Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

Man tai pvz pagrindine problema prisvierst masazhuotis .... bo kai tik pasimato rezultatai, as apleidziu shita reikala ir tada veel viskas ish naujo, bet jei jus taip ir toliau be sustojimo shnekesit apie tai tikrai reikes susiimt smile.gif

o su tuo aparatu ish nugaros tai kazkaip ash stovedama labai gerai pasiekiu - su ta pachia ranka ta pachia koja mzdg
Atsakyti
Mergaites, pakonsultuokit dar - vakar 17val. pajungiau aparata krauti, tai dar ta raudona lempute iki siol tebesviecia, o buvo parasyta intrukcijoj, kad kraunasi ne ilgiau kaip 8val. g.gif kadangi as tokia peleda ir einu velai miegot, tai 2val nakties nors ir sviete ta raud.lempute vistiek atjungiau ta kistuka ir bandziau pamasazuot,bet man jis neveikia verysad.gif gal nemoku naudotis? ijungiu ON ir tada bandziau stipruma reguliuot,bet isvis nieko nevyksta verysad.gif verysad.gif verysad.gif nei garso, nei itraukimo... esu pikta baisiausiai ant TopShop'o, jeigu man atsiunte neveikianti aparata, tai dabar turesiu siust atgal, kad pakeistu,o kas man siuntimo islaidas kompensuos?

Ingulik<---- ten sake,kad nuo uzsakymo 14 dienu laikotarpy atsius, bet atsiunte pacia paskutine diena - 14 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(E.eglike @ 2008 11 14, 14:51)
Mergaites, pakonsultuokit dar - vakar 17val. pajungiau aparata krauti, tai dar ta raudona lempute iki siol tebesviecia, o buvo parasyta intrukcijoj, kad kraunasi ne ilgiau kaip 8val. g.gif kadangi as tokia peleda ir einu velai miegot, tai 2val nakties nors ir sviete ta raud.lempute vistiek atjungiau ta kistuka ir bandziau pamasazuot,bet man jis neveikia verysad.gif  gal nemoku naudotis? ijungiu ON ir tada bandziau stipruma reguliuot,bet isvis nieko nevyksta verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  nei garso, nei itraukimo... esu pikta baisiausiai ant TopShop'o, jeigu man atsiunte neveikianti aparata, tai dabar turesiu siust atgal, kad pakeistu,o kas man siuntimo islaidas kompensuos?

Ingulik<---- ten sake,kad nuo uzsakymo 14 dienu laikotarpy atsius, bet atsiunte pacia paskutine diena - 14 smile.gif

man irgi taip vubo, bet po dar ji biski buvau pajunkgus pasikraut, o po to pradejau masazuotis prisijungus, tai veike, matyt kaz kaip jam 8 val nepakanka, nes po masazavimosi prisijungus, jis veike ir neprijungus prie elektros tinklo. o siaip jis man suluzo po 2 kartu naudojimosi, issiunciau atgal, tai iki siol siuncia man nauja smile.gif)) kas dela pasto islaidu , tai manau kad nekompensuoja ..
Atsakyti
o ten garsas kazkoks buna?
Atsakyti
Nu uzsisakiau ir as smile.gif Tai dabar lauksiu 14 dienu doh.gif Nors jie ir turi sandelyje ju, vis tik per 14 dienu gausiu (taip pasake) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cka3ka @ 2008 11 14, 15:09)
man irgi taip vubo, bet po dar ji biski buvau pajunkgus pasikraut, o po to pradejau masazuotis prisijungus, tai veike, matyt kaz kaip jam 8 val nepakanka, nes po masazavimosi prisijungus, jis veike ir neprijungus prie elektros tinklo. o siaip jis man suluzo po 2 kartu naudojimosi, issiunciau atgal, tai iki siol siuncia man nauja smile.gif)) kas dela pasto islaidu , tai manau kad nekompensuoja ..

taip išeina,kad geriau nusipirkti masažo taureles...ir pigu ir naudos daugiau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,na mane irgi sugundė tas aparačiukas bigsmile.gif Nes ankščiau dariausi salone vakuminį masažą,tai efektas buvo thumbup.gif .Bet reikia visada profilaktiškai darytis.
Turiu tas silikonines taures,bet kažkaip man sunku su jomis,gal kažkiek sakyčiau nepatogu doh.gif
Na dar gal palauksiu,gal daugiau atsiras kurios panaudos ir pasakys koks efektas po procedurų. g.gif
Atsakyti
QUOTE(E.eglike @ 2008 11 14, 16:18)
o ten garsas kazkoks buna?

Na manau kazkas negerai su tavo aparaciuku. Turi buti toks burzgimas...o lempute tai visada raudona dega smile.gif. Manau tu nesiusk o nunesk i parduotuve TOP SHOP'O, gal jie pakeis. O siaip tai as visada masazuojuosi prisijungusi laida.
Atsakyti
QUOTE(amazonke @ 2008 11 17, 11:40)
Na manau kazkas negerai su tavo aparaciuku. Turi buti toks burzgimas...o lempute tai visada raudona dega smile.gif. Manau tu nesiusk o nunesk i parduotuve TOP SHOP'O, gal jie pakeis. O siaip tai as visada masazuojuosi prisijungusi laida.

as tapati masciau,kad gal pakeitu topshope smile.gif vat klaipedoj zinau BANGINY atsidare ju parduotuve thumbup.gif tai ryt nuvaziuosiu ir pakalbesiu,o jei nekeis tada iskart siusiu atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(E.eglike @ 2008 11 17, 14:55)
as tapati masciau,kad gal pakeitu topshope smile.gif  vat klaipedoj zinau BANGINY atsidare ju parduotuve thumbup.gif  tai ryt nuvaziuosiu ir pakalbesiu,o jei nekeis tada iskart siusiu atgal smile.gif

as is klaipedos, bet kol neatsidare pas mus top shopas, uzsisakiau aparateli Vilniuje. Aparaciuaks man suluzo ir jau 3 savaites laukiu kol atsius nauja, nuejus i klp parduotuve, sake neglai man duoti naujo, nes atskira pas juos apskaita. Taigi jei perkate vilniuje, tai reik siuntineti ten..tai masciau gal rreik prasyt kad grazintu pinigus ir pirktis klp, kad ilgai taip nelaukt, bet manau kad nesutiks jie taip..
Atsakyti
QUOTE(cka3ka @ 2008 11 18, 09:24)
as is klaipedos, bet kol neatsidare pas mus top shopas, uzsisakiau aparateli Vilniuje. Aparaciuaks man suluzo ir jau 3 savaites laukiu kol atsius nauja, nuejus i klp parduotuve, sake neglai man duoti naujo, nes atskira pas juos apskaita. Taigi jei perkate vilniuje, tai reik siuntineti ten..tai masciau gal rreik prasyt kad grazintu pinigus ir pirktis klp, kad ilgai taip nelaukt, bet manau kad nesutiks jie taip..

nu bet grynai kazkokia nesamone, mum dabar 30lt vejais nuejo... frusty.gif tikrai daugiau nieko gyvenime nebeuzsisakinesiu is topshop internetu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(E.eglike @ 2008 11 18, 15:27)
nu bet grynai kazkokia nesamone, mum dabar 30lt vejais nuejo... frusty.gif  tikrai daugiau nieko gyvenime nebeuzsisakinesiu is topshop internetu verysad.gif

tai vat as gailiuosi kad nepalaukiau klaipedos parduotuves atidarymo..nebutu tiek laiko ir nervu suede smile.gif
Atsakyti