Įkraunama...
Įkraunama...

4 Draugai ir Šuo

QUOTE(5634 @ 2008 05 13, 19:53)
Dekui Makaliau tikrai faina buvo skaityt.

Siulau ikurti Makaliaus fonda ir pervesti jam pinigu kiek negaila kelionems juk ir mes maloniai laika leidziam skaitydami.
Nuosirdziai rasau palaikykit iniciatyva.

dar papildysiu - geriau viena kart pamatyt nei 1000 kartu isgirst

vienai mano pazystamai pakliuvo i rankas ispanisko vyno butelis... ir kakliukas toks, kad 5 litai (metaliniai) telpa, tai motera daba uzsidegus pririnkt pilna 5-kiuku ir maut Paryziaus paziuret.... visa saika daba kai 5-lituka gauna deda piniginen ir veza jai, kad tik greiciau surinktu (ne labdara, keiciam i popierinius) kol surinksi pinigiukus, ir info apie norima aplankyt vieta susirinkasi (kad ir cia) ..... sakyciau sektinas pvz thumbup.gif
Atsakyti
g.gif be reikalo varginaisi visi kiti turi darba arba finansu kelionems.
Is paskutiniuju kaip Makalius niekas cia nevazuoja todel jo iniciatyva ir sveikintina.
Atsakyti
QUOTE(5634 @ 2008 05 13, 19:53)
Nuosirdziai rasau palaikykit iniciatyva.

Dėkui 4u.gif bet tikrai nereikia smile.gif
Yra, kam labiau reikia pinigų, nei man smile.gif Aš tai aš....reiks ir susitaupysiu biggrin.gif O pasakojimai nemokami 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(edita81 @ 2008 05 13, 22:25)
bigsmile.gif  a sitie gal taip idomiai neparaso kaip Makalius  tongue.gif 
Saunuolis Makaliau  thumbup.gif   4u.gif   uzkreti noru keliaut  ax.gif   mirksiukas.gif

Dėkui 4u.gif

QUOTE(trampararam @ 2008 05 14, 01:06)
dar papildysiu - geriau viena kart pamatyt nei 1000 kartu isgirst

Išvis prie ko čia mano pasakojimas, taip ir nesupratau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 14 gegužės 2008 - 19:45
Nuostabiai praleidau laiką skaitydama wub.gif

Šaunuolis esi, Makaliau thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui, Brūkšniuk blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 05 01, 23:22)
O Rimvydas, Gerda ir Gabrielė rezga naują planą chuliganą cool.gif

PABAIGA 4u.gif

Kaip teisingai kažkada tai pasakiau.... unsure.gif
Nes aš, Gerda ir Gabrielė savo rankose jau laikome lėktuvo bilietus pas Rūtą laugh.gif thumbup.gif Skrisime per rudens atostogas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 08 20, 21:01)
Kaip teisingai kažkada tai pasakiau.... unsure.gif
Nes aš, Gerda ir Gabrielė savo rankose jau laikome lėktuvo bilietus pas Rūtą laugh.gif thumbup.gif Skrisime per rudens atostogas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oho bigsmile.gif Žiauriai pavydžiu tau tiek daug kelionių wub.gif Lauksim naujo pasakojimo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, pagaliau pribaigiau skaityt biggrin.gif O pradėjau tai pavasarį blush2.gif Niu bet man atleistina, mažą lialiuką turiu wub.gif Na ką, Makaliau, šaunuolis thumbup.gif Tavo pasakojimai praskaidrina žmonėms nuotaiką ir uždega juos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 09 09, 20:44)
Na, pagaliau pribaigiau skaityt  biggrin.gif O pradėjau tai pavasarį  blush2.gif Niu bet man atleistina, mažą lialiuką turiu  wub.gif Na ką, Makaliau, šaunuolis  thumbup.gif Tavo pasakojimai praskaidrina žmonėms nuotaiką ir uždega juos  mirksiukas.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 09 09, 22:39)

Tai, Makaliau, kaip cia? (zr. i savo profilio paveiksliuka) Drasu zinoma, "islisti is spintos", tik ar nebijai prarasti motereliu-gerbeju dali?
Atsakyti
QUOTE(ab15 @ 2008 09 14, 10:12)
Tai, Makaliau, kaip cia? (zr. i savo profilio paveiksliuka) Drasu zinoma, "islisti is spintos", tik ar nebijai prarasti motereliu-gerbeju dali?

O kaip čia dabar suprast?
Kad jeigu jau tokį avatarą užsidėjau, vadinasi, toks ir esu?
O dėl moterėlių-gerbėjų, tai jau čia tikrai ne man spręsti, ką apie mane mano kiti... smile.gif
Atsakyti
O nesi? wink.gif

Okay, nebelendu. Geru kelioniu.

Atsakyti