Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Alatėja @ 2008 04 01, 10:58)
O aš va noriu pasidžiaugti savo nauja Orchidėja  blush2.gif

tikrai grazute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braskel @ 2008 04 01, 11:46)
tikrai grazute  wub.gif

Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 03 31, 12:40)
Jūs gal ir nepatikėsit bet aš norėčiau tokios orchidėjos. Na ta prasme ligotos ar pradėjusios pūti, norėčiau pamėginti augalą atgaivinti, tikrai mielai tokią priglausčiau jeigu kam nepasisekė ir nusipirko tokią. Čia įdomumo, eksperimento dėlei, tikrai norėčiau  doctor.gif

Patikesim , patikesim, patys taip darom.... drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Tikrai, man smagu atgaivinti gelyte, o ir nagaila pinigu, jei kartais numiriotu.O kiek dar patirties igyji ... thumbup.gif

QUOTE(lucky @ 2008 03 31, 19:24)
Pasigirsiu ax.gif
Buvau isnesus savo Kambrija poilsio i salta patalpa. Nejau ten praktiskai 1,5 men. Nelaisciau. Vakar nueinu jos pasiimti, o ji prazydus bigsmile.gif . Tiesa, tik vienas nedidukas ziedelis, bet vistiek wub.gif

Grozis wub.gif
Atsakyti
Reikės pasidairyti pacianto i reanimacijos skyrių biggrin.gif
Atsakyti
Mano rudenį pirkta orchidėja, nukainuota, be žiedų sukrovė pumpurus smile.gif . Pagaliau sužinosiu ką pirkau thumbup.gif .....

Atsakyti
QUOTE(gude @ 2008 04 01, 13:28)
Mano rudenį pirkta orchidėja, nukainuota, be žiedų sukrovė pumpurus  smile.gif . Pagaliau sužinosiu ką pirkau  thumbup.gif .....

Ir mum parodyti nepamiršk ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 01, 12:20)

Pasivaiksciok po kokius Senukus ar kokiam Ermitaze, tokiu nukankintu orchideju pilna.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 01, 12:54)
Pasivaiksciok po kokius Senukus ar kokiam Ermitaze, tokiu nukankintu orchideju pilna....  4u.gif

Aš praėjusį savaitgalį Maximos bazėj vieną tokią buvau dar visai neblogai atrodančią išsirinkusi, bet kad nesugebėjo kasoje jos kainos įmušti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2008 04 01, 12:28)
Mano rudenį pirkta orchidėja, nukainuota, be žiedų sukrovė pumpurus  smile.gif . Pagaliau sužinosiu ką pirkau  thumbup.gif .....

Saunuoles abi thumbup.gif Jei ruosiasi zydeti, vadinasi, jai pas tave patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
skm, norejau paklausti kaip uzsakymas is belgu gal pajudejo?
Atsakyti
QUOTE(Inexe @ 2008 04 01, 12:20)

Ieskok Maximose - ir kaina gera, ir pacientai dar visai ne prie mirties mirksiukas.gif Ar tau, kaip tik aktualu prie dangaus vartu stovintys? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2008 04 01, 17:09)
Ieskok Maximose - ir kaina gera, ir pacientai dar visai ne prie mirties  mirksiukas.gif Ar tau, kaip tik aktualu prie dangaus vartu stovintys?  biggrin.gif

Norėčiau rimto ligonio, dar ne prie morgo durų stovintis bet jau netoli, kad būtų galima paplušėti jį atgaivinant doctor.gif doctor.gif doctor.gif
Atsakyti