Mano vestuvinis makiazas cia
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 08 08, 12:29)
Cia apie Jolanta Paulauskiene kalbama

QUOTE(Nerciute @ 2008 08 05, 15:40)
As tai nebijociau ryskumo. Esu girdejusi, kad nuotraukose atrodo viskas truputi kitaip. Bet cia kaip tau paciai
Jei esi nepratusi prie ryskumo tai paryskink tik tas vietas kuriose galvoji, kad tau taip reikia 

Dėl nuotraukų: viena visažistė gyrėsi, kad jos darytas makiažas nuotraukose atrodo labai gerai... Bet: fotografas iš arti nefotografavo, nes sakė, kas per daug jau "faktūra" to makiažo matosi... Va tau ir atrodo nuotraukose gerai, žinoma, kai nufotosopini, tai gerai atrodo, bet tuomet gal geriau nesidažyt, vis tiek fotosopu viska padarys...
Man atrodo, kad geras makiažas tas, kurio nesimato, kad viskas atrodytų natūraliai, bet padaryta taip, kad nesimatytų, kad kas daryta... Prieš kelerius metus viena tikrai profesionali visažistė man tokį makiažą padarė, kad pati sau atrodžiau dieviškai graži, bet net nesupratau, kas kur tepta, taip nesimatė to makiažo... Gaila, kad pamečiau tos merginos kontaktus... Žinau tik tiek, kad vardas Eglė ir dirbo (bent jau tuo metu) kino studijoj... Čia tai profesionalumas...
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 08, 11:30)
lABAI LABAI GRAZU!
QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 08, 11:07)
Sveikos busimos jaunosios,
prisiskaiciau cia jusu pamastymu apie vizazistes ir makiazus
Visoms vilnietems rekomenduoju salono Simona" vizaziste ir sukuosenu meistre.
As bandomojo makiazo nesidariau, nes nebuvo nei laiko, nei noro... Bet rezultatai buvo stulbinami, net jaunikis virto is koto
Nors, kai man dare makiaza as labai bijojau, nes pudros gera sluoksni uzdejo, dar dirbtines blakstienas priklijavo
na, zinote, as nepratusi taip, bijojau, kad maniskis issigas ir paliks mane prie altoriaus
Vizaziste paaiskino, kad yra labai daug makiazo rusiu: kasdienis, foto, smeninis... Tada siek tiek aprimau
Bet nuotraukose atrodziau
prisiskaiciau cia jusu pamastymu apie vizazistes ir makiazus

Visoms vilnietems rekomenduoju salono Simona" vizaziste ir sukuosenu meistre.
As bandomojo makiazo nesidariau, nes nebuvo nei laiko, nei noro... Bet rezultatai buvo stulbinami, net jaunikis virto is koto

Nors, kai man dare makiaza as labai bijojau, nes pudros gera sluoksni uzdejo, dar dirbtines blakstienas priklijavo

Vizaziste paaiskino, kad yra labai daug makiazo rusiu: kasdienis, foto, smeninis... Tada siek tiek aprimau

Bet nuotraukose atrodziau

koks vizažistės vardas ir kas šukavo?
atrodei

QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 08, 11:30)
makiazas grazus, isai neryskus

QUOTE(Glamor @ 2008 08 13, 13:31)
makiazas grazus, isai neryskus
tik kls: o tai cia nuotraukose jau su priklijuotom blakstienom?
nes visai nepanasu, nebent tik sonuose 

Man klijavo ne per visa voko ilgi, o tik sonuose kuoksteliais tokiais, meistre sake, kad zvilgsnis israiskingesnis bus

O man kaip tik pasirode ryskus

QUOTE(APELSINIUKE84 @ 2008 08 13, 13:51)
Man klijavo ne per visa voko ilgi, o tik sonuose kuoksteliais tokiais, meistre sake, kad zvilgsnis israiskingesnis bus

Tai gal siaip retai dazaisi arba labai minimaliai tai taip ir atrode

čia mano makiažas vestuvių dieną

Papildyta:
ir dar čia
Labai patenkinta

Papildyta:
ir dar čia

Labai patenkinta

QUOTE(Tomike @ 2008 08 13, 13:54)
Tai gal siaip retai dazaisi arba labai minimaliai tai taip ir atrode
nes man tai neryskus irgi atrodo
bet labai grazu 

Dazausi as kiekviena diena, normaliai taip, bet dazausi taip, kad atrodyciau naturaliai.
Man jaunoji asocijuojasi su naturalumu, tyrumu, todel ir norejau, kad makiazas nebutu issaukiantis ir perkrautas ryskumo