Merginos, gal kam nors teko darytis makiaza ar/ir sukuosena Vilniuje kur nors apie Fabijoniskes ar Pasilaicius? Gal zinot, kuris salonas ten butu geresnis? Cia skaitydama matau, kad geriau visgi vaziuoti i salona negu kviestis i namus - daugiau priemoniu. Bet nesinori per kamscius visokius trenktis i centra ir atgal... tai ieskau aplink namus. Aciu!
as pernai manikiura henrieteje dariausi. tai buvo super. kitomis paslaugomis naudotis neteko, bet kirpeja maciau.. del makiazo nezinau.
QUOTE(Atidela @ 2008 04 30, 17:16)
as pernai manikiura henrieteje dariausi. tai buvo super. kitomis paslaugomis naudotis neteko, bet kirpeja maciau.. del makiazo nezinau.
Aciu! Pasiziurejau ju tinklalapi - kainos visai draugiskos

gal kas turite foto nuotakos makiaza su MELYNAIS motyvais?

As birzelio 28d.einu i pamerges, svente vyks Vilniuje, tai uzsirasiau i Sugihara sukuosenai ir makiazui, ne karto ten nebuvau, gal kuri jau daretes ten sukuosena
O savo vestuvine sukuosena ir makiaza patikesiu Klaipedoje esanciam salonui "Aidos studija", jau darem bandomaji, tai likau apakusi, kokia is manes padare lelyte
svarbiausia nieko neperkrauta, ne per ryskiai, super

O savo vestuvine sukuosena ir makiaza patikesiu Klaipedoje esanciam salonui "Aidos studija", jau darem bandomaji, tai likau apakusi, kokia is manes padare lelyte

sveikos.
norejau paprasyti parekomenduoti - kur Vilniuje galima pasidaryti grazia sukuosena ir makiaza? ta prasme kur rasti kirpeja kuri norima sukuosena padarytu gerai;) po savaites vestuves, busiu pirma pamerge..
o kaip pavyzdi idedu savo pries pusmeti daryta sukuosena. bet ne Vilniuje... gal kam patiks
http://public.fotki....na/img4792.html
norejau paprasyti parekomenduoti - kur Vilniuje galima pasidaryti grazia sukuosena ir makiaza? ta prasme kur rasti kirpeja kuri norima sukuosena padarytu gerai;) po savaites vestuves, busiu pirma pamerge..
o kaip pavyzdi idedu savo pries pusmeti daryta sukuosena. bet ne Vilniuje... gal kam patiks

http://public.fotki....na/img4792.html
gal kas mergaites daretes makiaza alytuje? astos salone prie zuvinto?

QUOTE(svaigutis @ 2008 05 04, 17:26)
As kaip tik ten uzsirasiau sukuosena,makijaza ir manikiura .Nuomoniu negirdejau,bet daug kur uzimta tai datai,tai radau laisva ir uzsirasiau. Tikrai butu malonu ka isgirst.
As sia vasara pas drauge i vestuves einu, o kitais metai pacios vestuves bus, tai galvoju kokia cia gera visaziste KAUNE rasti, kad priprast prie jos ir ji prie manes.
Buvau pas Olga visaziste sveikaitngumo klube "Azuolynas", bet nzn moteris maloni, bet gal tikejaus daugiau is jos, akis sumazino labai, na isryskino tai kas man negrazu, o kas grazu neisryskino
Gal kas pasiulys kad ir brangesne bet auskiniu ranku visaziste
Buvau pas Olga visaziste sveikaitngumo klube "Azuolynas", bet nzn moteris maloni, bet gal tikejaus daugiau is jos, akis sumazino labai, na isryskino tai kas man negrazu, o kas grazu neisryskino

QUOTE(Ledi @ 2008 05 05, 15:02)
As sia vasara pas drauge i vestuves einu, o kitais metai pacios vestuves bus, tai galvoju kokia cia gera visaziste KAUNE rasti, kad priprast prie jos ir ji prie manes.

As asmeniskai pati darysiuos pas Rykute

o ji dirba kokiam salone? ar siaip tik daro namuose ir tt?