Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

dėl šukuosenos daugiausia problemų..... biggrin.gif 4u.gif tai ir ieškau dar...
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 05 06, 16:17)
O gal kas turit atsiliepimu apie Figaro (Europos prekybos centre, Vilniuje)visazistes Ausra ir Kristina? Kadangi Jolanta negali tai man pasiule pas jas kreiptis. o nieko apie sias visazistes nezinau.

Man ta pati situacija, Jolanta negali, bet ji rekomendavo Aušra arba Kristina g.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2008 05 08, 16:00)
Man ta pati situacija, Jolanta negali, bet ji rekomendavo Aušra arba Kristina  g.gif

o kuriomis datomis Jolanta jums negali? mano liepos paskutinis savaitgalis...
Atsakyti
o kaip supermamose susirasti forumiete Rykute, kuri cia buvo pamineta? g.gif

Nemoku as blush2.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 08, 23:18)
o kaip supermamose susirasti forumiete Rykute, kuri cia buvo pamineta?  g.gif

Nemoku as  blush2.gif  unsure.gif  verysad.gif

Paciame virsuje yra zodis paieska bigsmile.gif ivesk jos varda Rykute ir ismes jos temas. Ten ja ir susirasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 05 08, 22:25)
Paciame virsuje yra zodis paieska  bigsmile.gif ivesk jos varda Rykute ir ismes jos temas. Ten ja ir susirasi  mirksiukas.gif

Niu tai as taip ir bandziau verysad.gif primeta gausybe temu, tai kur as ten atrasiu, negi visas perskaityt turiu???? blush2.gif verysad.gif perziurejau, nera jos nick..
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 08, 23:30)
Niu tai as taip ir bandziau  verysad.gif  primeta gausybe temu, tai kur as ten atrasiu, negi visas perskaityt turiu????  blush2.gif  verysad.gif  perziurejau, nera jos nick..

schmoll.gif nesinervuok, temu tau nereikia perziurineti, bet skaityk kieno ta tema paskelbta yra bigsmile.gif Ka tik ziurejau Rykutes tema kazkas apie dviratukus, paziurek dar karteli ax.gif
Atsakyti
Jau radau, bet deja ji kauniete verysad.gif o as is Vilniaus
Papildyta:
Nerciute, aciu uz geranoriska pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 08, 23:39)
Jau radau, bet deja ji kauniete  verysad.gif  o as is Vilniaus
Papildyta:
Nerciute, aciu uz geranoriska pagalba  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labai prasom 4u.gif Nuo to ir reikejo pradet lotuliukas.gif , bet nieko dabar jau zinosi bent kur ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 05 08, 15:21)
o kuriomis datomis Jolanta jums negali? mano liepos paskutinis savaitgalis...

man birželio 20d, sakė tą savaitgalį bus išvykus doh.gif , jau galvojau radau visažistę, o dabar vėl galvos skausmas verysad.gif
Atsakyti
na aš tada galiu dar atsipūsti, jei jūs dar birželiui neturit, tai man dar papildomas mėn lieka... biggrin.gif
Atsakyti
o mano visažistė iš TV3 kanalo, ji anksčiau dirbo pas Nomeda, taip pat grimavo projekte "Šokis su žvaigžde" (ar kaip jis ten vadinosi) didis.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti