Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(,2008 04 05, 09:46)
Laisvute, tavo ši sanpaulija tiesiog nuostabi!!!
user posted image

Peržiurėjau visas temas, nu ši pati pačiausia sanpaulija, Laisvute gal turite parduoti jos jaunų auginukų.
Atsakyti
smile.gif Tikrai graži, bet man jau jos visos kokios gražios .................

Na, dar bandysiu, Sigute, augint gal dar ne viskas. Aną dieną laistydama lapiuką nulaužiau, pamerkaiu. Gal dar per jaunas merkimui? Bet vis geriau negu šiukšlių dėžėj ax.gif
Atsakyti
Sveikos šią gražią saulėtą dieną , ši diena nepaprasta, Mamų diena....

Esmę matyti išmokė - Tavo akys.
Žmogų mylėti išmokė - Tavo širdis.
Tiesą sakyti išmokė - tavo lūpos.
Ir už viską dėkingi mes Tau !!!

Gražiausiai žiedai šiandien - mylimoms Mamoms, Močiutėms, Krikštamotėms....

user posted image
Atsakyti
SOS ka daryti?Is lapu uzauginau seimyneles,bet staiga visas mano gimdiminis skyrius pajuodo,ar jos merdi? ohmy.gif g.gif
Atsakyti
Sunku kažką patarti nematant... g.gif Gal perlaistei, ir įsimetė puvinys... g.gif
Gaila augaliukų. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 04, 11:36)
SOS ka daryti?Is lapu uzauginau seimyneles,bet staiga visas mano gimdiminis skyrius pajuodo,ar jos merdi? ohmy.gif  g.gif

reiktu nuotraukytes, labai mazai info 4u.gif
Atsakyti
Ką tik "prasišiepęs" mano turimas Arcturus

user posted image...user posted image
Atsakyti
Grazus, idomus toks wub.gif O spalva is tikruju tokia "pomidorine" - raudona, ar taip tik nuotraukoj atrodo? nedaznai pasitaiko taip, daznesni avietiniai atsplaviai ax.gif
Atsakyti
Spalvytė prieš saulutę gavosi skaistesnė, iš tikrūjų yra truputuką tamsesnė, bet nedaug.
Atsakyti
wub.gif
QUOTE(maidana @ 2008 05 02, 16:29)
biggrin.gif Nieko nereikia mest,jos supras tave ir pradžiugins mirksiukas.gif maniškėms buvo parudavę lapai,apskabiau,persodinau,nors kai kurios buvo su prastomis šaknimis,nei viena nenugeibo,jau kelios žiedukus krauna,kaip laukiu nors vieno veislinio žiedelio... ax.gif na o maksiminės visos arba žydi,arba tuoj žydės,jos gyvybingesnės biggrin.gif

na mano viena miniuke berods ziedukus rodyt pradejo, o ir maximine is lapo auginta (nepamenu net kokios spalvos) tai tarp lapu lapukai matos, tai kol kas nzn kuo ji cia dziugins g.gif ar pazastinukais ar ziedais, na gal kaip nors susitarsiu su tom grazuolem g.gif
QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 05 02, 16:25)

QUOTE(Liucerna @ 2008 05 03, 12:41)

QUOTE(Siracusa @ 2008 05 03, 13:42)

na jau groziu prisiziurejau wub.gif kaip grazu wub.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti