Įkraunama...
Įkraunama...

Celluless vakuuminio masažo prietaisas

Sveikos,
nesusilaikiau ir as nenusipirkusi sio aparaciuko. Pabandziau viena karta ir stop... per daug laiko man atima su juo zaisti, o gal tiesiog prisitingiu blush2.gif kiek is vieno karto pabandymo ejo pajust, tai veikimas tikrai neblogas mirksiukas.gif
Bet..pamasciau ir nusprendziau verciau i sporto kluba pavaiksciot. Todel jei nesupyksite pasiulysiu savo aparaciuka, gal kas noretumete, atiduosiu tikrai pigiau 4u.gif
Atsakyti
eglut.l uz kiek parduotum ir kur gyveni ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(toosyte @ 2009 03 08, 00:46)
o kas cia per stebuklingas kremukas Expresso SLIM ? kas ji gamina? nes kaina ziuriu nesikandzioja  biggrin.gif

aisku stebuklu jis nedaro, bet dar neturejau nei vieno kremo kuri uzsitepus ant kuno, tiesiog atrodo kunas atsipalaiduoja smile.gif , nes sudetyje yra mentolio kuris saldo. Or siaip issitepus atrodo kad tarsi kokia plevele pasidengtu. Aisku nepastebejau kad nuo jo tas brudas imtu mazeti, bet i tepuosi tiktai vakarais. bet manau kai gausiu Cellules, plius sis kremukas, plius treniruoklis ir aliejukuas babuskos Agafijos rezultatu duos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguola @ 2009 03 09, 12:39)
eglut.l uz kiek parduotum ir kur gyveni ? smile.gif

parasiau i az mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 03 09, 10:00)
o kuo dirzas nepatiko? nepadejo nieko?

jau pardaviau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Rašiau anksčiau, kad įsigijau celluless ir man jis iš pradžių netraukė odos, o po to lyg ir viskas gerai buvo, galvojau,akd blogai antgalį uždėjau g.gif Bet ką jūs manote, šiandien vėl pasiruošiau procedūrai ir vėl tas pats variantas unsure.gif Ir tikrai viskas gerai uždėta buvo, įkrautas, aliejuko prisitepus buvau, bandžiau vis išjungt ir įjungt, perdėt antgalį ir nieko sad.gif Na tai kaip suprantu man kažkoks brokuotas pakliuvo, bandysiu pasikeisti į kitą šią savaitę verysad.gif Pinigų ten negrąžina? pirkau prieš savaitę, dar nepraėjo 2 savaičių terminas g.gif
Atsakyti
gal kas parduot sugalvosit šį stebukladarį? biggrin.gif -parašykit až mirksiukas.gif
Papildyta:
dar skaitau temą-taurės.
negi čia analogas šiam aparatui? g.gif kainų skirtumas?
kas gali ką pasakyt šia tema?ačiū
Atsakyti
QUOTE(m-6 @ 2009 03 04, 13:53)
as naudoju Expresso SLIM ( anti-cellulite intensive serum-gerl) Labai, labai geras kremas nuo celiulito. Jo sudetyje yra kofeino ir veikliuju ananaso ekstrakto medziagu, jos stimuliuoja riebalinio audinio veikla. Pirkau eurokose ir mokejau  apei  17  lt smile.gif Bet tikrai nesigailiu rezultatas matosi oda palygejo ir pasvelnejo.  As ji naudoju kartu su celluless vaakuminio masazo prietaisu tai efektas pasiekiamas daug greiciau smile.gif P.S Zinau kad NIVEA "goodbye cellulite" kremas irgi suteikai gerus rezultatus. Tik pinigu pagailejau ~40 lt. unsure.gif

O celluless prietaiso vienas minusas, kad reikai krauti 8  valandas, o dirba tik 30 min.  Tai kartais masazuoju ant laido, nors zinau kad negalima  4u.gif

Sio serumo-gelio Eurokose jau nera.Siandien buvau ax.gif
Atsakyti
Va ČIA mergaitės galite pigiau užsisakyti tą aparačiuką mirksiukas.gif
Aš iš čia pirkau smile.gif
Gal kam naudinga bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo missxxx: 10 kovo 2009 - 15:53
Laaaaabi tau aciu jau parasiau kad itrauktu i sarasiuka 4u.gif

Net paagituosiu missxxx idetoj nuorodelej 40puslapukyje Celluless mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2009 03 11, 00:53)
Laaaaabi tau aciu jau parasiau kad itrauktu i sarasiuka 4u.gif

Net paagituosiu missxxx idetoj nuorodelej 40puslapukyje Celluless mirksiukas.gif

gaila kad tik dabar pamaciau doh.gif
Atsakyti
Sveikos.merginos 4u.gif Svenciu proga pradejau kova su celiulitu lithuania.gif
Ryte isbandziau aparaciuka pirma kart ir valio clap.gif Pradzioj, kol susigaudziau kaip ir kur vedzioti su juo, tai keleta kart taip uzgriebe, kad tik spejau mygtuka paspaust mirksiukas.gif Paskui pasidariau ant vidutinio greicio ir trauke graziai pulsuojanciai(ale reklamoj).Tai galvoju gal gerai darau g.gif ,pritraukia,pastumiu sukamais judesiais i virsu.Pilva dariau sukamais pagal laikrodzio rodykle.Ale ant pilvo kaip graziai trauke,gal, kad lasiniu dar daug ax.gif blush2.gif Tai dirbau kol pilnai pirma kart iskroviau aparateli.Nu labai patiko, tik ranka pavargo. doh.gif Kazin ar galima dar vakare ar vieno kart dienoj uztenka g.gif Tiesa, man labai norisi slaunu vidine puse(nes turiu bjauriu lasin... mad.gif ), bet kazkas raset, kad negalima Ar tikrai ax.gif Tai kodel ranku vidine puse galima? g.gif
Lauksiu zinoviu bigsmile.gif su patarimais.Taip bijojau pirkt, bet dabar ir pinigu negaila, tikiuosi pasiteisins mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dange* @ 2009 03 11, 10:59)
gaila kad tik dabar pamaciau  doh.gif

Nesigailekim mirksiukas.gif ,svarbu, kad turetume kantrybes kovoti su situo brudu ax.gif O jau sumoketa, tai, kad tik negestu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti