Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

QUOTE(Glamor @ 2008 07 05, 19:50)
zinau, kad eslaudoj dirba nebloga permanento meistre, kazkada pati kirpausi pas tokia Jelena berods, merginos, kurios turi ziniu del makiazo Eslaudoje - parasykite bigsmile.gif

As dariausi bandomaji Eslaudoj ir ten grazinsiuosi savo vestuvems. Graziausiai sukuosenas ten daro Olga sviesioji.O makiaza daro naujai dirbanti mergina, as resultatu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 06, 23:29)
As dariausi bandomaji Eslaudoj ir ten grazinsiuosi savo vestuvems. Graziausiai sukuosenas ten daro Olga sviesioji.O makiaza daro naujai dirbanti mergina, as resultatu patenkinta.

o kiek kainuoja bandomasis makiazas ir sukuosena - ar ta pati kaina kaip vestuvem?
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 07 07, 03:28)
o kiek kainuoja bandomasis makiazas ir sukuosena - ar ta pati kaina kaip vestuvem?

As iskart ejau i kita svente, tai man viska tvarkingai padare, tai uz viska sumokejau 150 lt, o vestuvems manau daugiau kainuos, nes tada sake kiekviena sruoga atskirai plauku purks...
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2008 07 07, 04:28)

pas mane tai ieina i galutines sukuosenos/makiazo kaina t.y.moket reiketu tik jei nuspresciau veliau darytis kitur blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 08 liepos 2008 - 07:42
QUOTE(pokahonta @ 2008 07 08, 08:39)
pas mane tai ieina i galutines sukuosenos/makiazo kaina t.y.moket reiketu tik jei nuspresciau veliau darytis kitur  blush2.gif

O tu kur daraisi?
Atsakyti
o kaip ir koki makiaza tau dare Eslaudoj? g.gif nes kai figaro paprasiau pasteliniu spalvu, tai nudaze roziniais seseliais su juodais kampais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 08, 18:17)
o kaip ir koki makiaza tau dare Eslaudoj? g.gif nes kai figaro paprasiau pasteliniu spalvu, tai nudaze roziniais seseliais su juodais kampais doh.gif

Zinok labai svelnu ir pasteliniu spalvyciu, kadangi buvau su violetine suknute tai padaze tokia pasteline violetine. O Vestuvems sake pilkai melsva padazys, kad akiu spalva isryskintu. Siaip jei patinka ne ryskus makiazai, tai tikrai siulyciau. Bet gal ir ryskius daro, as tik prasiau ne rekiancio makiazo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 08, 18:38)
Zinok labai svelnu ir pasteliniu spalvyciu, kadangi buvau su violetine suknute tai padaze tokia pasteline violetine. O Vestuvems sake pilkai melsva padazys, kad akiu spalva isryskintu. Siaip jei patinka ne ryskus makiazai, tai tikrai siulyciau. Bet gal ir ryskius daro, as tik prasiau ne rekiancio makiazo biggrin.gif

as megeja neryskaus makiazo ax.gif o kuo ta mergaite vardu? kazin, kiek reiketu sumoketi vien tik uz makiaza? g.gif nes kirpeja gera turiu mirksiukas.gif
o su kokia kosmetika tave daze ir kaip laikesi? nes mano veidas i riebuma, tai bijau, kad nereiketu daznai taisyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 08, 18:49)
as megeja neryskaus makiazo ax.gif o kuo ta mergaite vardu? kazin, kiek reiketu sumoketi vien tik uz makiaza? g.gif nes kirpeja gera turiu mirksiukas.gif
o su kokia kosmetika tave daze ir kaip laikesi? nes mano veidas i riebuma, tai bijau, kad nereiketu daznai taisyti schmoll.gif

Zinok manau iki 100 lt sumoketum. Merginos kur daze vardas Ilona. Daze su Estee Lauder kosmetika. Mano irgi veidas riebus, tai as vis su kopmaktine pudra pakoreguodavau, tai laikesi gerai, bet ta diena buvo laiba karsta. Tu gal nueik pabandyt
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 08, 19:09)
Zinok manau iki 100 lt sumoketum. Merginos kur daze vardas Ilona. Daze su Estee Lauder kosmetika. Mano irgi veidas riebus, tai as vis su kopmaktine pudra pakoreguodavau, tai laikesi gerai, bet ta diena buvo laiba karsta. Tu gal nueik pabandyt

reikes pabandyti, o tu makiazo nuotrauku neturi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 09, 12:57)
reikes pabandyti, o tu makiazo nuotrauku neturi? bigsmile.gif

parodyciau, bet dar nuotrauku pati nemaciau
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Esu vizaziste, dirbu jau 4 metus... Dazniausiai darau makiazus per fotosesijas, o taip pat ir nuotakoms... Dirbu su profesionalia kosmetika Make up for ever ir SLA. Klijuoju dirbtines blakstienas. Jei reikia atvaziuoju ir pas kliente namo.

Nenoriu per daug girtis blush2.gif , bet visos mano klientes lieka labai patenkintos ir rekomenduoja savo draugems. Tai visuomet mane ir randa per kitu rekomendacijas...

Keleta mano darbu galite pamatyti http://www.blogas.lt/makiazas/

Papildyta:
Jei kam reiktu patarimu ar mano paslaugu cia mano tel.nr. +37067026134
Atsakyti