Įkraunama...
Įkraunama...

Limuzinai vestuvėms

mes tai norejom imti 3 vienodas masinas, bet paskui paskaiciavom, kad vienas limuzinas bus daug pigiau, o be to visa svita sutilps. uzsisakem mes is BIGLIMO kraisleti juoda, man sitie nauji tai tokie visai nieko, nors buvau labai pries limuzina, kadangi man jie tokie jau nuvalkioti atrodo ax.gif bet dabar visai dziaugiuosi, papuosim baltomis gelytemis, bus labai geras kontrastas, be to mano suknele labai balta... o kaina 6 valandoms 1500 lt.
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2008 05 20, 22:23)
o gal kam teko nuomotis limuzina is MERCATO LIMUZINAI?

mes nuomavomes is ju, likom labai patenkinti. kadangi tuokemes ne sezono metu ir emem daug valandu, tai ,mum valanda 100lt kainavo.
Atsakyti
kaip jum toksai variantas vestuvem? ax.gif
limobusas
Atsakyti
esu labai nepatenkinta juozo limuzinu, tiksliau jo vairuotoju ar ten jis savininkas. limuzino vidaus puosimas gal ir nieko,daug nesikabineciau, bet isore tai nu na... nieks nepatinkoo. apdriske balandziai su juostom aptriususiom. ir dar gale po rotuses uzdejo lenta ant galo just merried. doh.gif doh.gif nu ziaurus vaizdas
buvau pasiruosus pati pauosimus, bet asilas neleido, tai sese vos isprase ir tai priklijavo ne ten kur reikia, tai ir vaizdo nebuvo
jei kam nesvarbu limuzino puosimas tai jo, bet kas norit patys pasipuosti, pasidailint, tai net neziurekit i jo psl. kam gadintis nuotaika per savo svente schmoll.gif schmoll.gif
sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2008 05 20, 21:23)
o kokiam mieste? ir kokia firm?

vilniuje. bet vaziuoja ir kitur. uz papildoma mokesti wink.gif limuzinukas.lt tongue.gif
Atsakyti
Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie algio limuzinus is marijampoles, atrodo?
pries savairte atsvenciau drauges vestuves.. vazinejomes ju juodu hameriu is prabangiu limuzinu.. niu ir ispudis nekoks, nes visu pirma neveike kondicionierius, tai sedejom visi slapi, nes pradejo pust vos ne karsta ora, langai rasojo, nes lijo lauke.. o langai neatsidaro tik gale.. per liuka lasejo vanduo.. niu ir dar prie viso to vairuotojas turejo problemu su generatoriais tai ir muzikos nelabai klausytis galejom.. tai va tokiai ispudziai..
Atsakyti
QUOTE(GiTuKa @ 2008 06 29, 17:05)
Gal kas turit kokiu atsiliepimu apie algio limuzinus is marijampoles, atrodo?
pries savairte atsvenciau drauges vestuves.. vazinejomes ju juodu hameriu is prabangiu limuzinu.. niu ir ispudis nekoks, nes visu pirma neveike kondicionierius, tai sedejom visi slapi, nes pradejo pust vos ne karsta ora, langai rasojo, nes lijo lauke.. o langai neatsidaro tik gale.. per liuka lasejo vanduo.. niu ir dar prie viso to vairuotojas turejo problemu su generatoriais tai ir muzikos nelabai klausytis galejom.. tai va tokiai ispudziai..

Skamba žiauriai doh.gif Paveda tos mašinos..O atrodo prieš vestuves meistrai pratikrina kiekvieną detalę doh.gif Gražių visom vestuvėlių su prabangiais limuzinais, kondicionieriais, garsia gera muzika ir mandagaisi vairuotojais 4u.gif
Atsakyti
sveikutes

Gal kuri zinote, koks limuzino Lincoln Town car (atrodo taip rasoma) kapoto ilgis nuo priekiniu groteliu iki veidrodelio ax.gif arba, gal kuri nuomojates ir galetumet primesti? 4u.gif
Atsakyti
o jei sako, kad limuzina papuosia nemokai, tai ar jus dar tariates, kaip tiksliai ji papuosti? ar jie cia puosia savo nuoziura? g.gif kazkaip nesinoretu gauti su nelabai maloniu siurprizu doh.gif
Atsakyti
mes irgi buvom sugalvoje nuomtis limuzina, bet greiciausiai atsisakysim tos idejos schmoll.gif siaip cia maniskis uzsieme paieskom, aplakste kruva limuzinus nuomojanciu firmu ir labai nusivyle bei pasipiktino.
kaip supratau, tuo, ka apie limuzina raso skelbime ar ka apie ji buria telefonu, nelabai reikia tiketi. paprastai dauguma limuzinu skirti 8 zmonems, kad juos vairuoti galetu vairuotojas, turintis B kategorijos vairuotojo pazymejima. bet dazniausiai pas mus sako, kad jie skirti vezti 12-14 zmoniu blink.gif na gal mergvakariui ir butu galima ji paimti ir susodinti manekenes. bet kai vestuvese dalyvaus skirtingu svoriu kategoriju ir daznai ne paciu liekniausiu zmoniu, tai ten tikrai nelabai kas sutilps doh.gif be to, juk ir pati busi su suknele, todel kazkaip nesinoretu sedeti susispaudus kaip visuomeniniame transporte piko metu schmoll.gif
MB sake, kad gal rado tik kelias firmas, kurios is tikro turi naujus ir nenutrintus limuzinus ir nekabina makaronu del vietu - jei pasako, kad tilps tiek zmoniu, reiskia, kad ir tilps. bet, aisku, tokiu limuzinu jau ir atitinkama nuomos kaina doh.gif

zodziu, sekmes paiekose ir butinai vaziuokit patys apziureti limuzinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 23 liepos 2008 - 08:44
"...tuo, ka apie limuzina raso skelbime ar ka apie ji buria telefonu, nelabai reikia tiketi. paprastai dauguma limuzinu skirti 8 zmonems, kad juos vairuoti galetu vairuotojas, turintis B kategorijos vairuotojo pazymejima. bet dazniausiai pas mus sako, kad jie skirti vezti 12-14 zmoniu "

va su tuo tikrai sutinku.. mes irgi ieskom varianto, kad tilptu 16 zmoniu... tai pagal savininku pasakojimus i 14 vietu galima ir 20 sutalpint.. tai nezinia kaip jis ten skaiciuoja : ar sveciai 2 aukstais biggrin.gif ar vaiku 20 is darzelio...

galkas zinot patikima varianta 16- 18 zmoniu.. Vilniuje, reiketu net 8 val.. g.gif cia rugsejo men.
Papildyta:
QUOTE(Spyrga @ 2008 07 22, 16:35)
o jei sako, kad limuzina papuosia nemokai, tai ar jus dar tariates, kaip tiksliai ji papuosti? ar jie cia puosia savo nuoziura?  g.gif kazkaip nesinoretu gauti su nelabai maloniu siurprizu  doh.gif

kiek teko susidurti visos firmos masinas puosia uz papildoma mokesti. vakar vienas vyrukas sake: jei gyvos geles, tai nuo 150 Lt, o jei plasmaskes - nuo 100 Lt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DonatukeDirba: 23 liepos 2008 - 11:55
QUOTE(ciiikiii @ 2008 06 26, 15:20)
esu labai nepatenkinta juozo limuzinu, tiksliau jo vairuotoju ar ten jis savininkas. limuzino vidaus puosimas gal ir nieko,daug nesikabineciau, bet isore tai nu na... nieks nepatinkoo. apdriske balandziai su juostom aptriususiom. ir dar  gale po rotuses uzdejo lenta ant galo just merried.  doh.gif  doh.gif nu ziaurus vaizdas
buvau pasiruosus pati pauosimus, bet asilas neleido, tai sese vos isprase ir tai priklijavo ne ten kur reikia, tai ir vaizdo nebuvo
jei kam nesvarbu limuzino puosimas tai jo, bet kas norit patys pasipuosti, pasidailint, tai net neziurekit i jo psl. kam gadintis nuotaika per savo svente schmoll.gif  schmoll.gif
sekmes renkantis 4u.gif

o tai tu nematai tu jo balandziu ir juostos kai vaziavot apziuret pries nuomojantis? as kai buvau apziuret, is karto pasakiau, kad man to nedetu ir kad as puosiu salone gelem, jis sutiko, ir daug kam taip leidzia daryt
Atsakyti