Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulija... XV tema.

QUOTE(eya @ 2008 04 22, 15:16)
Kur, kur!? bigsmile.gif  kuria kryptimi?

biggrin.gif Zujunu miskuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pigalica @ 2008 04 22, 16:17)
Turiu nedidelę saujelę išdžiovintų, galiu perleisti wink.gif šiaip savaitgalį važiuosiu į kaimą, tad sausų galėsiu daugiau paimti ax.gif

Nu gal butu visai nieko 4u.gif Nes kol prisiruosiu i pelkes.. o ir guminiu neturiu doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Silvana @ 2008 04 22, 17:00)
biggrin.gif Zujunu miskuose mirksiukas.gif

o as priesingoj miesto pusej gyvenu doh.gif nu gal jei savaitgali koki ir prisiruosiu, jei rasiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien žydi wub.gif
Taboo
user posted image user posted image
Smokey moon
Ma's Prince Froggie
Atsakyti
Labai įspūdingas, rafinuotas grožis. Koks jausmas, Alyvuoge, kai vienu metu tiek žydi? Ar nepripratai prie grožio, ar tebedžiugina kaip ir iš pat pradžių? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Alyvuoge+, išties labai labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Naujai prasiskleidžiantis žiedelis daug laimės "atneša", kaip ir pradžioj mirksiukas.gif Šiuo metu pas mane žydi ir pradeda žydėjima 31 veislinukė wub.gif nerealus jausmas,kaip dabar atsimenu iš ko gavau praeitą pavasarį pačius pirmuosius savo gyvenime veislinukių lapukus 4u.gif iš jų jau užaugo nauja karta ir jau džiugina žiedeliais wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Alyvuogė+ @ 2008 04 22, 18:11)
Šiandien žydi  wub.gif

wub.gif o jau tas princas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Alyvuoge+, tikras grozis wub.gif o man ir vel visko pradeda reiket ir noretis, nors ir taip vos speju apsidirbti viska susumavus doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 04 22, 14:45)
mirksiukas.gif kiminauju aš panevežio karštui  ax.gif  tongue.gif

Tu tikras draugas... thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Pirmuosius vaikučius gavau pernai iš Sigutės. Nepamiršiu virpulio, kaip nešiau iš pašto dėželę, bijodama sukrutinti... Iš jų labai greitai žydėjo 'Nes Forever Pink', buvo ir nelaimių per mano kaltę. Labiausiai džiugino tai, kad pirmoji Mokytoja niekad nepavargdavo atsakyti kartais į tikrai nemokšiškus mano klausimus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucerna @ 2008 04 22, 23:37)
Labiausiai džiugino tai, kad pirmoji Mokytoja niekad nepavargdavo atsakyti kartais į tikrai nemokšiškus mano klausimus.  smile.gif

doh.gif O man tie klausimai tikrai neatrodydavo nemokšiški, jie buvo tiesiog žingeidūs, tas jausmas man ir neleido pavargti... lotuliukas.gif Dabar matau jog nė kiek neapsirikau, tau tikrai pavyko susidraugauti su sanpaulijomis, o ir puikiai supranti ne tik "sanpaulijų kalbą" thumbup.gif Kas gali būti gražiau... wub.gif
Atsakyti
Gražiai jūs čia mergaitės,džiaugiatės. 4u.gif Ir žiedukai puikūs ir nuotaikos pavasariškos.šaunu. thumbup.gif
Manau ne tik Liucerna bet ir mes likusios prisijaukinome sanpaulijas. ax.gif Gražūs gėliukai.Net maniškis nebesako ,kad visos vienodos kai žiedus skirtingus mato.
Žinot ale maniškui Gloksinija gražiausia..... blush2.gif
Atsakyti