QUOTE(zose123 @ 2008 05 12, 16:11)
dar karteli sveikos, nuo kurios savaites pradejot leistis? ar nuo 6 savaites, skaiciuojant nuo menesiniu ar kai jau buvo 6 savaites paciam leliui, kai plake sirdele?
sunku siaiop pasakyti kada sirdele prades plakti, nes kaikurioms pamato ir septinta savaite, o man jau yra 7 savaites nuo mmm pradzios, pries kelias dienas ziurejo, dar sirdeles nebuvo matyti, ar man ne per velu leistis bus? ar man laukti visdelto kol gydytoja pamatys sirdele?prirasiau cia, bet gal suprasit ka norejau pasakyti
sunku siaiop pasakyti kada sirdele prades plakti, nes kaikurioms pamato ir septinta savaite, o man jau yra 7 savaites nuo mmm pradzios, pries kelias dienas ziurejo, dar sirdeles nebuvo matyti, ar man ne per velu leistis bus? ar man laukti visdelto kol gydytoja pamatys sirdele?prirasiau cia, bet gal suprasit ka norejau pasakyti
Leistis vaistukus reikia kai atsiranad širdies veikla.... dažniausiai ji atsiranda 6sav.
Man leliuko širdies veiklą pamatė kai buvo 6sav. ir 2d. tai atsiliko 2 dienom nuo mmm skaičiavimo... (pagal mmm turėjo būti 6sav ir 4d.).