Mes su MB vestuvinius ziedus nesiojam ant desines rankos, bet nematau jokio skirtumo ant kurios rankos tas ziedas
. Pazystu seimu, kurie nemuvi ziedu, tiesiog trukdo darbui.

Mes prieš vestuves buvom nusprendę žiedus dėtis nat kairės, nes arčiau širdies.
Dėl viso pikto pasiklausėm kunigo, ar leis dėt ant kairės, o jis mum atsakė, kad net nesvarbu ant kurio piršto, čia yra simbolis, kad suriši savo širdį su kitu žmogumi ir gali nešiot jei nori net ne žiedą, o kad ir medaljoną.
Vis dėl to tėvai labai užprotestavo, tad per vestuves dėjomės ant dešinės ir ištvėrę vos savaitę persimovėm ant kairės.
Vyrui sveikintis labai nepatogu buvo, o man ir valgyt daryt ir rašyt ir t.t.

Dėl viso pikto pasiklausėm kunigo, ar leis dėt ant kairės, o jis mum atsakė, kad net nesvarbu ant kurio piršto, čia yra simbolis, kad suriši savo širdį su kitu žmogumi ir gali nešiot jei nori net ne žiedą, o kad ir medaljoną.
Vis dėl to tėvai labai užprotestavo, tad per vestuves dėjomės ant dešinės ir ištvėrę vos savaitę persimovėm ant kairės.

QUOTE(Cukraus Vata @ 2008 12 02, 13:58)
mums nei kiek netrukdo

Mes tuokiames gruodzio men. ir kai rinkomes ziedus juos matavomes and kaires rankos. Man toks paprotys atrodo labai grazus ir reiksmingas, o muveti ziedus ant desines rantos - labai sovietinis, nors tevai musu nesupranta, bet vistiek, mes elgsimes, kaip mums geriau atrodo. Juo labiau, kad toks grazus sio paprocio paaiskinimas.
Sekmes visoms
Sekmes visoms
Mes irgi nesiojame ant kaires rankos.
Pries vestuves galvojau pasakysiu mamai, kad soko negautu per vestuves
, bet lb gerai sureagavo, sako cia jusu reikalas, kaip norit, taip ir darot.
Pries vestuves galvojau pasakysiu mamai, kad soko negautu per vestuves

as nesioju ant kaires - tiesiog patogiau, o MB visai nenesioja del darbo
mes ant kaires desimes
..

mes ir ant kaires ziedus planuojam
tiksliau as, o MB sportininkas
, tai ant grandineles kabins, nes jam trukdys
mano ir suzadetuviu, ir vestuviu bus ant to paties kaires rankos pirsto, bus arciau sirdies, maziau ka nors darant klius, galu gale dalykiniu susitikimu metu sveikinantis paspaudus neskaudes
tiksliau as, o MB sportininkas

mano ir suzadetuviu, ir vestuviu bus ant to paties kaires rankos pirsto, bus arciau sirdies, maziau ka nors darant klius, galu gale dalykiniu susitikimu metu sveikinantis paspaudus neskaudes

Mes irgi planuojam ant kaires nesioti.
mes ant dešinės nešiojam

QUOTE(zeroo7 @ 2009 02 12, 11:00)
Pries nusiperkant ziedus irgi buvo tokiu minciu, det ant kaires, bet kai rinkomes buvo tiesiog labai nepatogu, todel pradejom matuotis tik ant desines rankos.

Mes irgi nešiojam ant kairės. Patogiau ir šiaip visas pasaulis ant kairės nešioja... Bet čia turbūt skirtumo nėra, ne žiedai o kiti dalykai šeimą daro tvirtą