Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

sugedo mano celliules cray.gif cray.gif cray.gif
garantija jau mano pasibaigus, tai turbut nebeapkeis nauju. Tiesiog jis nebeisiurbia taip stipriai kaip anksciau ir neina masazuoti sad.gif
o seip geras daiktas, man tikrai sumazejo tas brudas, tai ka negi pirkt per nauja reiks? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(qwee @ 2009 02 12, 09:56)
sugedo mano celliules  cray.gif  cray.gif  cray.gif
garantija jau mano pasibaigus, tai turbut nebeapkeis nauju. Tiesiog jis nebeisiurbia taip stipriai kaip anksciau ir neina masazuoti sad.gif
o seip geras daiktas, man tikrai sumazejo tas brudas, tai ka negi pirkt per nauja reiks?  schmoll.gif

pamegink ilgiau uzkrauti tarkim kaip cia kazkas krove 2 paras bigsmile.gif arba gal uzteks viena thumbup.gif nes as kai gerai uzkroviau apie para laiko tai zinok du kartus masazavau ir siurbe taip kad blink.gif is vietos pajudint negelejau o taure gerai prisukai mat ji sukasi i dvi puses jei pasukai ne i ta puse tada netraukia man taip buvo maniau jau sugedo doh.gif o pasiziuriu kad ne i ta puse prisukau blush2.gif tai vat dar siulau ismeginti siuos variantus gal jam nieko nenutiko ax.gif
Atsakyti
sveikos, vat skaiciau jusu tema, mane domina taures, bet nezinau kur ju gauti pnvz. be to idomu kaip jas naudoti-pakanka issitepti kremu, prideti taures ir jau isiurbia? ar kaip senovines -pakaitinti reikia??? blush2.gif
del aparato, tai kiek kas is pazistamu yra (na keletas) uzsisake, tai grazino, nes per tas 14 d-nei isiurbe gerai, nei veike dorai, laike ir neilgai...
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 02 12, 18:17)
sveikos, vat skaiciau jusu tema, mane domina taures, bet nezinau kur ju gauti pnvz. be to idomu kaip jas naudoti-pakanka issitepti kremu, prideti taures ir jau isiurbia? ar kaip senovines -pakaitinti reikia??? blush2.gif
del aparato, tai kiek kas is pazistamu yra (na keletas) uzsisake, tai grazino, nes  per tas 14 d-nei isiurbe gerai, nei veike dorai, laike ir neilgai...

http://www.safora.lt/kiti/p,125 cia gali bandyt isigyt tik nezinau ar pristato i panevezi. As tai galvojau ar celiules ar taures, taupumo sumetimais nusipirkau taures, jos yra silikonines, suspaudi, pridedi prie odos ir isiurbia. Ka as zinau, taip isivazduoju kad su taurem patogiau, pati reguliuoji stipriai ar ne, ir patogu masazuotis koki uzpakali, nes aparata kol sugrusi i gala , o taurele laikai ir viskas smile.gif tik vat nezinau kiek kartu i diena po kiek laiko reik daryt, o kokiom kryptim tai http://www.lymphoede...rg/lsn/body.jpg cia radau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruggiagele @ 2009 02 10, 17:16)
na labai idomiai jus cia rasote. juk jeigu numetate pora kilogramu, jie taip pat gali uzaugti atgal jeigu neprisiziuresite, jeigu pasidarytumete riebalu nusiurbima, jie taip pat ataugs jeigu apsileisite, jeigu sportuosite - jusu formos padailes, bet jeigu nsutosite sportyoti ir be perstojo valgysite, viskas gris i senas vezias, tai kodel turetu buti kitaip su celluless? taciau juk tas faktas nereiskia, jog neverta nieko nedaryti, tiesiog reikia pastoviai save sekti.

o del aparaciuko krovimo, pas amne visada dega raudona lempute ji kraunant ir, kai aparatas pasikrauna ji neissijungia, man atrodo lempute rodo, jog aparatas kraunamas (aisku krovimo faktas matosi ir is laido ikisto i rozete  lotuliukas.gif , bet sis aparatas taip veikia).

O Jus patenkinta šiuom aparačiuku?
Atsakyti
Nusipirkau ta vakuumini celluless prietaisiuka is Top shop , isbandziau siandien. Itraukia kaip reikiant! blink.gif Nesu stora, ir celiulito pas mane tik uzuomazgos(turbut tik as viena ji ir matau), tai labai abejojau, as uzteks "medziagos" pas mane ant slaunu, kad butu ka itraukti. Ir pavyko! kai gerai papyliau aliejaus, jis isigerė, tai šakes-iki skausmo, ir galima tą įtrauktą guza tampyt aukstyn zemyn. Koja uzkaito nerealiai, kad tik kantrybes uztektu taip kasdien ax.gif manu, butu rezultatas.
Atsakyti
niu mergaites sugundet ir mane ta aparaciuka isigyt. dabadr kai akcija tai reiks nubegt iki top shopo parduotuveles (kaip tik prie darbo yra) ir nusipirkt. vis pasvarstau eidama pro sali, bet pagailedavau pinigeliu..
pasigirsiu kai nusipirksiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Uch, melynę įsitaisiau... Neįsivaizdavau, kad tokiu ziauriu stiprumu jis siurbia mano lašiaką!! Atsargiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 02 19, 16:16)
Uch, melynę įsitaisiau... Neįsivaizdavau, kad tokiu ziauriu stiprumu jis siurbia mano lašiaką!! Atsargiai rolleyes.gif

va va man ir taip buvo tose vietose kur to brudo daugiausia ir isitaisiau melynes ir kas idomiausia ant abieju koju tose paciose vietose bigsmile.gif
Atsakyti
na reiks ir man pabandyt uzsisakyt sita aparateli paskaiciau suzinojau nuomones tai prisijunksiu ir y jusu gretas mergaites 4u.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
o del tu melyniu-jos ilgai isnyksta veliau ar kaip? na pvz jei atsiranda melyne, bet nenustoji masazuotis, tai gal dar labiau ryskeja jos? na negyja ta prasme? g.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 02 20, 12:18)
o del tu melyniu-jos ilgai isnyksta veliau ar kaip? na pvz jei atsiranda melyne, bet nenustoji masazuotis, tai gal dar labiau ryskeja jos? na negyja ta prasme? g.gif

nu as pripazinsiu jau antra savaite apleidau celliules aparata bet tos melynes mazeja bet galiu pasakyt kad ne taip kaip parasat melyne ji gyja maziau gal tu gera minti pakisai gal visa tai del to kad nebemasazuoju viskas reiks siandie jau imtis darbo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 20 vasario 2009 - 10:29