Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

O as sian ruosiuos reinimuoti savo grazuoles ir viena keiki paauginti. verysad.gif
Priminkit, kaip padaryti palata ligoniams blush2.gif ir kaip ten su ju laistymu?
Atsakyti
Siūlau pasiskaitinėti šitą RS orchidėjose ligoninės priimamajame
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inexe: 01 balandžio 2008 - 18:20
Jetau jetau, mano nukainuota orchidėja leidžia žiedkotį, numirsiu iš laimės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 04 01, 20:17)
Jetau jetau, mano nukainuota orchidėja leidžia žiedkotį, numirsiu iš laimės wub.gif

Nuoširdžiausi sveikinimai yahoo.gif ir laukiam žiedelių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 01, 19:10)
Siūlau pasiskaitinėti šitą  RS orchidėjose ligoninės priimamajame

Ka toki pasiskaityt? unsure.gif
Atsakyti
Parašiau jums asmeninę žinutę
Atsakyti
QUOTE(Wika 111 @ 2008 04 01, 19:34)
Ka toki pasiskaityt? unsure.gif

Ji turejo omeny u ax.gif zeik i www.rojaussodai.lt
Atsakyti
O jūs kambarius savo drėkinat specialiai kaip nors? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 04 01, 19:17)

O mano pati pirmoji orchidėja,kuria vyras padovanojo irgi kažką leidžia clap.gif clap.gif clap.gif Reiškias dar gyva blush2.gif
Atsakyti
Na o aš norėčiau pasidalinti savo kankinimusi su jumis. Auginu nobile tipo dendrobį jis man spuogučių prileidęs ir jie lau spėju kad neblogoj stadijoj nes tikrai nemaži, bet vis dar neaišku ar bus žiedeliai, jei per anksti pradėsiu laistyti po žiemos visiško nelaistymo ir miego periodo tai bus keikių miškas unsure.gif o augalėlis pats jau toks susiraukšlėjas, toks apdžiūvęs kad sunku žiūrėti į jį ir nelieti - bet taip reikia norint žiedelių... Kažin kaip čia apsišarvuoti kantrybe iki tol kol bus aišku kame reikalai su juo? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 01, 20:38)
O jūs kambarius savo drėkinat specialiai kaip nors?  g.gif

schmoll.gif nedrekinu
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 01, 21:05)
Na o aš norėčiau pasidalinti savo kankinimusi su jumis. Auginu nobile tipo dendrobį jis man spuogučių prileidęs ir jie lau spėju kad neblogoj stadijoj nes tikrai nemaži, bet vis dar neaišku ar bus žiedeliai, jei per anksti pradėsiu laistyti po žiemos visiško nelaistymo ir miego periodo tai bus keikių miškas  unsure.gif o augalėlis pats jau toks susiraukšlėjas, toks apdžiūvęs kad sunku žiūrėti į jį ir nelieti - bet taip reikia norint žiedelių... Kažin kaip čia apsišarvuoti kantrybe iki tol kol bus aišku kame reikalai su juo? mastau.gif

Jau tik nepulk laistyt dend. nobile kol formuoja pumpurus - galima tik svelniai papurksti. Kai jau aisku kad bus ziedai, o ne keikiai - galima daugiau purksti, kai zydes - truputi palieti ( labai nedaug, keleta sauksteliu vandenuko ivarvint i vazona )!!!! pilnu tempu laistyti pradeti reikia tik po zydejimo, kai jau nauji auginukai auga - bet prie to pereiti palaipsniui mirksiukas.gif
Taip kad - sarvuokis kantrybe tongue.gif
Atsakyti