Įkraunama...
Įkraunama...

"Žinios"

Apklausa: Kurias zinias ziurite labiau? (205 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Žiūrim TV3.Nepatinka,kaip Čereskienė kinkuoja galvą,kai Deksnys ką kalba doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Papugele: 26 gegužės 2007 - 14:57
ziuriu tv 3 zinias ir balticum ( vietines naujienas,kad suzinot) 4u.gif
Atsakyti
na as irgi ziuriu tv3 zinias, taciau dar patinka ir lrt panorama-kartais paziuriu, nesten kazkaip ivairiasnes naujienas pranesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tv3 žinias visada žiūriu
Atsakyti
Aš tv3 irgi žiūriu žinias, kitos man visiškai nepatinka. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip jums Panoramos naujasis orų berniukas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2007 11 30, 01:23)
Mergaitės, o kaip jums Panoramos naujasis orų berniukas?  ax.gif

g.gif tai ta kristina jau nebe oru mergaite unsure.gif 2 metus padirbo galima sakyt g.gif
labai miela mergaite blush2.gif
Atsakyti
O naujasis berniukas, mano akimis, dar mielesnis blush2.gif Va tik jaudulį dar reikia išmokt suvaldyti, bet kaip eterio naujokui, tai visai nebloga pradžia.
Ir prognozės, manau, tapo informatyvesnės. thumbup.gif
Atsakyti
na su jauduliu ir kristina 2 metus nesusigyveno ohmy.gif vis oro truko ir seile ryjo garsiai.. tongue.gif
nors pazistaas jausmas tas pirmas kartas eteryj, blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Aš pasisakau už seną gerą LTV Panoramą. Su ja užaugau ir pati pamėgau žiūrėt wub.gif
Atsakyti
O man tai komerciniu kanalu zinios nelabai patinka, kazkokios tendencingos, pletkus tik varineja, o prisimenu kazkada cia vyko ar uraganas ar kazkas panasaus prie amerikos tai net nepasake per zinias, o uzsienio kanalai, kiek pas mane ju rodo, tai nuolat transliuodavo. Ir siaip man labai truksta bendro supratimo, kas vyksta pasalyje. Musu zinios labiau lietuva akcentuoja ir politika.
Atsakyti
TV3 arba LNK
Atsakyti