QUOTE(Mintė @ 2008 05 08, 14:32)
Aš kaip tik ten ir planuoju nueiti

Bet man turbūt teks mokėti, nes aš KMUK neprisirašsius ir jau neprisirašysiu, tik gimdyti eisiu. Bet gal ten daug nekainuoja, tai susimokėsiu
jokio skirtumo ar tu prisirašius, ar ne, ten visoms nemokamai

kaip jau sakiau, informacijos ne fontanai, bet verta eiti vien dėl ekskursijų po gimdyklas ir pogimdyvines palatas.
QUOTE(lauralin @ 2008 05 08, 14:39)
Man praeita nakti buvo uzeje skaudet pilva ir strenas,tai jau galvojau prasideda,bet praejo.Tai tokia baime paeme ir galvoju nu dar ne dabar,dar biski nepasiruosus. Siaip viskas gerai,tik kartais atrodo,kad mazai juda,bet cia jau pas mane turbut paranoja prasideda

O kaip del pernesiojimo,A neleidzia pernesiot nei vienos dienos? Nes mano gine nezino,o pas A daugiau neisiu jau,o paklaust pamirsau,kai buvau paskutini karta.
Man tokie paruošiamieji irgi jau vis dažniau užeina.... kiekvieną kartą vis galvoju kad jau važiuoju gimdyt.... bet įkalu Henessey ir užmiegu paryčiais....
O dėl pernešiojimo tai nežinau ar čia viena diena kąnors pakeistų.... tik A man sakė kad pernešioti mums negerai... geriau jau truputį anksčiau, nei vėliau....
QUOTE(eglužė @ 2008 05 08, 15:06)
kažkaip sunkiai. Pirmą kartą kai dūriau galvoju įdursiu po truputį, bet neišdrįsau, kažkaip adata nelindo

tada ištraukiau ir užsimojau, ir tada lengvai sulindo

nežinau kaip man seksis kiekvieną dieną tai daryti
O kaip jūs susileidžiat?
Man irgi MB leidžia staigiai ir greitai

kartais būna skausmas, bet jis tampa tokiu mechanišku, jau net nebereaguoju