as irgi dazniausiai ziuriu TV3...
TV 3 zinias visada

As uz TV3 zinias

Labiausiai zuriuTV3, bet retkarciais paziuriu ir LNK

QUOTE(vyšniux @ 2007 02 10, 21:55)
as irgi ziuriu TV3,bet tas ziniu vedejas neatsimenu pavardes(vede siandien gal petkevicius ar kazkaip ten) visada visda klaidas daro ziuriu net spc,. ar suklys kur

Va neradau laidos apie pačias TV Žinias ir jų sudedamasias dalis. Tokias kaip:
1. Lietuvos naujienos,
2. Užsienio naujienos
3. Kriminalai
4. Verslo žinios
5. Kultura
6. Sportas
7. Orai
Ką apie jas pačias manot ir apie jų eiliškumą.
Nemoku apklausos padaryt, kokias dalis norėtų matyt išsamiau, o kokių išvis nerodyti.
O dabar mano nuomonė:
Pvz.: aš niekaip nesuprantu kodėl kultūra yra paskiau nei kriminalai, aplamai apie kriminalus norėčiau ypač griežtai pasisakyti, manau juos reiktų rodyti pačius paskutinius ir nuo 10 val, tiksliau aš išvis nenorėčiau jų matyti. Nes niekad nepamiršiu kaip gryžau iš poilsinės kelionės, susėdom visa šeimyna prie stalo pasižiūrėt kas gi pasikeitė Lietuvoj per dvi savaites, o žinios skelbė tai: -pagaliau konteineryje atsirado prieš tris savaites rasto lavono galva...
Taiva turim gerus pora kanalų be smurto, o va kažkodėl tai ten nėra žinių be smurto.
Nes tikrai nemalonu kai anonsuoja girdint vaikams kaip kas žarnas po nemenčinės mišką ištampė...na žiauriai čia aš, bet kad tiesa
o va apie kultūra ir renginius, parodas galėtų daugiau ką papasakoti
1. Lietuvos naujienos,
2. Užsienio naujienos
3. Kriminalai
4. Verslo žinios
5. Kultura
6. Sportas
7. Orai
Ką apie jas pačias manot ir apie jų eiliškumą.
Nemoku apklausos padaryt, kokias dalis norėtų matyt išsamiau, o kokių išvis nerodyti.
O dabar mano nuomonė:
Pvz.: aš niekaip nesuprantu kodėl kultūra yra paskiau nei kriminalai, aplamai apie kriminalus norėčiau ypač griežtai pasisakyti, manau juos reiktų rodyti pačius paskutinius ir nuo 10 val, tiksliau aš išvis nenorėčiau jų matyti. Nes niekad nepamiršiu kaip gryžau iš poilsinės kelionės, susėdom visa šeimyna prie stalo pasižiūrėt kas gi pasikeitė Lietuvoj per dvi savaites, o žinios skelbė tai: -pagaliau konteineryje atsirado prieš tris savaites rasto lavono galva...
Taiva turim gerus pora kanalų be smurto, o va kažkodėl tai ten nėra žinių be smurto.
Nes tikrai nemalonu kai anonsuoja girdint vaikams kaip kas žarnas po nemenčinės mišką ištampė...na žiauriai čia aš, bet kad tiesa
o va apie kultūra ir renginius, parodas galėtų daugiau ką papasakoti
LNK, nors ir TV3 pasižiūriu.
dazniausiai tv3, bet pasitaiko ir lnk
aš žiūriu panorama ir tv3
Man tv3 labiau patinka. Kodėl - nežinau. Gal kad šiltesni žmonės ten dirba. Mano mamai irgi labiau tv 3 patinka. Sakė, daugiau parodo.