Mėlynes patepliojau su Hirudoid 3 kartus per para, ir po 2 dienu ju neliko. Aišku nesimažavau tas 2 dienas, dabar jau būsiu atsargesnė

niu va parbegau ir po pietu pertraukos nesina savo celulessu
db noreciau paklausti jusu, mergaites del pirmo naudojimosi, kadangi su nekantrumu laukiu kada cia siadien grizus is po darbo galesiu isbandyt
ten kiek zinau ji reikia kraut 8 valandas-tokiu atveju pasimasazuociau tik rytoj. ar galima siandien ant prijungto laido masazuotis, na neikrovus jo iki galo, ar visgi geriau kaip pirma karta aparata iki galo ikraut?
ir dar- gal pasidalintumet patirtimi, koki aliejuka naudojat? na kad nebutu tas paprastas bet dar plius ir anticeliulitinis koks
nes reiks nusipirkt dar ji kazkaip tai

db noreciau paklausti jusu, mergaites del pirmo naudojimosi, kadangi su nekantrumu laukiu kada cia siadien grizus is po darbo galesiu isbandyt

ir dar- gal pasidalintumet patirtimi, koki aliejuka naudojat? na kad nebutu tas paprastas bet dar plius ir anticeliulitinis koks

QUOTE(MuzikALI @ 2009 02 20, 13:50)
niu va parbegau ir po pietu pertraukos nesina savo celulessu
ten kiek zinau ji reikia kraut 8 valandas-tokiu atveju pasimasazuociau tik rytoj. ar galima siandien ant prijungto laido masazuotis, na neikrovus jo iki galo, ar visgi geriau kaip pirma karta aparata iki galo ikraut?
nes reiks nusipirkt dar ji kazkaip tai 

Man parduotuveje sakė, kad šiaip galima masazuotis ir su besikraunančiu, bet pirma karta reikia butinai pakraut. Nusipirkau is Eurokos aliejuka anticeliulitą Babuška agafija", nežinau kiek jis geras, bet koks skirtumas, vistiek esmė pats masažas. Bet iš pradžių vargau, nes nežinojau, kad reikia tą uždedamą ant aparačiuko gaubtą pasukti, kad jis užsifiksuotų...

matysim kaip cia seksis

Gal galit pasidalinti: Kiek laiko turite celiules aparaciuka?
QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 20, 17:26)
Aš ,pavyzdziui, turiu jį dar tik savaitę, todėl apie rezultatą nieko negaliu pasakyt, nebent tik apie jo veikimą,Kažkas rašė, kad greit sugedo, kitoms kad išvis beveik neveikė. Man dar ne

QUOTE(rimulia12 @ 2009 02 20, 18:26)
As jau ji turiu kokius metus (na kai tik atsirado tai ir nusipirkau)...nusiskundimu neturiu aparaciuku visiskai...o dabar jau ir to brudo nebera

QUOTE(Tajanta @ 2009 02 21, 10:04)
Aš ,pavyzdziui, turiu jį dar tik savaitę, todėl apie rezultatą nieko negaliu pasakyt, nebent tik apie jo veikimą,Kažkas rašė, kad greit sugedo, kitoms kad išvis beveik neveikė. Man dar ne
viskas pakolkas veikia. Man patinka. Rezultato nesitikiu anksciau kaip po 2-3 men

na tai saunu kad nesitiki rezultatu jau po kokiu 2 kartu nes atsiranda tokiu kurios sako as ji turiu jau metus naudojau gal du kart bet man jis nepadeda

QUOTE(amazonke @ 2009 02 21, 11:16)
As jau ji turiu kokius metus (na kai tik atsirado tai ir nusipirkau)...nusiskundimu neturiu aparaciuku visiskai...o dabar jau ir to brudo nebera
...

va tu jau senokai as nuo rudens isigijau bet naudoti pradejau tik dabar

o kremuka koki tept kai masazuojates ar po to?
QUOTE(Dange* @ 2009 02 21, 14:25)
o kremuka koki tept kai masazuojates ar po to?
O skaitei bent jau sia temele?...nes rase tikrai ne viena, kad alieju naudoja masazuojantis...o po masazo galima dar ir kremuka koki patepliot nuo celiulito...
Jo, šiaip kantrybės mums visoms , tikrai
Pas mane keistai su tuo celiuliotu yra-jis tik ant vienos kojos ir tik is priekio, manau, kad cia nuo operacijos,nes i paodį buvo žiauriai kraujas išsiliejęs, ir štai po 8 metų rezultatas- celiulitas ant vienos kojos . Ko tik nedariau, krūva pinigu masažui (rankiniam) sulindo, dar dukrą pastrojinau kad mano liašką kasdien trintų, niekas nepadeda. Paskutinė mano viltis yra šitas daiktas

QUOTE(Tajanta @ 2009 02 21, 15:20)
Jo, šiaip kantrybės mums visoms , tikrai
Pas mane keistai su tuo celiuliotu yra-jis tik ant vienos kojos ir tik is priekio, manau, kad cia nuo operacijos,nes i paodį buvo žiauriai kraujas išsiliejęs, ir štai po 8 metų rezultatas- celiulitas ant vienos kojos . Ko tik nedariau, krūva pinigu masažui (rankiniam) sulindo, dar dukrą pastrojinau kad mano liašką kasdien trintų, niekas nepadeda. Paskutinė mano viltis yra šitas daiktas 

O limfadrenažinį masažą tai kojai darė? Apskritai manau, kad tas aparatas turėtų padėti, bet patarčiau keletą kartų pasidaryti ir limfadrenažinį masažą.