Jungiuosi ir as i nukentejusiuju bureli... Pries tris dienas buvau pas dantiste ir man tvarke apatinius kaires puses dantis, tai man ir dure ir su duriu pajutau duri i liezuvio galiuka, as pasakiau dantistei ka pajutau, tada ji man paaiskino kad jei po 5 valandu nepraeis tai gerti B grupes vitamina, nes paskui gali ir puse metu nepraeiti, ir kad taip buna nusilpusios imunines sistemos zmonem, bet as galvoju kad ji greiciausiai pataike man i kazkoki nerva.... Po 5 valandu dalis aptirpimo praejo, lupas jauciau normaliai, zandus irgi, o liezuvio puse vis dar nutirpus ir tai baisiai erzina.....kartais pajuntu nakti kai pradeda badyti mazuose ploteliuose, dar tik trys dienos , o jau pavargau, ir dar laukia apsilankymai pas dantiste, jau bijau.... Tiesa nepradejau gerti B vitamino, nes kaime gyvenu, o gryzdama nenusipirkau, tik siandien vyras parvez, tikiuosi kad pades.... Dziaugiuosi uz tas kuriom praejo ir uzjauciu kam nepraeina....
Taigi puse metu ir prabuvau su nutirpusiu liezuviu, taip ir nebaigiau taisyt dantu.... Dabar vel pradejau vaikscioti pas dantista, bet jau kita ir jis man patvirtino kad tik pataikius i nerva liezuvio gali nejaust taip ilgai...
Kaip gerai, kad radau cia sita temele, nes buvau panikoje, kai man keleta dienu neatitirpo liezuvis po nuskausminimo. Praejo menuo, jau beveik viskas kaip buve. Nebuciau net pagalvojus, kad gali buti tokiu nemalonumu...