QUOTE(Mintė @ 2008 04 18, 12:28)
Sveikutės,
prisivalgiau kaip meškinas dabar sėdžiu patenkinta
1.O čia tai gera idėja, nes vakar vis sukau galvą išgėriau ar ne, bet paskui nusprendžiau, kad išgėriau

reiks ir man datas rašytis :
2. Pas mane prieš nėštumą buvo žemokas spaudimas ir viso nėštumo metu liko žemas:110/70. Kai žemas spaudimas yra normali būsena tai ir savijauta gera. O va buvo pora savaičių dar labiau pakritęs apie 90/60, tai tada jau galva plyšo ir teko puodelį kavos išgerti.
Jei jautiesi gerai, tai nieko ir negerk ::
O dėl dufastono, tai neturiu patirties, nežinau nei ką patarti :
aha rasykites ta dieneles, juk nekainuoja
o man spaudimas 110/70yra aukstokas, o 90/60 kaip tik gerai jauciuosi. abra kadabra su mumis. bet kavutes galima jau gerti, nes girdejau nuo jos pagila zirniuka pamesti, tai negeriau 2 men.
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 18, 13:28)
Sveikutes!Taigi nuo vakar emiau leistis fraxiparine 0,3ml.Sirdute jau matem,ginius sake,kad leliukas 6sav.be 1mm.Idomiai taip pasake.Na pries savaite ir 1d.buvo lygiai 5sav.Na tikiuosi,kad viskas bus gerai.Pasirodyt reiks tik po menesio.
Mano spaudimas irgi zemas,bet pirmo nestumo metu jokiu nepatogumu del to nejauciau.
Liutukeee, gali uzsisakyti nuolaidu kortele Gintarinej vaistinej, turesi nuolaidu5-10proc. paskui Camelojoj nusipirkti kortele uz 50 ct, paskui nuolaidos po 10 proc. buna, pasirink kur pigiau ir prasyk, tegul uzsisako butent tau tu vaistu. o santariskese Gintarine?

bent jau vaiku ligoninej tai tikrai gintarine.
QUOTE(spicy @ 2008 04 18, 13:41)
Sveikos mergaites
Del diuphastono - negerai ji staigiai nutraukti. O gerti ji patariama iki 13-14 sav, veliau placentai pilnai peremus visas funkcijas is geltonkunio, testi diuphastona nera prasmes, nes jis augina tik geltonkuni (progesterona). Taigi iki 13 sav pagerkite, po to kokias 3 d doze mazinkite perpus (jei geret 2 tai gerkit tik 1), po to dar pora doieneliu per puse dozes ir viskas, nutraukite. Tos, kuriso gerete po 1 tabl. tai pagerkite keleta dienu dar po puse ir po to nutraukite.Liutukeee - sveikinu su sirdute
o super paaiskinai

dabar gersiu po 1 3dienas, paskui po puse 4 dienas ir areviderci
QUOTE(Liutukeee @ 2008 04 18, 14:33)
Pasidariau liniuote,bet
nezinojau kokias datas ivedinet 
.Vistiek manes neramina,kad kazkaip atsiliekam vos ne savaite.

.Pagal mmm neskaiciuoju.Skaiciuoju pagal BT nustatyta O ir galima pastojima.Man O pagal BT grafika turejo ivykt kovo 16d.(zirniuka gaudem 15d. bei daug dienu iki to,o po to 17d.paskutini syki,veliau jau net nebesinorejo,vyras gavo pailset gera savaite

nes BT pakilo 17d.O man pagal echoskopija iseina,kad pastojau kovo 20-21d.Neramina mane visa tai

.Jau maniau del nieko nesinervuosiu,bet neiseina.Geriau nebuciau matavusi jokiu BT ir ramiai sau gyvenusi

O gal visgi be reikalo nervinuosi

.Bet jei echoskopas rodo lygiai savaite,o po 1sav.1d.paaugom tik nepilna savaite

.Ar cia echoskopas gali grybaut
ivesk mmm i SM skaiciuokle, ir paimk 41 sav data. tada tau susilygins