Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažymas chna/basma

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 02, 19:38)
Tikrai nepatariama mastau.gif As turbut ir zolem nedazyciau g.gif

Kodel ? Kas cia gali pakenkti- zoles, kiausinis, medus, aliejus ?
Atsakyti
vat as irgi galvoju... manau, kad cheminiais dazais, peroksidu, tai negalima dazyti, o cia juk zolytes rolleyes.gif
Atsakyti
Tai tik mano nuomone. Yra tokios, kurios ir cheminiais dazais dazo ir nemato tame nieko baisaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai ir besilaukdama dažiau, tik stengiausi retai, na, tarkim, kas du mėnesius, juk neisi baisi į darbąsmile.gif)
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2009 01 02, 18:21)
o ziurekit, mergaites, man dabar toks klausimukas atsirado  ax.gif kazi ar  nestuke.gif galima dazyti plaukus su cha?  g.gif lyg ir zoles, tai turetu nekenkti. o kaip jus manote? mat kiek pamenu, tai besilaukiancioms nepatariama isviso plauku dazyti  unsure.gif

As daziau smile.gif ir spalva niekaip neissikreipe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bucka @ 2009 01 02, 18:21)
o ziurekit, mergaites, man dabar toks klausimukas atsirado  ax.gif kazi ar  nestuke.gif galima dazyti plaukus su cha?  g.gif lyg ir zoles, tai turetu nekenkti.

Nepakenks, juk chemikalų jokių nėra nei chna žolėse, nei tame, su kuo jas maišome.
Tiesa, kai laukiausi, dar nebuvau tiek pražilusi, kad dažyčiau, bet šiaip nebijočiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2008 12 30, 18:26)
Ar ta basma ir chna, kur Norfoj prekiaujama, yra gera ir tinkama, ar reikia kitos?

šis klausimas ir toliau mane domintų. blush2.gif Ar perkat kokią nors spec.?

QUOTE(neaiski @ 2009 01 02, 10:41)
Sedziu dabar su 7 pakais , 4 cna ir 3 basma, idejau i ta makaliuze dar 2 kiausinius ir alyvuogiu aliejaus. Tik medu pamirsau  smile.gif Kiausiniai-geras dalykas, aciu merginoms, kad pataret.

Na ir koks šio karto rezultatas? mirksiukas.gif

QUOTE(Masiania* @ 2009 01 02, 19:38)
Tikrai nepatariama mastau.gif As turbut ir zolem nedazyciau g.gif

Aš būdama nestuke.gif irgi nedažiau. Bandžiau su sruoga pasiterlioti kartą, bet kvapas tiesiog pykino schmoll.gif
Atsakyti
aciu, mergaites, uz jusu nuomone 4u.gif manau, kad as dazysiu. gal reciau, nei paprastai, bet kazkaip nesinori vaikscioti baisiai nuaugusiais plaukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2009 01 03, 18:37)
šis klausimas ir toliau mane domintų. blush2.gif Ar perkat kokią nors spec.?
Na ir koks šio karto rezultatas? mirksiukas.gif
Aš būdama  nestuke.gif irgi nedažiau. Bandžiau su sruoga pasiterlioti kartą, bet kvapas tiesiog pykino  schmoll.gif

Perku ta paprasta, uz 2 litus, kur visuose Droguose voliojasi.

Rezultatas-kaip visada, lengvas atspalvis ir tiek, tik plaukai pamaitinti ir laimingi smile.gif

Pastebejau, daug kam tas zoliu kvapas nepatinka. Man-patinka, kita diena po dazymo as dar kokiu zoliniu kvepalu uzsipurskiu smile.gif
Atsakyti

Sveikos 4u.gif noriu ir as pasidziaugti siais naturaliais dazais biggrin.gif
Aisku pradejau informacija rinktis is cia, o kai dar mano kirpeja pasiule atgaivint plaukus tais paciais chna&basma dazais, tai tada ir ryzausi biggrin.gif baisoka pradzioj buvo, bet spalva nelabai matesi. Dazant kitais kartais, spalva pradejo apsireiksti smile.gif ir man patiko, nes pati ta makalavimo procedura man yra maloni tongue.gif tik va vonios sveitimas neidomiausia blink.gif kaip jus nusveiciat vonia?

Pirma karta man mama nutepe plaukus su sepeteliu (kaip dazant iprastais dazais), bet paskui isbandziau kita varianta - i vonia istaciau plastikini dubeni, i ji dubeni su ta kosyte, nulenkiau galva ir pirmyn ant plauku visom kryptim - daug patogiau smile.gif
I zoleliu kosyte imaisau visko, ko turiu tuo metu - alyvuogiu alieju (visada), stiprios kavos, kartais raudono vyno, juodos arbatos (irgi koncentrato), citrinu sulciu, medaus... ir spalva grazi, ir sveika plaukams, o kaip blizga wub.gif
Viena diena pas kirpeja ejau kad apkirptu, tai ji man dar ir islygino plaukus, tai visi kas mate negalejo patiket kad taip graziai plaukai blizga smile.gif aciu visoms, kurios rase savo patyrimus ir pasiulymus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neaiski @ 2009 01 05, 10:06)
Perku  ta paprasta, uz 2 litus, kur visuose Droguose voliojasi.

ačiū, supratau 4u.gif Neradau ir aš kitos tik tą paprastą, pačią pigiausią.

smile.gif+2009 01 05, 17:07-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2009 01 05, 17:07)
paskui isbandziau kita varianta - i vonia istaciau plastikini dubeni, i ji dubeni su ta kosyte, nulenkiau galva  ir pirmyn ant plauku visom kryptim - daug patogiau  smile.gif

geras variantas thumbup.gif , turint ilgus plaukus tikrai sudėtinga juos gerai ištepti.

Perskaičiau pagaliau aš visą šią temą ir labai norėčiau išbandyti šiuos dažus, bet vat vėl išsigandau-mano plaukai ties smilkiniais yra gerokai šviesesni- bijau to dirbtino ryžumo. Man tinka tik šilti tonai ir violetinis atspalvis man netiks, tad dabar ko gero geriausia man būtų sukti Miaškos ir Jadzkos (beje, atrodo, kad jos viską vienodai deda į dažus, ar klystu?) pavyzdžiu ir nenaudoti basmos visai, o tik chną, maišant su kiaušiniu. Dar amlos aliejuko manau užsisakyti. Sakykit, ar gerai suprantu, kad basma duoda šaltesnį atspalvį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 07 sausio 2009 - 19:30
smile.gif+2009 01 05, 15:07-->
QUOTE(shokoladine smile.gif @ 2009 01 05, 15:07)
kaip jus nusveiciat vonia?

man tai niekada dar neprireike jos sveisti ax.gif as is kart po to kai tik issiteplioju galva ir vonia isplaunu - neleidziu pridziuti. tai jokios dazu zymes nera schmoll.gif
Atsakyti