QUOTE(Miaška @ 2008 09 28, 22:10)
Nu va, susigundžiau ir nusitepiau šiandien
Mišinukas tradicinis: chna, plikyta amla, medus, sėmenų aliejus, kiaušas. Jaučiuosi naujai parusvėjusi, o ir plaukai visada kaifuoja po dažymo.
Kokią Avedos kondiškę užsisakei? Turiu šampūną ir kondiškę rozmarinų ir mėtos, labai patinka, bet galvoju, gal ir dukroms kokį reiktų užsakyt...
Mano plaukams irgi patinka paprastai

Blizga labiau jie po tokios makalošės. Tik va rozmarinų ea nusipirksiu. Beje, turiu rozmarino džiovinto. Jo vis tiek nenaudoju, o jei plikyčiau juo chna kaži kaip su poveikiu?
O kondiškė: Black malva:
http://www.aveda.com...UCT_ID=PROD5807
QUOTE(Mare @ 2008 09 29, 11:32)
sveikos,turiu klausimeli del amlos: is kur gaunate , ar siunciates is amerik. saito "henna for hair", turbut brangokai iseina? Ar ji nesausina plauku kaip citrinu sultys ir ar panaudojus rezultatas, saltesnis atspalvis, akivaizdus ar ne?
Henna for fair man per brangu apsirodė ir sudėtinga... Lietuvoje kelios parduotuvytės, prekiaujančios Indiškomis prekėmis turi Amlos aliejaus. Gal irgi neblogai

:
QUOTE(Miaška @ 2008 09 29, 13:03)
Su manim tai Jadzka pasidalino...
Nesausina tai tikrai, nieko panašaus su citrina. Spalva nepasakyčiau, kad šaltesnė, bet tokia labiau kaštoninė ir mažiau ugninė, nors žili plaukai vis tiek labiau ryži lieka. Tiesa, dalis nuopelnų gal ir kiaušiniui priklausytų - vienu metu pradėjau naudoti amlą ir kiaušinį, tai nežinau, kas labiau patamsino...
Miaška, man nuo amlos iki kiaušinio eros plaukai tikrai sodresni gaudavos. Bet kiaušinis lyderis bent kokiu atveju. Jau nebemanau, kad be kiaušinio ir dažysiu kada...