Įkraunama...
Įkraunama...

Nutirpęs liežuvis

Man irgi buvo vienasyk nepilnai atitirpes. Atitirpo gal po poros savaiciu... Labai nemalonus jausmas BRR..
Atsakyti
Sveikos mergaites, nenoriu jusu gasdinti bet man liezuvis neatitirpo gal kokius tris menesius, bet galu gale atitirpo 4u.gif
Atsakyti
na, raportuoju toliau - dar truputi atitirpo, jau beveik gerai, bet dar nevisai. laukiam toliau smile.gif

kaip kitiems seserijos nariams?
Atsakyti
Man tas pats.Galas liežuvio nutirpęs verysad.gif .O jau daugiau kaip trys savaitės praėjo .
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2008 05 07, 17:01)
Man tas pats.Galas liežuvio nutirpęs  verysad.gif .O jau daugiau kaip trys savaitės praėjo .

be jokiu pakitimu?
Atsakyti
QUOTE(vaivone @ 2008 05 07, 22:23)
be jokiu pakitimu?

Taip.Man iškarto buvo nutirpęs tik pats liežuvio galiukas, toks pats iki dabar verysad.gif .Panašus jausmas, kaip kad nudegęs būtų.
Atsakyti
jau beveik net ir pamirsau sita istorija, bet tvarkos delei pranesu, kad mano liezuvis jau yra atitirpes 100 proc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivone @ 2008 07 11, 10:14)
jau beveik net ir pamirsau sita istorija, bet tvarkos delei pranesu, kad mano liezuvis jau yra atitirpes 100 proc smile.gif

Tai šaunu smile.gif O mano dar vis nutirpęs ...
Atsakyti
schmoll.gif o man jau daugiau nei metus puse liezuvio aptirpe po odontologes suleistu nuskausminamuju raunant protini danti. jau tikrai nusibodo ir net nezinau ko griebtis. tiesa, pastebejau, kad vasaros metu liezuvio aptirpimas sumazejo, taciau prasidejus salciams aptirpimas vel sustiprejo.. tikrai jau nusibodo ir noretusi gydymo kokio, nes trukdo kalbeti.. doh.gif gal kam nors tokia pat problema ir kokiu geru patarimu turit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edditaa @ 2010 03 18, 11:19)
schmoll.gif  o man jau daugiau nei metus puse liezuvio aptirpe po odontologes suleistu nuskausminamuju raunant protini danti. jau tikrai nusibodo ir net nezinau ko griebtis. tiesa, pastebejau, kad vasaros metu liezuvio aptirpimas sumazejo, taciau prasidejus salciams aptirpimas vel sustiprejo.. tikrai jau nusibodo ir noretusi gydymo kokio, nes trukdo kalbeti..  doh.gif gal kam nors tokia pat problema ir kokiu geru patarimu turit?  smile.gif

Tai tikrai ilgai g.gif .Man buvo nutirpęs, bet po kokių pusės metų praėjo .
Atsakyti
edditaa, rekomenduoju kreiptis į neurologą konsultacijai.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2010 03 18, 17:52)
Tai tikrai ilgai  g.gif .Man buvo nutirpęs, bet po kokių pusės metų praėjo .

o gal ka darei, kad praeo? ar savaime? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kalpana @ 2010 03 19, 00:11)
edditaa, rekomenduoju kreiptis į neurologą konsultacijai.

Aciu, Kalpana, taip ir ruosiuos padaryti smile.gif tik klausimas ar tikrai jis gales man padeti.. o gal cia nervas truko koks ir tas liezuvio aptirpimas visam gyvenimui.. brrr.... net nupurte sad.gif
Atsakyti