Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

Mėlynes patepliojau su Hirudoid 3 kartus per para, ir po 2 dienu ju neliko. Aišku nesimažavau tas 2 dienas, dabar jau būsiu atsargesnė cool.gif
Atsakyti
niu va parbegau ir po pietu pertraukos nesina savo celulessu biggrin.gif thumbup.gif
db noreciau paklausti jusu, mergaites del pirmo naudojimosi, kadangi su nekantrumu laukiu kada cia siadien grizus is po darbo galesiu isbandyt biggrin.gif ten kiek zinau ji reikia kraut 8 valandas-tokiu atveju pasimasazuociau tik rytoj. ar galima siandien ant prijungto laido masazuotis, na neikrovus jo iki galo, ar visgi geriau kaip pirma karta aparata iki galo ikraut? smile.gif
ir dar- gal pasidalintumet patirtimi, koki aliejuka naudojat? na kad nebutu tas paprastas bet dar plius ir anticeliulitinis koks smile.gif nes reiks nusipirkt dar ji kazkaip tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 02 20, 13:50)
niu va parbegau ir po pietu pertraukos nesina savo celulessu  biggrin.gif  thumbup.gif
db noreciau paklausti jusu, mergaites del pirmo naudojimosi, kadangi su nekantrumu laukiu kada cia siadien grizus is po darbo galesiu isbandyt biggrin.gif  ten kiek zinau ji reikia kraut 8 valandas-tokiu atveju pasimasazuociau tik rytoj. ar galima siandien ant prijungto laido masazuotis, na neikrovus jo iki galo, ar visgi geriau kaip pirma karta aparata iki galo ikraut? smile.gif
ir dar- gal pasidalintumet patirtimi, koki aliejuka naudojat? na kad nebutu tas paprastas bet dar plius ir anticeliulitinis koks smile.gif nes reiks nusipirkt dar ji kazkaip tai ax.gif

Man parduotuveje sakė, kad šiaip galima masazuotis ir su besikraunančiu, bet pirma karta reikia butinai pakraut. Nusipirkau is Eurokos aliejuka anticeliulitą Babuška agafija", nežinau kiek jis geras, bet koks skirtumas, vistiek esmė pats masažas. Bet iš pradžių vargau, nes nežinojau, kad reikia tą uždedamą ant aparačiuko gaubtą pasukti, kad jis užsifiksuotų... doh.gif makalavau visaip, sukiojau per liaškas, kol netyčia jis pats pasisuko, tada kaip įsiurbė, vos atplėšiau blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif niu va kiek ten reikalu pasirodo is pradziu doh.gif
matysim kaip cia seksis smile.gif
Atsakyti
Gal galit pasidalinti: Kiek laiko turite celiules aparaciuka?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 20, 17:26)

Aš ,pavyzdziui, turiu jį dar tik savaitę, todėl apie rezultatą nieko negaliu pasakyt, nebent tik apie jo veikimą,Kažkas rašė, kad greit sugedo, kitoms kad išvis beveik neveikė. Man dar ne ax.gif viskas pakolkas veikia. Man patinka. Rezultato nesitikiu anksciau kaip po 2-3 men
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 20, 18:26)

As jau ji turiu kokius metus (na kai tik atsirado tai ir nusipirkau)...nusiskundimu neturiu aparaciuku visiskai...o dabar jau ir to brudo nebera thumbup.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 02 21, 10:04)
Aš ,pavyzdziui, turiu jį dar tik savaitę, todėl apie rezultatą nieko negaliu pasakyt, nebent tik apie jo veikimą,Kažkas rašė, kad greit sugedo, kitoms kad išvis beveik neveikė. Man dar ne ax.gif viskas pakolkas veikia. Man patinka. Rezultato nesitikiu anksciau kaip po 2-3 men

na tai saunu kad nesitiki rezultatu jau po kokiu 2 kartu nes atsiranda tokiu kurios sako as ji turiu jau metus naudojau gal du kart bet man jis nepadeda lotuliukas.gif arba mano pusesere sako as turiu ta krema nuo celiulito bet man jis nepadeda as jai ir sakau o kiek kartu tu ji tepei sako gal koki 10 kartu bet kas antra ar kas 3 diena nu tai zinai sakau stebuklu kremai nedaro juk ant pakuotes rasoma jei nori rezultatu turi tepti viena o geriau net 2 kartus per diena tai vat reziume is to jei tu per tuos 2-3 menesius naudosi aparta 2-3 kartus manau rezultatu nepajusi tai priklausys kiek daznai tu ji naudosi aisku kasdien tikrai nereikai tai ne kremas mirksiukas.gif as ji naudojua reguliariai 2 ar 3 savaite manMB sako kad pas tave celiulito nebera doh.gif bet jis turbut aklas (o as dar juo patikejau) bet pasiziuriu kad jo dar yra bet rezultatss tikrai jau yra tikrai to brudo maziau bet man ji sunku bus isnaikinti del to kad pas mane jau ta sunkesne forma ir jau jo daug tai kai siektiek kojos paligejo manajam MB atrodo kad jau taip ir turi but biggrin.gif

QUOTE(amazonke @ 2009 02 21, 11:16)
As jau ji turiu kokius metus (na kai tik atsirado tai ir nusipirkau)...nusiskundimu neturiu aparaciuku visiskai...o dabar jau ir to brudo nebera  thumbup.gif ...

va tu jau senokai as nuo rudens isigijau bet naudoti pradejau tik dabar doh.gif kaiptai gedijausi parodyt vyrui ka nusipirkau bet vat kaupiausi kaupiausi ir istraukiau is spinteles ir gerai padariau jis man net padeda masazuot thumbup.gif
Atsakyti
o kremuka koki tept kai masazuojates ar po to?
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2009 02 21, 14:25)
o kremuka koki tept kai masazuojates ar po to?

O skaitei bent jau sia temele?...nes rase tikrai ne viena, kad alieju naudoja masazuojantis...o po masazo galima dar ir kremuka koki patepliot nuo celiulito...
Atsakyti
Jo, šiaip kantrybės mums visoms , tikrai 4u.gif Pas mane keistai su tuo celiuliotu yra-jis tik ant vienos kojos ir tik is priekio, manau, kad cia nuo operacijos,nes i paodį buvo žiauriai kraujas išsiliejęs, ir štai po 8 metų rezultatas- celiulitas ant vienos kojos . Ko tik nedariau, krūva pinigu masažui (rankiniam) sulindo, dar dukrą pastrojinau kad mano liašką kasdien trintų, niekas nepadeda. Paskutinė mano viltis yra šitas daiktas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2009 02 21, 15:20)
Jo, šiaip kantrybės mums visoms , tikrai  4u.gif Pas mane keistai su tuo celiuliotu yra-jis tik ant vienos kojos ir tik is priekio, manau, kad cia nuo operacijos,nes i paodį buvo žiauriai kraujas išsiliejęs, ir štai po 8 metų rezultatas- celiulitas ant vienos kojos . Ko tik nedariau, krūva pinigu masažui (rankiniam) sulindo, dar dukrą pastrojinau kad mano liašką kasdien trintų, niekas nepadeda. Paskutinė mano viltis yra šitas daiktas doh.gif

O limfadrenažinį masažą tai kojai darė? Apskritai manau, kad tas aparatas turėtų padėti, bet patarčiau keletą kartų pasidaryti ir limfadrenažinį masažą.
Atsakyti