 16:12)
viskas šviesu  g.gif

baldai šiaip laku dažniausiai dengti būna, po to balkšvos spalvos švitrinimo. Sienos kaimiškam provanse dekoruojamos švelniais faktūriniais potepiais ar dekoratyviniu dažymu -abu variantus galima dengt blizgia ar matine lazūra-tokia danga valosi drėgnu budu ir atparesnė už dažą-tai kaip ir nėr problemos smile.gif
Atsakyti