QUOTE(Eglynius @ 2008 05 12, 12:48)
1.Na nebedaug liko iki susitikimo su lelium

Kraujotaką tai mums jau žiūrėjo kai buvom pas S - todėl kol kas rami, iki kokios 32 savaitės

Ech bet laukiu ir aš, taip gera pamatyti tą knopkytę
2.Tai Ringuvos miltelius - drožles ištirpinti vandenyje ir pilti ten kur pilasi skystos plovimo priemonės skalbiankėje

nes ten kur miltuka pilasi, jis iškart ištekėtų

nu kažkaip reiks instrukciją gryžus perskaityti
1. Dar talono neturiu tik nuo gegužės galo registruos, bet vis tiek eisiu, kad ir talono neturėsiu. Man tik 20 savaičių žiūrėjo, tai pasiilgau
2.Pas mane ten kur milteliai pilasi yra dangtelis kurį uždarai ir gali skystą priemonę pilti, na o blogiausiu atveju, tai tiesiai į būgną galima pilti, jaučiu nieko neatsitiks. Rankom tai tingėsiu plauti
Papildyta:
QUOTE(Diija @ 2008 05 12, 12:52)
Bobas milteliai yra pigiausi, bet jų gal dvigubai daugiau naudot reikia, nei Neutral... Ringuva tai taaaaaip smirda

aš pati negaliu uostyt, ką jau apie leliuką kalbėt....
O Neutral visai bekvapiai... man tai labai patiko
Aš tai planuoju irgi kelis pabandyti, pažiūrėti kurie labiau patiks, o kai bus leliukas, kuriuos geriau toleruos. Man tai ūkinis muilas nesmirda ringuvos, o išsklabus turi tokį savotišką bet ne bjaurų kvapą. Va prisiminiau, priminė, kai tarybiniais laikais katilus vystyklų virindavo su muilu.
Papildyta:
QUOTE(Eglynius @ 2008 05 12, 13:00)
Ai man dar negreitai

tik nuo liepos 1d, bet aš jau į pabaigą grafikus pasilengvinsiu, nearsiu pilnos dienos, pusdienį kokį ir vsio, gerai kad galiu tai padaryti

nes taip tai jau atostogų norisi nerealiai, šeštadienį nedirbau, tai taip gera namie būti ir pasidaryti net tokius nemėgiamus darbus kaip tvarkymasis
Užjaučiu, kad turėsi taip ilgai dirbti. Nes man kuo toliau tuo sunkiau darbe atbūti. Aišku, jei nereikėtų prie kompo visą dieną sedėti, tai gal dar galėčiau dirbti. O dabar tas sėdėjimas jau pjauna

Jaučiu kaip nugarą tarp menčių rakinti pradėjo ir jau šonkaulius skrandis remti pradeda kai sėdžiu. Tai pasėdžiu, pavaikštau iš kampo į kampą ir vėl sėst