Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu blush2.gif . Su chna ir basma katik nusidaziau ( jau antra karta). Svalva esu patenkinta, bet pats plaukas atrodo pasausejes g.gif .Tai va, norejau paklaust su kokiais sampunais plaunat galva tos, kurios taip dazot plaukucius ? su skirtais dazytiems plaukams ar siaip drekinanciais?
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 09 12, 17:50)
o po to tepti ant plaukų pravėsusius dažus ar kažkaip juos pašildyti vėl?
daug man neaiškumų su tuo kiaušiniu, o norisi išbandyti smile.gif

Tai pravėsusią tą košę ir dedu. Vis tiek šiltoka ji tik ne karšta ax.gif Ir puikiai nusidažo smile.gif

QUOTE(juratyte26 @ 2008 09 13, 16:33)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu  blush2.gif . Su chna ir basma katik nusidaziau ( jau antra karta). Svalva esu patenkinta, bet pats  plaukas atrodo pasausejes  g.gif .Tai va, norejau paklaust su kokiais sampunais plaunat galva tos, kurios taip  dazot plaukucius ? su skirtais dazytiems plaukams ar siaip drekinanciais?

Maniškiai plaukai ir taip į riebumą, tia pasausėja nebent galai. O skalbiu juos įvairiai.... pradedant gan pigiais (pvz Himalaya dabar ir baigiant Alterna). Šiai dienai labiausiai patiko Tigi. Laukiu dar vieno TiGiaus šampio ir kondišino parkeliaujant blush2.gif Aišku, visada po plovimo patepu plaukus serumu, naudoju kaukes ir pan.
Atsakyti
QUOTE(juratyte26 @ 2008 09 13, 16:33)
Sveikos, jungiuosi ir as prie jusu  blush2.gif . Su chna ir basma katik nusidaziau ( jau antra karta). Svalva esu patenkinta, bet pats  plaukas atrodo pasausejes  g.gif .Tai va, norejau paklaust su kokiais sampunais plaunat galva tos, kurios taip  dazot plaukucius ? su skirtais dazytiems plaukams ar siaip drekinanciais?

dažniausiai perku skirtą sausiems plaukams. kartais dažytiems arba ploniems.

na, pavyko įmušt man tą kiaušinį smile.gif neiškepė, o masė per daug ir neatvėso thumbup.gif sėdžiu dabar išsimozojus, žiūrėsim, kas gausis.
Atsakyti
na, nežinau, ko stebuklingo tas kiaušinis turi, bet spalva tamsesnė tai tikrai. ir blunka žymiai lėčiau. super daiktas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 25 rugsėjo 2008 - 18:31
QUOTE(Irėja @ 2008 09 25, 19:29)
na, nežinau, ko stebuklingo tas kiaušinis turi, bet spalva tamsesnė tai tikrai. ir blunka žymiai lėčiau. super daiktas biggrin.gif

Tarp kitko, tik dabar, kai parašei, ir aš pagalvojau, kad spalva mažiau nusiplauna: kai plaunu galvą, vanduo net ne rusvas nubėga. Kaži, tikrai nuo kiaušinio? Aš dabar dedu ir amlos, tai plaukai tamsesni, nors tikriausiai kažkada pasiilgsiu ir labiau ugninės ryžoa, tada vėl kurį laiką dažysiu tik chna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 25, 20:04)
Tarp kitko, tik dabar, kai parašei, ir aš pagalvojau, kad spalva mažiau nusiplauna: kai plaunu galvą, vanduo net ne rusvas nubėga. Kaži, tikrai nuo kiaušinio? Aš dabar dedu ir amlos, tai plaukai tamsesni, nors tikriausiai kažkada pasiilgsiu ir labiau ugninės ryžoa, tada vėl kurį laiką dažysiu tik chna smile.gif

nu tikriausiai nuo jo. nes šiaip visko dėjau kaip ir visad. pusė chna, pusė basmos, užpilu vandeniu ir šiek tiek aliejaus. ai, dar kelis lašus levandų aliejaus įlašinau, bet nemanau, kad jis čia "kaltas" smile.gif
Atsakyti
Įdomu, kaip Jadzkai, ar toks pats poveikis - jinai čia buvo kiaušinio pradininkė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 26, 09:34)
Įdomu, kaip Jadzkai, ar toks pats poveikis - jinai čia buvo kiaušinio pradininkė biggrin.gif

Jadzka vis dar gyva smile.gif Plaukai tikrai rudesni. Dar užsisakiau Avedos Black Amalva kondišiną (iš atsiliepimų, tai jis kiek patamsina plaukus ir nuima raudonumą). Tai va galvoju man puikiai tiks, o naudoti rodos jį užtenka kartą per savaitę.

Va ką apie jį rašo:
Infuses brunette and black hair with cool, dark tones and diminishes red hues. Black malva helps provide moisture to hair, while black tea helps intensify deep hues and purify the scalp.

• Deep-conditions
• Leaves hair lightweight and manageable
• For brunette or black hair

Atsakyti
Šiandien užsimakalvau vėl chna. Tik šįkart plikiau su ąžuolo žievės nuoviru, nes slenka kaip išprotėję plaukai verysad.gif dar įpyliau ajurvedinio aliejaus nuo slinkimo, kiaušinį įdėjau, šiek tiek amlos. Žiūrėsiu aks gausis kai išskalausiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 28, 14:05)
Šiandien užsimakalvau vėl chna. Tik šįkart plikiau su ąžuolo žievės nuoviru, nes slenka kaip išprotėję plaukai  verysad.gif dar įpyliau ajurvedinio aliejaus nuo slinkimo, kiaušinį įdėjau, šiek tiek amlos. Žiūrėsiu aks gausis kai išskalausiu ax.gif

Jadzka, rozmarinų eterinio įlašink - aš lašindavau apie 10 lašiukų visai makalionei, bet jausdavosi tas šaldymas ant galvos. Reikėtų ir vėl nusipirkti, man slinkimas kaip ir apstojęs, bet kažkaip daugokai vis tiek iškrenta...

Bet tas kiaušas tai atradimas buvo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 28, 14:31)
Jadzka, rozmarinų eterinio įlašink - aš lašindavau apie 10 lašiukų visai makalionei, bet jausdavosi tas šaldymas ant galvos. Reikėtų ir vėl nusipirkti, man slinkimas kaip ir apstojęs, bet kažkaip daugokai vis tiek iškrenta...

Bet tas kiaušas tai atradimas buvo! thumbup.gif

Bandysiu.... sako ir į šampūną galima ea lašinti...
O kiaušas tai ir man atradimas... gali įsivaizduot mano reakciją kai Indusė aiškina,kad galima kava plikyt, juoda arbata, dar kažin ką maišyt, ir priduria "I simply mix egg". tai vos nenugriuvau....
O košė tai fainuolė nuo kiaušo. Tik va aš jau mąstau iš kur Indišklos chna parsivilkti.... NEs draugė nerado sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 28, 14:40)
Tik va aš jau mąstau iš kur Indišklos chna parsivilkti.... NEs draugė nerado sad.gif

Ekologiškose pardėse mačiau, nu bet brangumėlis... doh.gif
Šiaip ta rusiška visai nebloga, net gi kažkur skaičiau, kad indiška gali būti su priemaišomis...
Atsakyti