Įkraunama...
Įkraunama...

Namai pragarai, be kuriu negerai....

O aš manau, kad blogai ta valdžia priėmė įstatymus, kad tiek ilgai gali vaiką augint, tai ir atsibodo namuose sėdėt.Eitų sau vaikiukas į lopšelį-mama į darbelį, na aišku sirgimas begalinis, bet tai nors iš namų išeit galima, o visus buities darbus vistiek reikėtų pasidaryt. taigi, jei ką nekreipkit dėmesio čia aš tarp kitko tik..........
O jei rimtai tai-nemanau , kad bus tvirta šeima, jei nors vienas lakstys kur panorėjęs, jei eit tai kartu, jei neit tai abiems vakarais su mažium žaist, na o dieną vyras dirba, o mamos darbas-vaiką augint kol sėdi vaiko auginimo atostogose.Galima aišku ir atvirkščiai, dabar galimybės plačios, gali tėvas augint namuose, o mama į darbus.
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2008 04 06, 00:25)
Musu lelius labai lepus, savo mociutes nepripazista, o apie aukle ner ka kalbeti, tikrai vaiko netraumuosiu. Visiska teisybe kartais pradedu maziaus nekesti, paskui pati save pagaunu ant to kad jis juk nekaltas. Su vaikais piknikas nesamone, n ju buvo... As noriu nuo ju pailseti, o ten dar tekdavo svetimus pagloboti. Tetis vis aiskina kad jei jis su vaiku pabus, kas dirbs, bet puikiai zinau, kad jis tuo piktnaudziauja....
O kad niekur nereiktu is namu eiti, vyras man i namus suorganizavo masaziste, kirpeja, manikiurininke...

Be abėjo, vaikui mažesnė trauma tupėti su mama (būtent tupėti, nes mamai juodai viskas atsibodo), nei su aukle. doh.gif Tegul vyras suorganizuoja dar ir aukę arba pats pabuna kelias valandas savaitagliais su vaiku, o mama tuo metu lai daro tai, ką nori. ir ne namuose. Negali pats vyras prižiūrėti, tegu pasamdo auklę. Po mėnesio susitvarkys viskas - bet turi garantuotai žinoti, jog nors viena diena savaitej priklauso tik tau. Ir tai joks ne egoizmas. Ir nereikia pasakų apie atsidavusias motinas, kurios apart vaikų nieko nemato.
Vaikui tikrai bus naudos pabendrauti su kitu žmogumi. Nes šioj situacijoj visiem tik blogiau nuo mamos pastovaus sedėjimo namie.
Papildyta:
QUOTE(taiptaip @ 2008 04 08, 16:51)
O aš manau, kad blogai ta valdžia priėmė įstatymus, kad tiek ilgai gali vaiką augint, tai ir atsibodo namuose sėdėt.Eitų sau vaikiukas į lopšelį-mama į darbelį, na aišku sirgimas begalinis, bet tai nors iš namų išeit galima, o visus buities darbus vistiek reikėtų pasidaryt. taigi, jei ką nekreipkit dėmesio čia aš tarp kitko tik..........
O jei rimtai tai-nemanau , kad bus tvirta šeima, jei nors vienas lakstys kur panorėjęs, jei eit tai kartu, jei neit tai abiems vakarais su mažium žaist, na o dieną  vyras dirba, o mamos darbas-vaiką augint kol sėdi vaiko auginimo atostogose.Galima aišku ir atvirkščiai, dabar galimybės plačios, gali tėvas augint namuose, o mama į darbus.

Nevaryk tu ant valdžios, kiekviena VISAPROTĖ moteris supranta, kad net ir priėmus tokį įstatymą, ji nėra prirakinta prie vaiko ir GALI eiti dirbti. O tokioms.. ai, ko čia tusčiai laiką gaišti - nėra proto, ir nebus.
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2008 04 07, 22:57)
bet savo moterį pamačiau tik tada,kai ji išmoko skrist...tada vyras pradeda galvot ar turi sparnus,kad pasivyt...

thumbup.gif Va čia telpa visa vyro meilės moteriai esmė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 04 13, 10:24)
thumbup.gif Va čia telpa visa vyro meilės moteriai esmė.  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš apakus doh.gif , vyras susorganizuoja viską į namus: masažistę, kirpėją..., tai gal jis išeidamas dar užrakina tave ir raktą išmeta... Šitaip paklusti vyrui g.gif Susiimk ir parodyk, kad tu esi ta pati moteris kaip ir anksčiau, veržli, siekianti ir t.t., pamatysi ir jis nurims... Sėkmės 4u.gif
Atsakyti