QUOTE(daniellee @ 2009 03 05, 23:20)
nesuprantu, nusukau antgalį ir iš naujo uždėjau ir lyg normaliai veikia

tai gal blogai uždėjus buvau?O dar vieną dalyką norėčiau paklausti

kaip jūs masažuojat kojas tarkim? Aš tai norėčiau ant stipriausio, bet man tada neslysta per oda, nors ištepu aliejuku, vos ne ant silpniausio turiu masažuoti, net neskauda, tik oda truputį pulsuoja, čia taip turi būti?

Ir kam skirtas apvalus mygtukas? Nes atrodo kiek bespausčiau nieko nebesidaro ar bent jau nepastebiu
as kai ant stipriausio uzsistatau, tai man irgi beveik neina jo pastumdyt is vietos, kadangi labai labai stipriai isiurbia ir nepajegiu as jo pajudint. bet as taip darau-masazo pradzioj masazuojuos ant silpnesnio, kad priprastu oda. po to stiprinu, bet aisku jau stumdyt aparaciuka buna sunkiau, bet pastebejau, kai pastiprinu isiurbima, ir kai pridedi aparata prie odos-reikia nelaukti, kol jis ten issisiurbs visiskai, as pradedu vedziot stipriai, igaunu pagreiti kaip sakant ir po to net isiurbus jam stipriau, pakankamai normaliai masazuojas, nera taip sunku. bet jei is vietos reikia isjudint letai jau isisiurbusi stipriai-tada lb sunku bent jau man

nzn ar cia aiskiai parasiau ka
dar norejau paklaust mergaiciu-o kokiu greiciu jus vedziojat aparaciuku per kojas- ar letai, ar gana staigiais judesiais?