Įkraunama...
Įkraunama...

4 Draugai ir Šuo

QUOTE(trampararam @ 2008 05 11, 23:26)
kaip isaiskino viena forumiete nueini road.lt parasai straipsni ir po to pats balsuoji, balsuoji, balsuoji... ir gauni 500 lt bilietui viskas paprasta
beje speju kad si zinute (kaip ir visos kitos neitinkancios, ar pastebejote, kad vien teigiami atsiliepimai... net Shekspyras pavydetu  lotuliukas.gif  rytoj dings is temos)

Mano atsilepimai buvo labai geri thumbup.gif mirksiukas.gif Tiesiog prisiminiau,kad Makalius kazkur rase kad keliauja is rankpinigiu,tai pamaniau kiek cia ju reikia gaut,kad tiek keliaut. g.gif
O kad raso ir balsuoja,tai saunolis thumbup.gif bigsmile.gif Nieko cia blogo nematau :mmmGeriau nei vogt blink.gif schmoll.gif ar valkiotis po miesta schmoll.gif schmoll.gif
Jau ir Makalius cia tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marinulia: 12 gegužės 2008 - 11:36
QUOTE(marinulia @ 2008 05 11, 23:19)
Ir cia viskas is sutaupytu pinigeliu????? blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai kiek dienai tu tada gauni?O gal jau pats uzdirbi? g.gif
p.s Jei nenori ne atsakyk blush2.gif

Ne, tėtis davė pinigų stovyklai, o mama padovanojo kelionę į Kopenhagą ax.gif Ji laimėjo kuponą M-1 radijo stotyje, kai paskambino ir atsakė į dienos klausimą. Deja, su SAS skristi per brangu ir nebuvo tinkamų datų, tad galvojome kuponą perleisti kitam žmogui. Jau buvau susitaręs su viena nare, bet pasakė taisyklę - skrist
O Maljorkon mes nusipirkom pigiai bilietus - už 294 litus smile.gif
Uždirbt pradėjau ir pats. Finansų trūks..... Bet gal padės kas topsecret.gif Mama ar tėtis smile.gif

Ai beje, kad kiti negalvotų, jog tikrai neigiami atsiliepimai yra trinami, nes kai kas paskleidė dezinformaciją - temą sekantieji gali patvirtinti, kad neigiami atsiliepimai buvo tik vieno nario trinami, beje, visiškai nesusiję su pasakojimu, veikiau su manęs šmeižimu smile.gif Todėl moderatorė (o ne aš) ir ištrynė. O neigamų atsiliepimų čia tikrai yra, neprimatantiems siūlau akinius.

Ačiū visiems skaitantiems thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 12 gegužės 2008 - 15:10
QUOTE(Makalius @ 2008 05 12, 15:53)
Ne, tėtis davė pinigų stovyklai, o mama padovanojo kelionę į Kopenhagą ax.gif Ji laimėjo kuponą M-1 radijo stotyje, kai paskambino ir atsakė į dienos klausimą. Deja, su SAS skristi per brangu ir nebuvo tinkamų datų, tad galvojome kuponą perleisti kitam žmogui. Jau buvau susitaręs su viena nare, bet pasakė taisyklę - skrist
O Maljorkon mes nusipirkom pigiai bilietus - už 294 litus smile.gif
Uždirbt pradėjau ir pats. Finansų trūks..... Bet gal padės kas topsecret.gif Mama ar tėtis smile.gif

Ai beje, kad kiti negalvotų, jog tikrai neigiami atsiliepimai yra trinami, nes kai kas paskleidė dezinformaciją - temą sekantieji gali patvirtinti, kad neigiami atsiliepimai buvo tik vieno nario trinami, beje, visiškai nesusiję su pasakojimu, veikiau su manęs šmeižimu smile.gif Todėl moderatorė (o ne aš) ir ištrynė. O neigamų atsiliepimų čia tikrai yra, neprimatantiems siūlau akinius.

Ačiū visiems skaitantiems thumbup.gif

Saunuolis tu Makaliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Manau tavo tevai didziojasi tavimi drinks_cheers.gif Nes manau retas dabar paauglis taip praleidzia savo laisvalaiki ir turi protingai leidzia pinigelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir pasipasakojimai tavo superiniai mirksiukas.gif Laukiu toliau su nekantrumu tavo ispudziu drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trampararam @ 2008 05 12, 18:20)
na vieno nario tai suptantu mano  tongue.gif  o Smurkos komentarus kas istryne? ir uz ka? kazi ne uz tai kad kazkur turejo neapdairumo pakritikuot  new_russian.gif "
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O jie buvo neigiami??? g.gif Skaitėt postą? Matėt? Gerbiamas tramapraram, jau kaip nusivažiavot į lankas doh.gif lotuliukas.gif Visai susimovėt topsecret.gif

Jei kas čia ir yra "pižoniškas mulkis", kaip kad sakėt man, tai tikrai ne aš cool.gif

Smurkos komentaras buvo apie New Zajac postą, katras apsimetė manimi ir pradėjo tęsti pasakojimą. Ir kai kas tuo patikėjo, apie ką vėliau išsidavė savo interpretacijoj apie mano pasakojimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beto, gal baigsit vieną kartą rašinėt nesąmones apie tai, kad nekenčiu Smurkos? Aš ją labai gerbiu.

Ir dabar offtopinat Kelionių fotoreportaže. Kaip Jums negėda moralizuot, kad taip daryt negalima, iš pradžių nepasižiūrėjus į save? Matyt orumas neleidžia new_russian.gif lotuliukas.gif

Nepykit, jei šios žinutės bus ištrintos (ne aš trinsiu, o moderatorė), nes jos yra absoliučiai ne į temą.

Beje, negali būti blogų fotoreportažų. Visi fotoreportažai yra geri, ir tik pavydas kartais pakiša koją ir priverčia nusmukti žemiau bambos cool.gif
Atsakyti
Makaliau, paklausiu ne į temą, bet matau, kad į parašą esi susidėjęs savo fotoreportažus. Tad norėjau paklausti - apie Kroatiją nesi parašęs? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 05 12, 18:38)
Makaliau, paklausiu ne į temą, bet matau, kad į parašą esi susidėjęs savo fotoreportažus. Tad norėjau paklausti - apie Kroatiją nesi parašęs?  ax.gif

Esu...
Bet savo pasakojimu nesu patenkintas, taip viskas padrika, o ir netilpo į parašą unsure.gif

Čia yra mano pasakojimas apie Kroatiją wink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 12, 18:41)
Esu...
Bet savo pasakojimu nesu patenkintas, taip viskas padrika, o ir netilpo į parašą  unsure.gif

Čia yra mano pasakojimas apie Kroatiją wink.gif 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Niekad nesu skaičius bigsmile.gif Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
dabar paspaminsiu smile.gif
Smurkos postą ištryniau aš ir jai parašiau AŽ kodėl taip buvo padaryta.

ji man neatrašė, tad supratau, kad viskas tiko ir buvo aišku.

Makaliau, pasakojimas išties įtraukiantis...sėkmės tau ir toliau, tiek keliaujant, tiek rašant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 05 12, 20:00)
Makaliau, pasakojimas išties įtraukiantis...sėkmės tau ir toliau, tiek keliaujant, tiek rašant tongue.gif

Dėkui labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dekui Makaliau tikrai faina buvo skaityt.

Siulau ikurti Makaliaus fonda ir pervesti jam pinigu kiek negaila kelionems juk ir mes maloniai laika leidziam skaitydami.
Nuosirdziai rasau palaikykit iniciatyva.
Atsakyti
QUOTE(trampararam @ 2008 05 13, 22:20)
thumbup.gif va cia geras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Makaliaus fondas,  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o sitiems nikams fondu nereik?
...............

bigsmile.gif a sitie gal taip idomiai neparaso kaip Makalius tongue.gif

Saunuolis Makaliau thumbup.gif 4u.gif uzkreti noru keliaut ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edita81 @ 2008 05 13, 22:25)
bigsmile.gif  a sitie gal taip idomiai neparaso kaip Makalius  tongue.gif 

Saunuolis Makaliau  thumbup.gif   4u.gif   uzkreti noru keliaut  ax.gif   mirksiukas.gif

kodel pvz ziulyte, Aurėja, Shalimar, liūdnasis pelėnas, Violetikas, AŠA, Smurka, HellsBells, dianita, Šaltmėtė ir daugelis kitu raso puikiai, gal tik balioneliu, reveransu ir pilstymo is tucio i kiaura maziau. doh.gif vel uzbanins jauciu super star nepalaikiau tai visoms gal po fonda atidarom? o lotuliukas.gif ideja - atidarom SM banka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir is jo finansuosim Makaliu lotuliukas.gif

prisidesiu visais baltais centais kurie atsiranda pinigineje rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trampararam: 13 gegužės 2008 - 22:01