Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

beje, vestuves buvo ne mano... ax.gif bet manau matosi ir pagal pati makiaza, kad ne nuotakos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loryte @ 2008 07 11, 04:18)

user posted image

Zinoma sis makiazas nebuvo fotosesijai, o tiesiog kukliom vestuvem mirksiukas.gif

tikrai graziai, kukliai padazyta wub.gif man patiko darbas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamucis @ 2008 07 11, 02:58)
Sveikutes  4u.gif

Siaip nuo paauglystes metu turiu "gyslele", visos drauges praso "pagrazinti" pries didesnius ivykius. Turiu ikvepimo tiek makijazams, tiek sukuosenoms  blush2.gif

Siuo metu auginu leliuka namie, gal kiek truksta savirealizacijos,ogal tiesiog puikus metas daryti tai, ka labiausiai megstu.... Merginos, kas ryztumetes savotiskai avantiurai, bet gal sulauksite tikrai jums patinkancio rezultato-rasykit i AZ, mielai uz simbolini mokesti padaryciau makijaza/sukuosena, pasiulyciau ideju  4u.gif

Is kokio miesto esi? 4u.gif
Atsakyti
Man labai patiko Carolinos makiazai mirksiukas.gif Tik visais parodytais atvejais jie labai panasus tarpusavyje.
Atsakyti
Grazus makiazas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ikristute @ 2008 07 11, 00:45)
Blakstienos pas ja graziai padazytos  wub.gif

Pas sviesiaplauke mergina blakstienos yra priklijuotos... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrosele @ 2008 07 11, 12:35)
Man labai patiko Carolinos makiazai  mirksiukas.gif  Tik visais parodytais atvejais jie labai panasus tarpusavyje.

Taip, kieviena vizaziste turi savo stiliu... Kaip ir fotografai... Pagal darbus galima lengvai atpazinti kieno darbas... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(convict @ 2008 07 11, 01:26)
O kaip manot koks makiažas turėtų būti svočios?
Gi jau visai blankus nebus ane? Na natūralistinis g.gif
Kažkodėl man pačiai norisi ryškaus, dūminio makiažo, bet galvoju gal per daug čia išsišokčiau g.gif

Juk nera jokiu normu kaip kas turi atrodyti... Svarbu, kad paciai patiktu ir kad pati gerai jaustumetes... Jei patinka ryskesnis ir tinka prie rubu tai labai gerai...
Makiazas gali buti ir ryskus, bet jei tinka ir gerai atliktas, tikrai neissisoksite!
Papildyta:
QUOTE(Loryte @ 2008 07 11, 05:35)
Pabandyk ikelti i www.photobucket.com . kai ten ikelsi, po nuotrauka bus tokie adresiukai, kuriais tavo nuotraukyte gali buti pasiekiama, ir pasirink ta, kuri prasideda ir pasibaigia:

bent jau as taip darau mirksiukas.gif

sekmes darbuose! nail.gif

Aciu aciu...
Malonu girdeti apie save tokius gerus atsiliepimus... blush2.gif smile.gif
Atsakyti
jo, tos sviesiaplaukes merginos makiazas super smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 07 11, 14:30)
jo, tos sviesiaplaukes merginos makiazas super smile.gif  thumbup.gif

Dekoju... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Aš einu tartis dėl vestuvinio paketo į Dessange Sugiharos g. Reikia tartis, nes mes tuokiamės 11.15 val., pakankamai anksti, todėl kirpėja turės ateiti prieš 7 val. kad viską spėtume. Kažkada labai seniai rolleyes.gif pasidovanojau gimimo dienos proga makiažą ir šukuoseną, dariausi taip pat Sugiharoje, nuostabiau turbūt neatrodžiau vėliau niekada unsure.gif tongue.gif Žinoma, nuo tada daug vandens nutekėjo, bet savo šventei renkuosi Dessange smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2008 07 11, 20:02)
Sveikos  4u.gif  Aš einu tartis dėl vestuvinio paketo į Dessange Sugiharos g. Reikia tartis, nes mes tuokiamės 11.15 val., pakankamai anksti, todėl kirpėja turės ateiti prieš 7 val. kad viską spėtume. Kažkada labai seniai  rolleyes.gif  pasidovanojau gimimo dienos proga makiažą ir šukuoseną, dariausi taip pat Sugiharoje, nuostabiau turbūt neatrodžiau vėliau niekada  unsure.gif  tongue.gif  Žinoma, nuo tada daug vandens nutekėjo, bet savo šventei renkuosi Dessange  smile.gif

O as zinok labai nusivyliau Sugihara del to, kad bandziau du kartus uzsirasyti siai vasarai sukuosenai ir makiazui, tai man buvo pasakyta, kad arba ta diena tik geras visazistas yra arba tik gera sukuosenos stiliste, as nenorejau per dvi vietas vazinetis, tai atsisakiau. Siaip nemaloniai bendravo ir pasake netinkama data pasirinkot vestuvems vasara, nes visi juk atostogauja doh.gif
Atsakyti
nu geras blink.gif kai taip pasako tai tikrai nekas, isvis labai nebemalonu butu ir sugrizti i ta vieta atgal kai nemandagiai bendrauja su klijentais schmoll.gif As savo vestuvems jau issirinkau vietele ir makiazui ir sukuosenai , viskas vienoje vietoje. Matysim, kokie rezultatai bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2008 07 11, 21:08)
O as zinok labai nusivyliau Sugihara del to, kad bandziau du kartus uzsirasyti siai vasarai sukuosenai ir makiazui, tai man buvo pasakyta, kad arba ta diena tik geras visazistas yra arba tik gera sukuosenos stiliste, as nenorejau per dvi vietas vazinetis, tai atsisakiau. Siaip nemaloniai bendravo ir pasake netinkama data pasirinkot vestuvems vasara, nes visi juk atostogauja doh.gif

Keista... g.gif Mes šiandien telefonu labai maloniai pasišnekėjome, viską paaiškino, labiausiai man neramu buvo dėl laiko, nes tokiu metu niekas šiaip nedirba, bet patikino kad viską suderinsime. Na ką, belieka sulaukti ketvirtadienio ir tada žinosiu konkrečiau rolleyes.gif .
Atsakyti