Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

[/quote]
O celluless prietaiso vienas minusas, kad reikai krauti 8 valandas, o dirba tik 30 min. Tai kartais masazuoju ant laido, nors zinau kad negalima 4u.gif
[/quote]

Ai... as tai visada su laidu prijungus masazuojuos ir metai laiko, bet jam nieko neatsitiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amazonke: 04 kovo 2009 - 13:19
Eurocos rusiskai kosmetikai akcija vis dar vyksta, taigi kas norit babuskos agafijos aliejuko-bekit nusipirkt, kaina 8 lt su centais.
Kas del krovimo-as tai darau taip-vakare pries einant miegot salia lovos prijungiu prie pakrovejo, o ryte atsikelus atjungiu. grizus is darbo galima masazuotis thumbup.gif nzn man tai jokiu problemu kad ir kasdien kraut, nors kasdien ir nesimasazuoju.
beja, del rezultatu-masazavausi jau 3 kartus, ir rezultatai net labai pradejo matytis. tiesa, priedo dar sportuoju (2-3 kartus einu i sporto kluba, tame tarpe 1-2 kartus i savaite i anticeliulitine aerobika). bet kol aparaciuko nepradejau naudot, net ir aerobika nepadejo tiek kiek norejau, o sakau tik pasimasazavau keleta kartu, is kart ledai pajudejo thumbup.gif
kol kas esu patenkinta ir ne trupucio nesigailiu kad pirkau smile.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as si prietaisa, bet va dabar pabandziau ir nesuprantu... blink.gif paspaudziau ta mygtuka, kur pazymetas D raide berots, apvalu toki, na ir visai netraukia man odos, nors ir stipriausia rezima nustatyciau, kaip cia suprasti? verysad.gif negi sugedusi man pardave|?| nes tik zvimbia ir nieko netraukia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daniellee @ 2009 03 05, 21:36)
nusipirkau ir as si prietaisa, bet va dabar pabandziau ir nesuprantu...  blink.gif  paspaudziau ta mygtuka, kur pazymetas D raide berots, apvalu toki, na ir visai netraukia man odos, nors ir stipriausia rezima nustatyciau, kaip cia suprasti?  verysad.gif  negi sugedusi man pardave|?| nes tik zvimbia ir nieko netraukia  verysad.gif

kur pirkai? g.gif
Atsakyti
topshope, megoje verysad.gif gal as nemoku naudotis? nesuprantu, bet tikrai is pradziu trauke, o dabar ne sad.gif

QUOTE(borooze @ 2009 03 05, 21:42)
kur pirkai?  g.gif

Atsakyti
nesuprantu, nusukau antgalį ir iš naujo uždėjau ir lyg normaliai veikia blush2.gif tai gal blogai uždėjus buvau?O dar vieną dalyką norėčiau paklausti smile.gif kaip jūs masažuojat kojas tarkim? Aš tai norėčiau ant stipriausio, bet man tada neslysta per oda, nors ištepu aliejuku, vos ne ant silpniausio turiu masažuoti, net neskauda, tik oda truputį pulsuoja, čia taip turi būti? blush2.gif Ir kam skirtas apvalus mygtukas? Nes atrodo kiek bespausčiau nieko nebesidaro ar bent jau nepastebiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daniellee @ 2009 03 06, 00:20)
nesuprantu, nusukau antgalį ir iš naujo uždėjau ir lyg normaliai veikia  blush2.gif  tai gal blogai uždėjus buvau?O dar vieną dalyką norėčiau paklausti smile.gif kaip jūs masažuojat kojas tarkim? Aš tai norėčiau ant stipriausio, bet man tada neslysta per oda, nors ištepu aliejuku, vos ne ant silpniausio turiu masažuoti, net neskauda,  tik oda truputį pulsuoja, čia taip turi būti?  blush2.gif  Ir kam skirtas apvalus mygtukas? Nes atrodo kiek bespausčiau nieko nebesidaro ar bent jau nepastebiu  unsure.gif

Na jei istepi aliejuku tai turetu tau jis slysti normaliai (gal per mazai istepei?)...O toks apvalus virsuje, melsvals lyg...ji paspaudus ispucia ora ir gali normaliai nuimt nuo odos, jos netraukus. Sone stipruma reguliok.
Atsakyti
QUOTE(daniellee @ 2009 03 05, 23:20)
nesuprantu, nusukau antgalį ir iš naujo uždėjau ir lyg normaliai veikia  blush2.gif  tai gal blogai uždėjus buvau?O dar vieną dalyką norėčiau paklausti smile.gif kaip jūs masažuojat kojas tarkim? Aš tai norėčiau ant stipriausio, bet man tada neslysta per oda, nors ištepu aliejuku, vos ne ant silpniausio turiu masažuoti, net neskauda,  tik oda truputį pulsuoja, čia taip turi būti?  blush2.gif  Ir kam skirtas apvalus mygtukas? Nes atrodo kiek bespausčiau nieko nebesidaro ar bent jau nepastebiu  unsure.gif

as kai ant stipriausio uzsistatau, tai man irgi beveik neina jo pastumdyt is vietos, kadangi labai labai stipriai isiurbia ir nepajegiu as jo pajudint. bet as taip darau-masazo pradzioj masazuojuos ant silpnesnio, kad priprastu oda. po to stiprinu, bet aisku jau stumdyt aparaciuka buna sunkiau, bet pastebejau, kai pastiprinu isiurbima, ir kai pridedi aparata prie odos-reikia nelaukti, kol jis ten issisiurbs visiskai, as pradedu vedziot stipriai, igaunu pagreiti kaip sakant ir po to net isiurbus jam stipriau, pakankamai normaliai masazuojas, nera taip sunku. bet jei is vietos reikia isjudint letai jau isisiurbusi stipriai-tada lb sunku bent jau man mirksiukas.gif nzn ar cia aiskiai parasiau ka doh.gif
dar norejau paklaust mergaiciu-o kokiu greiciu jus vedziojat aparaciuku per kojas- ar letai, ar gana staigiais judesiais?
Atsakyti
Nutariau ir as pirkti si kovotoja su celiulitu ax.gif ,nes truputi svori metu,o pilvas ir slaunys och kaip su stora zieve apelsinas doh.gif mad.gif mad.gif Gal dar kuri parduodate Vilniuje g.gif arba reiks uzsisakyt.Lauksiu i AZ
Atsakyti
jei gyveni vilniuje, as tai nueiciau tavo vietoj i topshopa ir nusipirkciau- nereiks siuntimo islaidu apmoket ir is karto daikta pasiimtum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 03 06, 13:00)
jei gyveni vilniuje, as tai nueiciau tavo vietoj i topshopa ir nusipirkciau- nereiks siuntimo islaidu apmoket ir is karto daikta pasiimtum smile.gif

Kad man regis reiks laukti kelias savaites ar ju dabar yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daniellee @ 2009 03 05, 23:20)
Ir kam skirtas apvalus mygtukas? Nes atrodo kiek bespausčiau nieko nebesidaro ar bent jau nepastebiu  unsure.gif

Paciam virsuje paspaudus apvalu mygtuka papucia siek tiek oro ir atleidzia vakumu itraukta oda. as masazuojuosi pilva, cia daugiau odos nei ant koju, tai man tenka daznai naudoti ta mygtuka, kai labai stipriai itraukia ir nebegaliu pajudinti.ant pacio stipriausio itraukia oda atrodo, kad praris tas aparatas mane biggrin.gif , tai jei bandyciau paprastai ji nuimti, manau prisidaryciau melyniu.
Atsakyti