Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

Reikia padazyti. Ir teisingai sake, kad kai dazytu uzteptu ir greit nuvalytu. Dazyti reikia bent trys dienos pries vestuves, nes dar pasiplauna oda po plaukeliu ir buna thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2008 07 03, 16:55)
cia vel as su savo akim  biggrin.gif turiu toki klausima-visaziste pasiule butinai padazyti chemiskai antakius  g.gif sake nedaug palaikyt. Bet kazin kaip atrodysiu?labai bijau,kad per stipriai nepaimtu,ar kad ryzi netaptu..gal baime is nezinojimo,gal kas zinot,kaip su tuo antakiu dazymu,patirties gal turit?(visaziste sake,kad nuotraukose atrodysiu kaip be antakiu jei nepadazysiu,o chemiskai padazius naturaliau atrodys nei su piestuku..)
user posted image

user posted image

Manau butinai reiketu tau antakius paryskinti,pati aisku neeksperementuok, o nueik i kirpikla,jae turi laiko gali taip pat toki alia bandomaji dazyma pasidaryt,nes vistiek neilgai tie dazai laikosi,man pvz kaip megstanciai kad ryskus butu tai kas savaite beveik reikia dazyt.

nebijok ryzi tikrai nebus,gali paprasyt kad rudus ir juodus dazys sumaisytu ir ilgai nelaikytu.

Sekmes bigsmile.gif
Atsakyti
Menau , kad dazyk antakiukus tikrai , daug graziau atrodys paryskinti. Nors dabar irgi gerai atrodo, bet zinai, tiesa sakle visaziste, kad nuotraukose gali ju ir nesimatyti ... tai ,kad manau padazyk. Ir ziurek dar , kad patiks tau paciai ryskesni, po to leksi dazytis pastoviai blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 07 03, 17:04)
nu o kaip bus kai tu nusivalysi ta sventini makiaza?
atsargiai kad nebutum kaip klaunas.

na jei buciau sviesi,labiau bijociau,bet kadangi esu tamsi,tai manau net persudzius veliau labai rezultatas negasdintu,reiktu tik truputi ryskiau kasdien akis pasidazyti,kol spalva pabluktu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rykute @ 2008 07 03, 17:21)
Reikia padazyti. Ir teisingai sake, kad kai dazytu uzteptu ir greit nuvalytu. Dazyti reikia bent trys dienos pries vestuves, nes dar pasiplauna oda po plaukeliu ir buna  thumbup.gif

aciu uz patarimus! 4u.gif taip ir reikes padaryti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(eLIA33 @ 2008 07 03, 19:51)
Manau butinai reiketu tau antakius paryskinti,pati aisku neeksperementuok, o nueik i kirpikla,jae turi laiko gali taip pat toki alia bandomaji dazyma pasidaryt,nes vistiek neilgai tie dazai laikosi,man pvz kaip megstanciai kad ryskus butu tai kas savaite beveik reikia dazyt.

nebijok ryzi tikrai nebus,gali paprasyt kad rudus ir juodus dazys sumaisytu ir ilgai nelaikytu.

Sekmes bigsmile.gif

aciu!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Esteltida @ 2008 07 03, 22:13)
Menau , kad dazyk antakiukus tikrai , daug graziau atrodys paryskinti. Nors dabar irgi gerai atrodo, bet zinai, tiesa sakle visaziste, kad nuotraukose gali ju ir nesimatyti ... tai ,kad manau padazyk. Ir ziurek dar , kad patiks tau paciai ryskesni, po to leksi dazytis pastoviai  blush2.gif  smile.gif

gali buti,kad priprasiu biggrin.gif ,be to po vestuviu noriu tamsint plaukus..atsiauginau naturalius,kaip ir viskas grazu butu,bet naturalus plaukas neblizga taip kaip padazytas ir iseina,kad graziau atrodydavau dazytais plaukais,todel norisi vel visgi dazyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 04 liepos 2008 - 07:55
labas rytas, norejau pasiklausti gal kuri zinote zmogu, kuris daro makiaza kaune ir atvaziuoja i namus. lauksiu i a.z.
Atsakyti
Klausykit, o teko kam darytis makiaza pas Ausra arba Kristina? Europos pr. centre , ''Figaro'' salone. g.gif kazin kaip ten ???
nes Jurate Paulauskiene jei negales tai sius ten kaip supratau .... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Esteltida @ 2008 07 04, 22:13)
Klausykit, o teko kam darytis makiaza pas Ausra arba Kristina? Europos pr. centre , ''Figaro'' salone.  g.gif  kazin kaip ten ???
nes Jurate Paulauskiene jei negales tai sius ten kaip supratau .... unsure.gif

manes irgi Paulauskiene negalejo priimti, nukreipe i figaro ir daze viena is ju (ilgais juodais plaukais). pasakiau, kad noriu nevakarinio makiazo ir kad akys butu svelniu spalvu, tai kol daze visa laika praplepejo su drauge telefonu (jau dabar zinau, kad ji turi dauga ir planavo pasimatyma su kitu doh.gif lotuliukas.gif o kai pamaciau save, vos nuo kedes nenuvirtau: akys buvo rozines ir kampai juodi doh.gif bet kadangi buvo MB gimtadienis, ir jau lauke sveciai, tai nebuvo laiko aiskintis ir perdarinet verysad.gif ir dar: uz nuostabuju makiaza suplojau 150 lt doh.gif
bet geras dalykas buvo tas, kad labai geras laikesi pudra, veidas neblizgejo ir gerai laikesi lupu dazai ax.gif
Atsakyti
o kas cia per paulauskiene?
ax.gif
kokiam salone ji dirba?
Atsakyti
Jolanta Paulauskiene- visaziste . Kiek zinau tai labai gerai dazo , yra laimejusi ir apdovanojimu ir t.t... Zodziu kruta thumbup.gif

Glamour, tai va , matai kaip buna del tu kitu visazisciu jei nieko apie jas nezinai .... baisu kazkaip, arba jau tada reikia eiti darytis bandomojo. Nu jo, dsar kai telefonu prakalba savo darba atlikdama, tai isvis ..... kaip negrazu .... schmoll.gif

O gal yra daresis ''Eslaudoje'' ? zveryne? ten planuoju eiti .... ir sukuosenos ir makiazo. g.gif
Atsakyti
zinai, gal ji kaip visaziste kai normaliai dirba, gal ir nieko, bet kaip galima gerai nudazyti, kai is vienos rankos nepaleidi telefono?? doh.gif zodziu, buvau baisiai pikta ir nepatenkinta schmoll.gif o dabar man reikes vel visazistes paslaugu rugpjucio 8 d - einam su MB i vestuves, o Paulauskiene tuo metu atostogaus, todel ir vel desperatiskai ieskau geros visazistes verysad.gif ir tokios, kuri man sikart jau nesugadintu sventes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 05, 17:10)
zinai, gal ji kaip visaziste kai normaliai dirba, gal ir nieko, bet kaip galima gerai nudazyti, kai is vienos rankos nepaleidi telefono?? doh.gif zodziu, buvau baisiai pikta ir nepatenkinta schmoll.gif o dabar man reikes vel visazistes paslaugu rugpjucio 8 d - einam su MB i vestuves, o Paulauskiene tuo metu atostogaus, todel ir vel desperatiskai ieskau geros visazistes verysad.gif ir tokios, kuri man sikart jau nesugadintu sventes doh.gif

nu as kiek girdejau tai '' Eslaudoj '' labai gerai ir sukuoja ir daro makiazus. todel ir klausiu , gal kas is cia esanciu yra daresis ten....
nes pati ten uzsirasiau savo vestuvems , kurios bus rugsejo men. ax.gif

nemoku as pasidaryti cia tos liniuotes , kuri rodo kiek iki vestuviu ir panasiai ...... unsure.gif
Atsakyti
zinau, kad eslaudoj dirba nebloga permanento meistre, kazkada pati kirpausi pas tokia Jelena berods, merginos, kurios turi ziniu del makiazo Eslaudoje - parasykite bigsmile.gif
Atsakyti