Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

Viskas labai ciki thumbup.gif esu labai patenkinta. esu nusipikrusi saldanti antceliulitini krema, juo issitepu ir tada masazuoju su aparaciuku. Man ant maziausio lyugio, bet itraukia labai stipriai, kartai net klykiu.. blink.gif Dazniausiai daro vyras, nes jam tai daryti patogiau nei man paciai. rolleyes.gif
Atsakyti
as issitepu aliejum taip negailedama mirksiukas.gif bet pati sau daryt kazkaip negaliu,skauda man schmoll.gif tai seses prasau pastoviai,kad pamasazintu,tada net stipriausiu lygiu nustacius neskauda beveik, o jei skauda, tai kenciu ir viskas,nes reikia biggrin.gif thumbup.gif doh.gif
mano jautri oda labai, bet melyniu nuo sito aparato neatsirado, net paciai keista buvo thumbup.gif o siaip as irgi matau rezultatus - masazuojuos kas antra diena, nes kasdien truputi per skaudziai butu smile.gif GERAS DAIKTAS CELLULESS, NESIGAILIU NEI KIEK thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri nors mamyte, nepatenkita??? Mielai nupirkciau ir priglausciau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Užsimaniau ir aš to aparatuko ir rodos tikrai įdėmiai perskaičiau šią temą, bet neradau kad kuri parašytų kiek sumažejo kilogramų ar apimtis šlaunų ar pilvo? g.gif Įdomu būtų sužinot ar padejo kiek tas aparatas? gal kuri anksšiau pradėjusi naudoti jį parašytų, būčiau labai dėkinga. ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma0401 @ 2008 12 15, 19:02)
Sveikutės.  Užsimaniau ir aš to aparatuko ir rodos tikrai įdėmiai perskaičiau šią temą, bet neradau kad kuri parašytų kiek sumažejo kilogramų ar apimtis šlaunų ar pilvo? g.gif Įdomu būtų sužinot ar padejo kiek tas aparatas? gal kuri anksšiau pradėjusi naudoti jį parašytų, būčiau labai dėkinga. ax.gif  smile.gif

taigi jis celiulita mazina o ne kilogramus nuchiulpineja smile.gif
Papildyta:
o jau kas man atsitiko, tai sakes, motieros blink.gif nukrito to aparato taure ir nuskilo pati esme - tos detalytes, kur prisisuka prie aparato.
skambinau y top shop, tai per pora dienu man perskambino, sako, jei parduotuvej pirkau tai parduotuvej ir aiskintis turiu...
skambinau i parduotuve, sake, kad jei atsiras tai man paskambins...
vat zodziu tokia mano pertrauka masazu, nors kaip tik gerai ysivaziavus buvau blush2.gif ir dabar lauk shuneli, kol padves kumele doh.gif
Atsakyti
Nesamone tie visi aparatai. Juk daugeliui celiulitas (NESAKAU, KAD VISOMS, kad tuoj neuzsipultumet smile.gif blush2.gif ) atsiranda nuo per didelio riebalinio sluoksnio. O tuo atveju, jei valgot daug, nesveika maista, tai jokie aparatai nepades ir nusumazins celiulito. Gal tam kartui, bet nepradejus daugiau judet, sportuot ir sveikiau maitintis, celiulito tikrai nepavyks atsikratyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 12 15, 19:47)
Nesamone tie visi aparatai. Juk daugeliui celiulitas (NESAKAU, KAD VISOMS, kad tuoj neuzsipultumet smile.gif  blush2.gif ) atsiranda nuo per didelio riebalinio sluoksnio. O tuo atveju, jei valgot daug, nesveika maista, tai jokie aparatai nepades ir nusumazins celiulito. Gal tam kartui, bet nepradejus daugiau judet, sportuot ir sveikiau maitintis, celiulito tikrai nepavyks atsikratyt schmoll.gif

nu daugeliui gal ir taip .. o ka daryti kai esu is tos kitos puses ... sveriu 53 mazdaug, ugis mano 171 nemanau kad esu stora, pilvo irgi nera o celiulito kaip sieno .. g.gif ir nzn ka su juo daryti ... gal tai paveldima? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2008 12 16, 00:37)
nu daugeliui gal ir taip .. o ka daryti kai esu is tos kitos puses ... sveriu 53 mazdaug, ugis mano 171 nemanau kad esu  stora, pilvo irgi nera o celiulito kaip sieno ..  g.gif  ir nzn ka su juo daryti ... gal tai paveldima? doh.gif

Tikrai taip, nes pastebejau, kad ir mano mama, ir mociute turi gan nemaza ax.gif
Atsakyti
Na as nesu irgi is storuju smile.gif, 169 ugis 52 svoris, o celiulito buvo...bet va sio aparaciuko pagalba, mano uzsispyrimu as ji sumazinau tiek kad plika akimi jau tikrai nepamatysi. Suspaudus dar matosi, bet pasieksiu ir tai kad nebesimatys... bigsmile.gif
Atsakyti
Instrukcijoje neraso, kad ji naudoti su aliejumi. Ar nesugadins to aparato aliejus?
Atsakyti
Medicinos studente daro viso kuno Ajurvediska Karaliska Tailando viso kuno masaza, yra sertifikatas.Tel.866203498,Kaunas
Atsakyti
QUOTE(sandrune @ 2008 12 18, 00:44)
Medicinos studente daro viso kuno Ajurvediska Karaliska Tailando viso kuno masaza, yra sertifikatas.Tel.866203498,Kaunas

Man tai tas ajurvediskas masazas dar ir dabar asocijuojasi su pilna aliejaus galva, kuria buvo taip sunku isplauti doh.gif
Dare panasu masaza Sri Lankoj, bet kad kazkoks poveikis butu nepasakyciau, bet ir blogai nebuvo taip pat mirksiukas.gif
Atsakyti