Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-3

QUOTE(amber123 @ 2008 08 17, 14:49)
Na stai, pagaliau ir as prisedau..  4u.gif  daze mane Rykute!  4u.gif  seip viskas tvarkoj, tik pudra negraziai atrode, nes nuo prakaito kakta kaip murzinom demem atrode..  unsure.gif  cia aisku dienos eigoj.. pati prasiau labai kuklaus makijazo, tai foto nelabai netgi ir matosi..  unsure.gif  kazkaip per mergvakari geriau isilaike  4u.gif  kai turesiu foto pasistengsiu idet  4u.gif seip vis del to reikejo paklausyt ir darytis ryskesni makijaza..  ax.gif  4u.gif per mergvakari graziau ant foto atrode, o per vestuves kai pas mane akys uzkritusios, vokai tiksliau, tai nuotraukose labai issiryskina tas uzkritimas virsutinio voko..idomiai taip  verysad.gif O seip patenkinta!  4u.gif  ACIU Rykutei!  4u.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif

As juk tau sakiau cool.gif , bet tu niekaip su manim nesutikai, reikejo ir blakstienas klijuotis ( ka darei per mergvakari) drinks_cheers.gif

Kaip tavo medaus savaite ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 18 rugpjūčio 2008 - 09:03
Man vestuvėms makiažą darė Renatulytė. Atrodžiau labai gražiai, makiažas ilgai išsilaikė, nors lauke buvo karšta ir nuotraukuose gražiai atrodžiau thumbup.gif
AČIŪ Renatulytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifachka @ 2008 08 18, 14:36)
Man vestuvėms makiažą darė Renatulytė. Atrodžiau labai gražiai, makiažas ilgai išsilaikė, nors lauke buvo karšta ir nuotraukuose gražiai atrodžiau  thumbup.gif
AČIŪ Renatulytei 4u.gif

turiu beda, vienos pazistamos rekomenduota visaziste tampe tampe uz nosies ir siandien likus menesiui paskambino ir pasake, aciu kad kreipeisi i mane,bet negalesiu tau padeti bash.gif tai galvojau, kad nukrisiu, dar kai paskaiciau, kad visos pries 4 men uzsiraso pas visazistes, tai net silpna pasidare. gal kas galit padeti ir pasiulyti kokia visaziste vilniuje. buciau labai dekinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oncee @ 2008 08 18, 15:42)
gal kas galit padeti ir pasiulyti kokia visaziste vilniuje. buciau labai dekinga  blush2.gif

Galeciau duoti savo vizazistes kontaktus, bet ji tau dar ne taip nervus istampys biggrin.gif Ji planuoja savo laika pagal zurnalu fotosesijas, likus tikrai gerokai maziau laiko negu tu dabar turi. Tai kaip nori - jeigu toks neuztikrintas variantas tinka (o gal ji dar kokia kolege rekomenduos...), rasyk i az.
Atsakyti
QUOTE(Kikaxx @ 2008 04 14, 14:49)
ACIU LABAI smile.gif 4u.gif  pasiskambinsiu butinai  4u.gif

sveikute, gal galetum kontaktus atsiusti?
Papildyta:
QUOTE(virgonca @ 2008 04 28, 14:55)
zinau tik viena, pas kuria darysiuosi vestuvini makiaza, man ja rekomendavo, bet vis tiek darysiu bandomaji - tai Jolanta Paulauskiene (toji, kur neseniai antra vieta visazistu konkurse laimejo), man kaina pasirode normali (sake 80-110Lt), rekomendacijos geros, tai pas ja ir uzsirasiau. tikiuosi kokybiskai ir graziai padazys smile.gif
jeigu susidomesi, galiu tel parasyti smile.gif

gal kazkaip galima butu gauti Jolantos Paulauskenes kontaktus, ziauriai reikia... nes man jau atrodo, kad turesiu pati darytis makiaza ar draugiu parasyti sad.gif jauciuosi istrigusi beviltiskoje situacijoje verysad.gif
prasau kas nors gal galit padeti.... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 08 18, 10:02)
As juk tau sakiau  cool.gif , bet tu niekaip su manim nesutikai, reikejo ir blakstienas klijuotis ( ka darei per mergvakari)  drinks_cheers.gif
Kaip tavo medaus savaite ?

Nu va blyn.. visai kitas vaizdas foto buvo unsure.gif o pudra tai jauciu nuo karscio nutirpo.. unsure.gif puse kaktos liko ruda puse balta.. lotuliukas.gif smile.gif nu tada nejuokinga buvo.. 4u.gif Bet bet kokiu atveju graziai atrode..bent jau visi sake 4u.gif Aciu medaus men praejo puikiai.. 4u.gif smile.gif Noreciau pakrtot..! 4u.gif laukiu dabar foto, kai tik gausiu atsiusiu! mirksiukas.gif
Atsakyti
O as, kad pudra nenueitu ir makiazas laikytu tai nusipirkau Clarins paris sutvirtintoja. Gal kas atsiliepimu kokiu turit apie ji?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 08 18, 14:26)
Nu va blyn.. visai kitas vaizdas foto buvo  unsure.gif o pudra tai jauciu nuo karscio nutirpo..  unsure.gif puse kaktos liko ruda puse balta..  lotuliukas.gif  smile.gif  nu tada nejuokinga buvo..  4u.gif Bet bet kokiu atveju graziai atrode..bent jau visi sake  4u.gif Aciu medaus men praejo puikiai..  4u.gif  smile.gif Noreciau pakrtot..!  4u.gif  laukiu dabar foto, kai tik gausiu atsiusiu!  mirksiukas.gif

O visa kita veido dalis liko, nenubego ? g.gif Arba darant sukuose per daug lako gavai ant kaktos ir nedasivale, arba kaitinta buvo. Na bet kokiu atveju turesiu omeny, aciu kad pasisakei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man makiaza dare Rytkute, esu labai patenkinta. Makiazas atlaike visa diena ir viskas puiku buvo, blagstienos irgi pasaka, nors pradzioj ir spyriojaus. Paskui dar beveik savaite su jomis vaiksciojau thumbup.gif Aciu tau, Rykute. Visada kreipsiuos kaip reikes wink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(alkaponė @ 2008 08 18, 16:34)
Man makiaza dare Rytkute, esu labai patenkinta. Makiazas atlaike visa diena ir viskas puiku buvo, blagstienos irgi pasaka, nors pradzioj ir spyriojaus. Paskui dar beveik savaite su jomis vaiksciojau  thumbup.gif  Aciu tau, Rykute. Visada kreipsiuos kaip reikes wink.gif

user posted image

user posted image

hi.gif dziaugiuosi, kad viskas patiko ir tiko drinks_cheers.gif Jei gali tai atsiusk man i Rykute@gmail.com nors viena foto blush2.gif Dekui
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal kuriai nors sios visazistes http://www.jusu-gb.com/darbai.html paslaugomis teko pasinaudot? gal butu atsiliepimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2008 08 19, 12:45)
Sveikos  smile.gif
gal kuriai nors sios visazistes http://www.jusu-gb.com/darbai.html paslaugomis teko pasinaudot? gal butu atsiliepimu? 4u.gif

ka tik rase apie ja, cia Renatulyte mirksiukas.gif
Atsakyti