Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

QUOTE(coliuke 1745 @ 2008 04 19, 13:58)
Paneles. help.gif Gal kuri esate is Panevezio ir zinote, kur Panevezietes grazinasi. Buvau nuejus bandomajai sukuosenai ir makiazui, tai  doh.gif , lupas oranzine spalva nudaze, nors sakiau, kad tik blizgesi naudoju, nes mano lupos labai plonos, o is plauku kokia tai gele padare, nors prasiau visai ko kito gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  Tai kiek tu bandomuju reikia pasidaryti, kol ka nors savo atrando? Gal galit parekomenduoti kokiu gerai dirbanciu mergaiciu ax.gif Buciau be galo dekinga 4u.gif

Galiu rekomenduoti Nedos saloną, nes pati ten darysiuos ir šukuoseną ir makiažą. O šiaip tai siūlau apsilankyti Panevėžio nuotakų temoj, ten ne kartą šnekėta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2008 04 28, 16:28)
Ačiū  4u.gif  O kada tavo vestuvės ir kada bandomajį darysi?  ax.gif

mano veseilia liepos 26d, tai del vestuvinio makiazo valandos uzsirasymo ir del bandomojo makiazo sake birzelio viduryje paskambinti.
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 04 28, 15:39)
mano veseilia liepos 26d, tai del vestuvinio makiazo valandos uzsirasymo ir del bandomojo makiazo sake birzelio viduryje paskambinti.

Tai jeigu sugalvosiu pas ją daryti teks pirmai išbandyti, nes mano veseilia birželio 20 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2008 04 28, 16:44)
Tai jeigu sugalvosiu pas ją daryti teks pirmai išbandyti, nes mano veseilia birželio 20  biggrin.gif

tai tada butinai parasyk savo atsiliepimus !!! smile.gif
Atsakyti
Gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 04 28, 13:55)
zinau tik viena, pas kuria darysiuosi vestuvini makiaza, man ja rekomendavo, bet vis tiek darysiu bandomaji - tai Jolanta Paulauskiene (toji, kur neseniai antra vieta visazistu konkurse laimejo), man kaina pasirode normali (sake 80-110Lt), rekomendacijos geros, tai pas ja ir uzsirasiau. tikiuosi kokybiskai ir graziai padazys smile.gif
jeigu susidomesi, galiu tel parasyti smile.gif

Jinai Olia lia mergaites dazo. Man tai labai grazus jos makiazai wub.gif Gaila, kad tik Vilniuje dazo ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kuriai teko kanors girdeti apie Bajoritos salone (Kaune) dirbancia kosmetologe Asta? Girdejau apie ja neblogu atsiliepimu, bet noretus is kazko konkretaus kazka isgirsti.
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 04 28, 19:17)
Jinai Olia lia mergaites dazo. Man tai labai grazus jos makiazai  wub.gif  Gaila, kad tik Vilniuje dazo  ax.gif

Gal butu galima Jolantos kontaktus i AZ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tes69: 30 balandžio 2008 - 09:10
o Kaune kas nors geras dažo... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 04 28, 20:17)
Jinai Olia lia mergaites dazo. Man tai labai grazus jos makiazai  wub.gif  Gaila, kad tik Vilniuje dazo  ax.gif

As pas ja labai norejau darytis, jau buvau uzsirasius, bet perskambino ji man neseniai ir pasake kad negales nes isvyksta sad.gif, tai labai nuliudau.
Atsakyti
As irgi pas Jolanta uzsirasiau. Mano vestuves liepos 19 d.
Siaip ji sake, kad ji namus nevaziuoja, nebent kokie penki makiazai butu. Tipo geriau salone, nes ten daugiau visokiu priemoniu.
Makiazas nuo 110 Lt. bandomasis apie 80 lt. labai svarstau ar darytis bandomaji, nes:
1. jeigu jis bus labai grazus, issivaigsiu, o po to vestuvinis gausis kazkoks nevisai toks.
2. jis kainuoja 80 lt sad.gif

o jus darysites bandomaji? imeskite foto wink.gif

aga, ji minejo, kad isvyksta. bet liepos 19 d. sake turi buti grizus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atidela: 30 balandžio 2008 - 15:02
kas galit parasykit Jolantos kontaktus. Busiu labai dekinga biggrin.gif
Atsakyti