Maniškės ant pietinės palangės dar stovi,nes kai labai saulė ryte būna roletą užleidžiu....Vienas lapukas apdegęs jau yra..... reiškia greit teks nešti ant kitos palangės...
Tik laukiu kol šiltnamį uždengs,kad kaktusus išnešti.Klausykit o gal tuos kaktusus į terasa jau dabar galima,juk šalčių nebebus.Būtų sanpaulijom laisva palangė
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 17, 08:00)
Maniškės ant pietinės palangės dar stovi,nes kai labai saulė ryte būna roletą užleidžiu....Vienas lapukas apdegęs jau yra..... reiškia greit teks nešti ant kitos palangės...
Tik laukiu kol šiltnamį uždengs,kad kaktusus išnešti.Klausykit o gal tuos kaktusus į terasa jau dabar galima,juk šalčių nebebus.Būtų sanpaulijom laisva palangė
kokie požymiai apdegimo?

aš kaktusus vasarai į balkoną išnešu, bet naktimis dabar vėl atšąlo, net nežinau, dar laukiu

Ant sanpaulijų lapo atsiranda dėmės šviesesnės tokios....Žinot važiuoju Kaunan fotiko....bus kaip parodyti...
Tikiuosi pataisė visgi

man atrodo dar ankstoka i lauka kaktusams, nebent diena isnest, o poto vel sunest

Sveikos...
Orelis tai
, saulutės nerasta, pasidžiaugėme trejeta dienikių ir gana...
Taip laukiu išeiginių, turiu numačiusi darbų darbelių, na bet jei toks oras.... bus tikros išeiginės.
Nu neskubėkite su augaliukais į lauką, juk dar šalnos laukia priešakyje, o tai teks bėgioti kaip "Tarasėlei su baleikom"....
Turiu bepradedančią žydėti darbinę "maksimutę- knopkytę"... bus gražučiai žiedukai.
..
..
Orelis tai

Taip laukiu išeiginių, turiu numačiusi darbų darbelių, na bet jei toks oras.... bus tikros išeiginės.

Nu neskubėkite su augaliukais į lauką, juk dar šalnos laukia priešakyje, o tai teks bėgioti kaip "Tarasėlei su baleikom"....

Turiu bepradedančią žydėti darbinę "maksimutę- knopkytę"... bus gražučiai žiedukai.

Sveikutės, visos . Ačiū už palaikymą. Sigute, graži ta tavo maximinė.
Aš dar bandau augint ir pražydint tas keturias, o po to jei viskas gerai ir daugiau bandysiu augint, bet, manau, jei ir negerai, mokysiuos toliau.
Kažkokie lapeliai 2 sanpaulijų įdomūs pasidarė. Lyg norėtų krašteliai suktis į vidų. Kas čia jom šalta, sausa ar dar kas? Lyg ir neperlaistau. Visada žemę patikrinu. Laukim gražesnių orų.

QUOTE(Sigute*** @ 2008 04 17, 17:38)

grazi spalvyte

Mano darbe irgi labai panaši , kaip Sigutės knopkytė pražydo. Kol kas vienintelė žydinti.
Nors jau mačiau dar vieną kitą pumpurą.
Nors jau mačiau dar vieną kitą pumpurą.
Sveikos merginos,
vis skaitau, skaitau jusu foruma ir kuo toliau, tuo labiau pradedu Sanpaulijomis zavetis
Uzvakar nusipirkau pirmaja savo Sanpaulija, aisku kol kas pradziai neveisline "Rimi'nuke" baltais ziedeliais. Tai dabar mokinsiuosi auginti vis paskaitinedama jusu patarimus
Bet taip norisi dar keleta isigyti...
vis skaitau, skaitau jusu foruma ir kuo toliau, tuo labiau pradedu Sanpaulijomis zavetis

Uzvakar nusipirkau pirmaja savo Sanpaulija, aisku kol kas pradziai neveisline "Rimi'nuke" baltais ziedeliais. Tai dabar mokinsiuosi auginti vis paskaitinedama jusu patarimus

Bet taip norisi dar keleta isigyti...

Sveika prisijungus Tessa_i.p. su merginų pagalba tikrai greit sanpaulijas augint išmoksi
Ziurint nuo ko pradet augint nori,nuo suaugusiu augalų,vaikiukų,lapų,aš pradėjau nuo lapų,pirmas blynas šiek tiek apsvilęs buvo
Jei ką tai surasčiau ir koki vaikiuką,lapą ar net žydinčią pradžiai mokslų
O pas mane šiandien žydi Ян-Селена
Pirmieji Flora Queen žiedai,iš lapo tik vieną vaikiuką išaugino ir man pasisekė,kad tas vienintelis teisingas :klapt

O pas mane šiandien žydi Ян-Селена

Pirmieji Flora Queen žiedai,iš lapo tik vieną vaikiuką išaugino ir man pasisekė,kad tas vienintelis teisingas :klapt

na merginos prisipazinkit, kas princa auginat

tai ka nera savininkes