Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

QUOTE(missis_fix @ 2008 06 24, 22:30)
merginos, gelbekit.
Iki vestuviu liko lygiai menuo, o as vis dar neapsisprendziau, kiur makiaza ir sukuosena daryti. Kiek pasiskaiciau foruma, susidare ispudis, jog kaune tik du salonai yra - sarma style ir femina bona??? O ir www.grozioklubas.lt puslapyje salonu pasirinkimas, kad butu su internetiniais puslapiukais, mazokas. Nejaugi teks trauktis visa sarasa ir vaziuot i kiekviena salona?  blink.gif  O tai gal jus dar kokiu geru salonu zinote, gal ka parekomenduoti galite? labai laukiu atsiliepimu.  4u.gif
Papildyta:
gal zinote kas i namus galetu atvaziuoti? Jeigu jaunikis 11 val. planuoja manes atvaziuot, tai kuriai valandia kviestis/ ar paciai vaziuoti i salona reiketu. Manau kokia 8???  blush2.gif

geriau, kai pas tave atvaziuoja, nes 10 val.tu jau turi but namie . tai salone turi but apie 6 val. jei atvaziuoja pas tave tai 7.30 proceduru pradzia. as ir rykute vaziuojam i namus. blush2.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
Tiek daug cia rasote apie rykute. kas ji?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 06 26, 08:12)
Tiek daug cia rasote apie rykute. kas ji?

Laba diena, as Rykute ax.gif O kas jus ?
Esu jauna, grazi ir kartais net linksma lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(audruzele @ 2008 06 26, 07:55)
geriau, kai pas tave atvaziuoja, nes 10 val.tu jau turi but namie . tai salone turi but apie 6 val. jei atvaziuoja pas tave tai 7.30 proceduru pradzia. as ir rykute vaziuojam i namus.  blush2.gif

Sukuosena pakeitei bigsmile.gif
Atsakyti
O labai malonu smile.gif
O tu Kaune tik darbuojiesi.. pamaniau gal Vilniuj..
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 06 26, 11:55)
O labai malonu smile.gif
O tu Kaune tik darbuojiesi.. pamaniau gal Vilniuj..

Jei kura pili tai man Vilnius patinka rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Rykute,2008 06 26, 12:48]
Laba diena, as Rykute ax.gif O kas jus ?
Esu jauna, grazi ir kartais net linksma lotuliukas.gif
Papildyta:

Ir net laaaaabai grazi, ir laaaaaaaaaabai jauna ir laaaaaaaaabai linksma ir komunikabili! thumbup.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
na makiazas + benzinas kaunas - vinius - kaunas jau labai prabanga man butu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 06 26, 13:49)
na makiazas + benzinas kaunas - vinius - kaunas jau labai prabanga man butu sad.gif

O man prabanga vaziuoti 4u.gif
Atsakyti
user posted image

http://www.brides.co...8/detail/164771

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(audruzele @ 2008 06 26, 10:55)
geriau, kai pas tave atvaziuoja, nes 10 val.tu jau turi but namie . tai salone turi but apie 6 val. jei atvaziuoja pas tave tai 7.30 proceduru pradzia. as ir rykute vaziuojam i namus.  blush2.gif

KAip suprantu tu ir makiaiza ir sukuosena darai? O gal kokiu nuotraukyciu turi? ir gal siaip apie save daugiau papasakot galetum??? Gal ka paderintume rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti