Įkraunama...
Įkraunama...

Namai pragarai, be kuriu negerai....

Fishbone, man atrodo, kad leidai vyrui ant galvos Tau užlipti - ir Tave visiškai kontroliuoja ir vaiką auklėja tik kaip jam tinkama atrodo. Kaip Starka ir sakė, turi tvirtai jam pasakyti, kad darysi taip kaip nori ir viskas. Tavo avataras, man regis, atsipindi jūsų situaciją - tyli pagauta žuvelė kito lėkštėje, kuri jau visiškai suėsta. Gi mes moteriškės turime būti tvirtos, reikia trenkt vyrui kočėlu per kuprą jei ragus rodo lotuliukas.gif Stiprybės Tau, nesileisk engiama, kas jis toks, kad gali šitaip su Tavimi elgtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 04 06, 00:25)
Musu lelius labai lepus, savo mociutes nepripazista, o apie aukle ner ka kalbeti, tikrai vaiko netraumuosiu.
O kad niekur nereiktu is namu eiti, vyras man i namus suorganizavo masaziste, kirpeja, manikiurininke...

Pirmiausia noriu pasakyt, kad metų vaiko jo močiutė tikrai nesutraumuos. Tu per daug atsakomybės prisiimi sau. Tokie vaikeliai jau į lopšelį kartais pėdina. Aš, žinoma, ne už tai (pati esu "višta perekšlė", galėčiau vaikus apsikabinus iki pilnametystės sėdėti biggrin.gif ), bet jei jautiesi kaip kalėjime, tai vaikui nuo to geriau nebus. O jau masažistė ir kirpėja į namus doh.gif ... Tu paklausk vyro, už ką jis tave į kalėjimą įkišo, juk tai jau laisvės apribojimas. Žmogus pats nebandęs taip pasėdėti, nė nesuvokia, ką daro.
QUOTE(Fishbone @ 2008 04 06, 10:51)
Priekaistauja, kad kazko neleidziu, aiskina kad su manim vaikas verkia...

Na va, puikiausia išeitis - tegu jis su mažium savo mamą aplanko, ir vaikui bus gerai (neverks) ir mamą pradžiugins. O tu, tuo tarpu "pasiganyk". Netgi patarčiau konkrečiai sutarti kokią dieną, kuriom valandom tavo laisvalaikis. Arba, sakyk, išeinu į darbą. Ir dėl auklių labai "nesiparink", būna ir visai neblogų mirksiukas.gif .
Atsakyti
Siūlau susirasti mamą su panašaus amžiaus vaikučiu, ir padėsit viena kitai: kai kuriai nors reikia išeiti, kita pažiūri abu vaikus. Paslauga už paslaugą, o gal dar ir susidraugausite.

Arba, jei tik finansai leidžia, siūlau paieškoti valandinės auklės. T.y. visais būdasi bandyti būti ne tokia priklausoma nuo vyro malonės. Bet kokiu atveju, būdama namuose jūs sunkiai dirbate ir nusipelnote ir kavos pertraukėlių (be vaiko), ir ne darbo valandų (be vaiko). Labai gerai žinau, ką tai reikšia bent trumpam atsikvėpti nuo vaikų (aš turiu du), man netgi darbiniai reikalai yra tikras poilsis ir atgaiva palyginus su "sėdėjimu" namuose...
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 04 05, 22:40)
Sveiki.
N kartu prasiau isleist arba pas drauge kur, arba i sporto kluba, bet kur. Atsakymas neigiamas.

kodel tu jo klausi??? kaip jis elgiasi su tavim-tu irgi taip pat..
ir vaikas pa sjus sventa karve jau doh.gif
isvis kaip tu gyveni blink.gif dieve dieve...
as jau seniai buciau suzverejus...
kalejimas kazkoks...
kvepuot dar pasakys kada galima...

aukle porai valandu i diena,vaiko nesutraumuos...sutraumuosit jus greiciau su nenormaliu lepinimu...
kas per tyciojimaisi is taves vyro kad tau pas psichologa reik???? blink.gif
tai tu jam pasakyk kad greit jam pas traumotologa reiks.. gun_bandana.gif

aisku tu pasikeitei...aisku jam nebepatinka...juk ne jis kalejime...avinas..
negaliu..
Atsakyti
O as pasinaudociau vyro pasiulimu eiti pas psichologa gal tikrai jis patartu ka.Juk matai kad vienai nesigauna "atsimusti" .
Atsakyti
na sedi vyras ant tavo kupros ir jauciasi valdovu doh.gif doh.gif as tavo vietoje nieko neklausciau ir iseiciau bent jau kavos atsigerti pati viena i kavinuke koki sestadienio ar sekmadienio ryta ax.gif ax.gif vaikas jau gi ne toks mazas, ziuriu kaip mano biggrin.gif ir jei pabus su kokia aukle, ar mociute, tikrai nesusitraumuos, kaip tik jam reikia buti ne tik su mama pastoviai ax.gif Be to vaikui reikia normalios psichikos, laimingos mamytes. Ir dar tie vyrai doh.gif juk sedi namie ne del to, kad kaifuoji, juk augini Jusu vaikuti, vyras turi tai suprasti ir gerbti cool.gif man buvo darbo pasiulymas kai musu saulytei buvo 10 men, sprendeme dilema ka daryti, kur toki zioga palikti, nusprendziau, kad iki rudens dar pasiauginsiu mazike ax.gif Nu bet as einu ir su draugemis susitikti ir i savaite minimum 3 vakarus einu sportuoti, plaukioju baseine, i djakudzi, kitaip tikrai nuproteciau irgi, juk reikia zmoniu, reikia kada pabuti paciai su savimi ir palepinti save ax.gif
sekmes, laikykis ir nenusileisk 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Fishbone, tikrai nesupyk, bet ne tokie turi buti dvieju zmoniu santykiai, vaikas juk ne tavo, o jusu rolleyes.gif tai abu ir rupinkites... pagaliau pakil mociutei, tetai, kaimynei, auklei, bet tu manai jog taip vaika traumuosi, bet tu pagalvok ir apie save... vaikui tikrai ne i nauda bus traumuota, gyvenimo dziaugsma praradusi motina. O vaikiukui viskas bus gerai, bus proga pradeti bendrauti pilnoje socialineje aplinkoje, visi juk nuo to ir pradeda bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zunkelis: 06 balandžio 2008 - 14:06
Kai gimė mūsų dukra, aš nesijaučiau kaip kalėjime, tačiau su labai suvaržytomis galimybėmis - taip. Nekeisdavo brangusis sauskelnių, bijodavo pasilikti vienas, nesikeldavo prie mažytės naktį. Atėjo laikas kai viskas užkniso juodai - išėjau į draugės gimtadienį. Kitą kart vėl - užmigdau ir vėl kur nors. Po truputį, po truputį vyras pabūdavo ir su atsibudusia, po truputį - tyliai aš jį 'perauklėjau', tyliai padariau taip kaip man norėjosi. Šiai dienai turiu tokią situaciją - aš dirbu pamainomis (Savaitę dirbu, savaitė laisva.) o vyras tuo įprastuoju grafiku, per darbo savaitę vakarais, savaitgaliais lieka su dukrele, tapo geriausi draugai, nei vaiko kakutis nebebaisus, nei naktį atsikelti ir užkloti nebesunku, pažaisti vienas malonumas - tapo geriausi draugai. wub.gif Ir dar daugybė gražių dalykų kaip namų tvarkymas, valgio gaminimas, absoliučiai viskas. Matyt pajuto, kad gali baigtis blogai.

P.S. Tuomet mes neturėjome finansinių galimybių kad aš galėčiau nuvažiuoti į kokį grožio saloną masažui, ar į parduotuves apsipirkti, apie sporto klubus net kalbos nebuvo. Teturėjau vieną draugę, nes iki vaiko gimimo pasikeitė mano gyvenamasis miestas. Taigi, ta rutina mane buvo užsmaugusi iki negalėjimo...
Temos autorei - tu nors draugių su mažyliais turi. 4u.gif Bet mano patarimas, pabandyk tylomis pasiekti savo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ScarleTa: 06 balandžio 2008 - 22:43
QUOTE(Afroditte @ 2008 04 06, 13:50)
kodel tu jo klausi??? kaip jis elgiasi su tavim-tu irgi taip pat..
ir vaikas pa sjus sventa karve jau doh.gif
as jau seniai buciau suzverejus...
aukle porai valandu i diena,vaiko nesutraumuos...sutraumuosit jus greiciau su nenormaliu lepinimu...
kas per tyciojimaisi is taves vyro kad tau pas psichologa reik???? blink.gif
tai tu jam pasakyk kad greit jam pas traumotologa reiks.. gun_bandana.gif

As, irgi pasipiktinus, nesamone kazkokia. schmoll.gif doh.gif
Klausti vyro ar galima iseit is namu, gal ir i parduotuve iseit reikia jo leidimo prasyt? As visada vyra perspeju jei man kur reikia iseit, suderinam, kada jam grizt is darbo. cool.gif As irgi jau beveik du metus sedziu namuose, bet tai buvo abipusis sprendimas, kad vaikui taip bus geriau, bet rudeni kaip didelis keliaus i darzeli biggrin.gif Man irgi kartais nelengva, norisi kazkur iseit, graziai apsirengt, pasidazyt, bet suprantu, kad reikia dar palaukt. Nu bet vyras, bent kazkiek palaiko, aisku nepersistengia, kaip ir dauguma vyru, bet jau tokio teroro tikrai nera.
Fishbone, gal grizk i darba, arba mokytis pradek, nezinau ka dar patarti g.gif manau, kad konfliktuodama su vyru, pateikdama jam ultimatomus nieko gero, sprendziant is tavo ankstesniu pasisakymu, nesulauksi.
Atsakyti
QUOTE(Kerroly @ 2008 04 07, 10:14)

Fishbone, gal grizk i darba, arba mokytis pradek, nezinau ka dar patarti g.gif manau, kad konfliktuodama su vyru, pateikdama jam ultimatomus nieko gero, sprendziant is tavo ankstesniu pasisakymu, nesulauksi.

teisingai sako..ne vyra keist reik..o save pacia ir savo poziuri i save ir aplamai gyvenima doh.gif o vyras pasikeis kai tu pasikeisi..automatiskai..
mokslai butinai jei nebaigti...gal darbo ir nepavyks rast,bet isejimai,pasportuot,pas kirpeja,su drauge..butini umn.gif ..
dar idomu vyras neleidzia,pasako ne,tu ir nuleidi galva g.gif
vergiu laikai grista ar genai vergiu dar gyvi protest.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 04 07, 11:20)
vergiu laikai grista ar genai vergiu dar gyvi protest.gif

Kam taip žiauriai, ne kiekviena mėgsta su kirviu po pagalve miegot biggrin.gif . Visos pirmiausia stengiamės išspręst problemas taikiai.
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2008 04 07, 10:47)
Kam taip žiauriai, ne kiekviena mėgsta su kirviu po pagalve miegot biggrin.gif . Visos pirmiausia stengiamės išspręst problemas taikiai.

kur jus pas autore matot problemu sprendimus g.gif nu nors viena sprendima bigsmile.gif
ten nuolankios,susitaikiusios su tuom kas yra,savyje tik biski maistaujancios,bet speju kol vyras negrista, asmenybes egzistavimas su pagalbos saukimu.. doh.gif ..
nereik kirviu..nehiperbolizuokit...
biskuti tik biskuti reikia pertvarkyt savo dienotvarke..biskuti..ne iskart..kad soko nebutu vyrui..po truputi..kad net nesuprastu kas pakito g.gif

aisku as keisciau staigiai ir taip kad komoj atsidurtu..uzlipo matai ant galvos..kumelys savo vaiko negali net paziuret.... bash.gif
ir galvojat jis teisus nesijaucia

smoke.gif
Atsakyti