Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Pas "partizanus" radau tokius sendintus baldelius. Provansas - ne provansas, bet į ta pusę.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 07 18, 15:09)
visas namas
user posted image

Sveikos,
Ojetau, kiek cia groziu! O sitas namas tiesiog pritrenke ax.gif
Mes kaip tik isirenginejam namukus. Prijauciu provanso stiliui del rafinuotumo, bet kad jau pradejom kurtis skandinavisku stiliumi - maziau daiktu, arciau mums abiems prie sirdies. Bet vis tiek as kaip moteris, negaliu praeit pro tuos prancuziskuosius grozius. Kazkokias detales vistiek pritaikysim ir pas save namuose. Tik zinoma, saikingai biggrin.gif
Atsakyti
Radau prancuziska tinklapi, kur prekiaujama Provanso regionui budingomis medziagomis. Galima pirkti internetu, ne tik jau pasiutus gaminius, bet ir medziaga metrais. Gal kam bus idomu 4u.gif
Medziagu parduotuve
Atsakyti
QUOTE(Daina76 @ 2009 11 11, 20:32)
Pas "partizanus" radau tokius sendintus baldelius.[

o tie "partizanai" tai kur jie, gal jie ka nors parduoti noretu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
gal tie partizanai ir parduotų, bet :
1.Jų prekių kainos kaip ir daugelio antikvariatų.
2.Aš negaliu išduoti "partizanų". Nekankinkite.

Tiesa, girdėjau, kad beveik visus šiuos baltus baldus jau pardavė.

Aš viena šiame forume paminėjau daugiau panašių pardavėjų, negu visos kitos kartu sudėjus. Tai ir tikrinkite. Jokių neatrastų salų šioje srityje nėra ir negali būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina76: 21 lapkričio 2009 - 08:26
O man tie ykeltieji balti baldai yspudzio nepadare,neimciau net dykai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina76 @ 2009 11 21, 09:22)
Aš viena šiame forume paminėjau daugiau panašių pardavėjų, negu visos kitos kartu sudėjus. Tai ir tikrinkite. Jokių neatrastų salų šioje srityje nėra ir negali būti.

Apie naudotų baldų pardavėjus yra kitose temose mirksiukas.gif
pvz., http://www.supermama...?...22265&st=84

http://www.supermama...howtopic=209598
http://www.supermama...howtopic=373876
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 11 21, 14:36)
O man tie ykeltieji balti baldai yspudzio nepadare,neimciau net dykai schmoll.gif

man irgi drinks_cheers.gif kazkokie dirbtinai antikvariniai padaryti, be sharmo.
Atsakyti
Taigi, aš ir rašau, kad jie yra sendinti, o ne antikvariniai. Tokius gali sendinti kiek nori, bet jie pasens tik po daug daug metų.
Tai "išlaižyti" baldai - persistengta tepliojant dažus, neišgauta pustonių, nėra jokių nusitrynimų ir t.t. Sendinti irgi reikia sugebėti, o tokių meistrų Lietuvoje yra nedaug.

Pasirodo, kad lietuviams tokie baldai "sueina" - jau tikrai nupirko. Tikslinausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina76: 22 lapkričio 2009 - 19:16
As mastau apie sia spinta,turiu apsispresti iki ryt doh.gif
user posted image
user posted image
kaip jums ji?
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 11 23, 14:50)
As mastau apie sia spinta,turiu apsispresti iki ryt doh.gif
....
kaip jums ji?

priklauso nuo namų bendro stiliaus vyraujančių medžio atspalvių, mes bandysim sodybos gryčia kažkaip provansiškai įsirengt, kaip mums tai pavyks nžn dar biggrin.gif , bet tokiai indaujai nelabai rasčiau vietos 4u.gif greičiausiai dėl tos pompastinės karūnos ir blizgesio ir dar ta kartoninė nugarėlė šviečia kažkaip ne ypatingom spalvom blush2.gif bet čia gi skonio dalykai...bet dar vieną pastbą jai turiu..jei durelės stiklinės lentynėlė geriau irgi būtų stiklinė ir plonesnė, nes dabar iš priekio žiūrint labai ryški lentynėlės briauna......
Atsakyti
Normali ta indauja, tik nereikia persistengti mokant pinigus. Turėtų kainuoti apie 500 eurų. Sprendžiant iš nuotraukos - riešuto lukštas.
Atsakyti