Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Miaška @ 2008 09 28, 15:07)
Ekologiškose pardėse mačiau, nu bet brangumėlis... doh.gif
Šiaip ta rusiška visai nebloga, net gi kažkur skaičiau, kad indiška gali būti su priemaišomis...

O tai ekologiškose pardėse kokios kainos ? Gal ir nieko tie pakučiai smile.gif jei sakai, akd ir jei su kiaušiniu gerai draugauja tai faina smile.gif

einu gal jau skalaut galvos aš....
Atsakyti
Kainos kaip Body shope: didesnis toks pakelis (nepažiūrėjau svorio tik) kainuoja virš 30 Lt...

Ech, gal ir man išsiteplioti šiandien? Vaikai išlakstė, pietų nėr kam daryt, va tik Formulė-1 baigsis...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 28, 15:35)
Kainos kaip Body shope: didesnis toks pakelis (nepažiūrėjau svorio tik) kainuoja virš 30 Lt...

Ech, gal ir man išsiteplioti šiandien? Vaikai išlakstė, pietų nėr kam daryt, va tik Formulė-1 baigsis...

Tai aišku smile.gif
va maniškiai slidūs ir tokie fainai ryžavoti smile.gif bet iki rytojaus spalvą pakeis spėju: eilinį kartą nutamsės...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 28, 14:31)
Bet tas kiaušas tai atradimas buvo! thumbup.gif

dar pamiršau parašyt, kad kiaušas tą žolių kvapą kažkiek "numušė". net diedas eilinį kart nesiskundė, kad smirda smile.gif

QUOTE(Miaška @ 2008 09 28, 15:07)
Ekologiškose pardėse mačiau, nu bet brangumėlis... doh.gif
Šiaip ta rusiška visai nebloga, net gi kažkur skaičiau, kad indiška gali būti su priemaišomis...

o kur čia?
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 09 28, 16:52)
dar pamiršau parašyt, kad kiaušas tą žolių kvapą kažkiek "numušė". net diedas eilinį kart nesiskundė, kad smirda smile.gif
o kur čia?

Numušė numušė! Nepamenu, ar pati tai rašiau, ar tik galvojau parašyt biggrin.gif , bet tikrai to šieno kvapo nėra. Nors man visai netrukdė...

Žiūrėjau parduotuvėje Šv. Stepono 6 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 28, 16:56)
Numušė numušė! Nepamenu, ar pati tai rašiau, ar tik galvojau parašyt biggrin.gif , bet tikrai to šieno kvapo nėra. Nors man visai netrukdė...

Žiūrėjau parduotuvėje Šv. Stepono 6 4u.gif

Va kai pasakėt ir aš supratau, kad to kvapo nesijautė kažkaip labai g.gif: Nu žodžiu ž Kiaušinis atradimas besidažančiom Chna lotuliukas.gif
Mano spalva irgi jau nebloga. Tuoj tas Avedo skondišinas parkeliaut turėtų... tai gal patamsis labiaudar g.gif:
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 28, 19:18)
Va kai pasakėt ir aš supratau, kad to kvapo nesijautė kažkaip labai g.gif: Nu žodžiu ž Kiaušinis atradimas besidažančiom Chna  lotuliukas.gif
Mano spalva irgi jau nebloga. Tuoj tas Avedo skondišinas parkeliaut turėtų... tai gal patamsis labiaudar g.gif:

Nu va, susigundžiau ir nusitepiau šiandien biggrin.gif
Mišinukas tradicinis: chna, plikyta amla, medus, sėmenų aliejus, kiaušas. Jaučiuosi naujai parusvėjusi, o ir plaukai visada kaifuoja po dažymo.

Kokią Avedos kondiškę užsisakei? Turiu šampūną ir kondiškę rozmarinų ir mėtos, labai patinka, bet galvoju, gal ir dukroms kokį reiktų užsakyt...
Atsakyti
sveikos,turiu klausimeli del amlos: is kur gaunate , ar siunciates is amerik. saito "henna for hair", turbut brangokai iseina? Ar ji nesausina plauku kaip citrinu sultys ir ar panaudojus rezultatas, saltesnis atspalvis, akivaizdus ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mare @ 2008 09 29, 11:32)
sveikos,turiu klausimeli del amlos: is kur gaunate , ar siunciates is amerik. saito "henna for hair", turbut brangokai iseina? Ar ji nesausina plauku kaip citrinu sultys ir ar panaudojus rezultatas, saltesnis atspalvis, akivaizdus ar ne? 4u.gif

Su manim tai Jadzka pasidalino... ax.gif
Nesausina tai tikrai, nieko panašaus su citrina. Spalva nepasakyčiau, kad šaltesnė, bet tokia labiau kaštoninė ir mažiau ugninė, nors žili plaukai vis tiek labiau ryži lieka. Tiesa, dalis nuopelnų gal ir kiaušiniui priklausytų - vienu metu pradėjau naudoti amlą ir kiaušinį, tai nežinau, kas labiau patamsino...
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 28, 22:10)
Nu va, susigundžiau ir nusitepiau šiandien biggrin.gif
Mišinukas tradicinis: chna, plikyta amla, medus, sėmenų aliejus, kiaušas. Jaučiuosi naujai parusvėjusi, o ir plaukai visada kaifuoja po dažymo.

Kokią Avedos kondiškę užsisakei? Turiu šampūną ir kondiškę rozmarinų ir mėtos, labai patinka, bet galvoju, gal ir dukroms kokį reiktų užsakyt...

Mano plaukams irgi patinka paprastai smile.gif Blizga labiau jie po tokios makalošės. Tik va rozmarinų ea nusipirksiu. Beje, turiu rozmarino džiovinto. Jo vis tiek nenaudoju, o jei plikyčiau juo chna kaži kaip su poveikiu?

O kondiškė: Black malva:
http://www.aveda.com...UCT_ID=PROD5807

QUOTE(Mare @ 2008 09 29, 11:32)

Henna for fair man per brangu apsirodė ir sudėtinga... Lietuvoje kelios parduotuvytės, prekiaujančios Indiškomis prekėmis turi Amlos aliejaus. Gal irgi neblogai g.gif:

QUOTE(Miaška @ 2008 09 29, 13:03)
Su manim tai Jadzka pasidalino... ax.gif
Nesausina tai tikrai, nieko panašaus su citrina. Spalva nepasakyčiau, kad šaltesnė, bet tokia labiau kaštoninė ir mažiau ugninė, nors žili plaukai vis tiek labiau ryži lieka. Tiesa, dalis nuopelnų gal ir kiaušiniui priklausytų - vienu metu pradėjau naudoti amlą ir kiaušinį, tai nežinau, kas labiau patamsino...

Miaška, man nuo amlos iki kiaušinio eros plaukai tikrai sodresni gaudavos. Bet kiaušinis lyderis bent kokiu atveju. Jau nebemanau, kad be kiaušinio ir dažysiu kada...
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 09 29, 13:56)
- Beje, turiu rozmarino džiovinto. Jo vis tiek nenaudoju, o jei plikyčiau juo chna kaži kaip su poveikiu?

- O kondiškė: Black malva:
http://www.aveda.com...UCT_ID=PROD5807

- Jau nebemanau, kad be kiaušinio ir dažysiu kada...

- Pabandyk - juk plikom chan visokiais vaistinių žolių nuovirais, tai kuomi rozmarinas blogesnis? Gal ir tą šaldymą pajausi...

- Atrodo fainai. Man tik įtartinai skamba tas, kad plaukai pasidaro lengvi ar pan., aš saviškius visaip kaip sunkinu, kad labiau sugultų... Reikės dar kokių pasidairyt, šiaip Aveda man gerą įspūdį paliko.

- Aha, ir aš už kiaušinį. Vien kokis patogumas užtepant atsirado: košė nedrimba grumstukais, gražiai dengiasi, daaaug greičiau užtepu, kiek laiko susitaupo, lengviau prisiruošt, kai tai žinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 09 29, 14:46)
- Pabandyk - juk plikom chan visokiais vaistinių žolių nuovirais, tai kuomi rozmarinas blogesnis? Gal ir tą šaldymą pajausi...

- Atrodo fainai. Man tik įtartinai skamba tas, kad plaukai pasidaro lengvi ar pan., aš saviškius visaip kaip sunkinu, kad labiau sugultų... Reikės dar kokių pasidairyt, šiaip Aveda man gerą įspūdį paliko.

- Aha, ir aš už kiaušinį. Vien kokis patogumas užtepant atsirado: košė nedrimba grumstukais, gražiai dengiasi, daaaug greičiau užtepu, kiek laiko susitaupo, lengviau prisiruošt, kai tai žinau biggrin.gif

Būtinai smile.gif Prieskonių induke daug jo yra nenaudojamo. Tai greičiau tą rozmariną sunaudosiu - greičiau galėsiu kokį kitą prieskonių susipilt smile.gif

Dėl kondišino... Na man noris, kad spalvą paryškintų.... Jei padės biški prigesinti tą ryžumą ir kiek patamsins - tai bus idealus derinukas Chna + tas kondišinas plaukų spalvai ir būklei palaikyti...

Jo, kiaušinis 10 balų. O jei dar kaimiškas..... Man ir medus buvo tam tikra prasme atradimas. Nes nu jo irgi košelė tokia tirštesnė buvo. Bet kiaušinis ir paprasta ir greita ir patogu. Ir košelė stipriai geresnė gaunas.
Atsakyti