Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

QUOTE(ausryyte @ 2008 07 14, 11:44)

Gal atsimerkus, kitu apsvietimu...gal kiek kitaip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 07 13, 22:59)
va inmetu kaip buvau TĄ dieną..

siaip makiazas primena labiau temini, negu kad vestuvini g.gif
Atsakyti
Baikit panos, nebuvo taip blogai kaip čia sakot, gal fotkė netinkama ir nebaigtas makiažas (jau nelabai prisimenu)
Mėginu įkelt kitą foto..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 07 14, 12:09)
Baikit panos, nebuvo  taip blogai kaip čia sakot,  gal fotkė netinkama ir nebaigtas makiažas (jau nelabai prisimenu)

bet jau ta rozine linija doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 07 14, 13:09)
Baikit panos, nebuvo  taip blogai kaip čia sakot,  gal fotkė netinkama ir nebaigtas makiažas (jau nelabai prisimenu)
Mėginu įkelt kitą foto..
user posted image

O kur daretes makiaza?
Atsakyti
Na man irgi schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ir dar karta schmoll.gif
Atsakyti
nu geras, nors ką išpyz..... lotuliukas.gif
makiažą darė viena mergaitė pagal rekomendacijas ir man visai nieko. Ir ji tikrai nekokia savamokslė ar pradedanti. Daro makiažus fotosesijoms ir dirba salone. O aš ir nenorėjau tipinės nuotakos makiažo (paprastai galiu ir pati pasidažyt, nes visos nori švelnaus, o aš norėjau ryškaus). Man patiko, nes kitos fotkės neblogos. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 07 14, 15:52)
nu geras, nors ką išpyz.....  lotuliukas.gif
makiažą darė viena mergaitė pagal rekomendacijas ir man visai nieko. Ir ji tikrai nekokia savamokslė ar pradedanti. Daro makiažus fotosesijoms ir dirba salone. O aš ir nenorėjau tipinės nuotakos  makiažo (paprastai galiu ir pati pasidažyt, nes visos nori švelnaus,  o aš norėjau ryškaus). Man patiko, nes kitos fotkės neblogos.  tongue.gif

O suknele balta ar spalvota buvo?
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 07 14, 12:09)
Mėginu įkelt kitą foto..
user posted image

nu nepykit , bet schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .
Atsakyti
suknelė ne spalvota, įeikit į fotoalbumus ir pažiūrėkit kaip visas vaizdas.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 07 14, 13:44)
suknelė ne spalvota, įeikit į fotoalbumus ir pažiūrėkit kaip visas vaizdas.. 4u.gif

Svarbu tu jauteisi grazi mirksiukas.gif
Bet ziurint is profesines puse tai sis darbas tikrai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 07 14, 17:44)

O kaip ieiti i fotoalbumus? Nelabai as cia orientuojuosi... blush2.gif
Atsakyti